|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-22-2006, 23:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
hmmmmhmmm a szövijétől így is kaphat teljest, de oké van teljese. és mit csinál? mennyivel megy ki? honnan tudja milyen az az ori? ha minden támadóegységével megy ki ugyanott van csak kicsit nagyobb a sansza h beveri mivel a krónikázottnak is van kinn vmije. szerintem ennél erősebb bónusz kéne a hullának, pl. gyújtás és rengés ellen h használható faj legyen
|

08-22-2006, 23:41
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
a gyujtás és rengetés maradjon mert ha az nincs akkor hogy okozol nagyobb kárt egy élőhalottnak ugy hogy ne legyél beteg.
amugy már elég sokk előnye van mivel ott a szintenkénti bonusz a betegség amit elkapnak tőle, viharok ellen, ha tulélő akkor még ember is alig lopnak tőle
a teljes krónika viszont jónak találom mert akkor lehet láttni hogy 2 köre kit ütöttek sikeresen és sikertelenül és a ha valakiről patantak akkor tud kalkulálni hogy most az vissza kiséri és ő meg rá megy a másikra aki kiment haza kisérni...
nah ez lehet hogy bonyolult lett de értitek lehet vacilálni majd 
|

08-23-2006, 01:47
|
Member
|
|
|
|
A hulla helyzete így se változna semmit se, ugyanolyan maradna, mint volt, használhatatlan. Akkor meg minek módosítani? Ha már módosítunk legyen játszható faj. Ennek semmi értelme, nem az a baj a hullával h nem lát krónikát. Kb annyit ér ez a javaslat, mint adni 1% tekercset a törpnek plusszba.
|

08-23-2006, 04:33
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
mivel ati egyelore nem tervez semmi hulla erositest ezert szepen lassan kell kiharcolni a dolgot 
|

08-23-2006, 11:09
|
Banned
|
|
Longevity: 97%
|
|
De most tényleg, ha ennyire gyökér a hulla faj, senki nem játszik vele, akkor törölni kellene, de mivel törlésröl szó sincs, jó lenne fejleszteni!!!! 
|

08-23-2006, 11:17
|
Member
|
|
|
|
senki nem játszik vele?
Ember tele van a lepratelepekkel a hod ígyis 
|

08-23-2006, 11:19
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Markal
De most tényleg, ha ennyire gyökér a hulla faj, senki nem játszik vele, akkor törölni kellene, de mivel törlésröl szó sincs, jó lenne fejleszteni!!!! 
|
Biztos rég néztem, de én láttam jópár élőhalott fajú országot... (OFF: Igaz még ők is kultúráltabban viselkedtek, mint ez a beírásod...)
|

08-23-2006, 11:28
|
Member
|
|
|
|
Bocs, de én alig látok, és azok is egykettőre lecserélik  Annak idején, amikor bejött, én is azonnal kipróbáltam, pontosan 500 körig. És még itt sem láttam senkit, aki legalább elméletben meggyőzött volna, hogy az élőhalott jó faj. Az egyetlen komoly előnye a betegség terjesztése, de azt néhány kórházzal már el is intéztük. De lelkesen várom, hogy majd valamit változik, és akkor megint kipróbálhatom 
|

04-09-2007, 11:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hozzászólnék a hullatuninghoz, de persze nem pont ebben a témában, hanem:
MF hulla. Ugye álmában sincs gömb, semmi... de ha már megtámadott egy orit, akkor az lenne a minimum, hogy (mivel valószínűleg harcoltak egymás ellen, ha meg sikerült is betörni, akkor meg pláne...) annyira azért csak nem kasuk a hullák, hogy ne vegyék észre legalább azt, hogy milyen faj ellen harcolnak/harcoltak ha már egyszer megtörtént az összecsapás. És akkor ugye a VIPeseknek jó volna ha onnantól (picit úgy mintha gömbölték volna régebben az orit) a pontlistában legalább a faja megjelenne az adott országnak (akivel csatázott, és főleg akihez be is tört)...
Vélemények!? 
|

04-09-2007, 11:30
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
A tudós élőhakot kapja meg a lakiteki 5%-ot is. Ezzel picit erősődne. Ha már mágia és tolvaj teki ugysem ér semmit.
|
|
Posting Rules
|