Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-01-2011, 07:01
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Anno apám engem úgy tanitott az elindulásra, hogy egy tejfölös pohárba csurig vizet tett, és a motorháztetőre rakta... IFA-t elöbb vezettem és tanultam meg dupla kuplungolni mint hogy betöltöttem a 15-öt. 3éves koromban már kormány volt a kezemben apám ölében, így közel állók azokhoz akik "kocsival álltak ki az anyjukból...", de ettől még a legsuttyobb tirpákoknak tartom az ilyen mentalitásu soföröket, és bevallom, ha autó van a fenekem alatt akkor vadászok rájuk.

Egy jó tanács.: egy dudáló idegesítő vadbarmot semmivel sem tudsz jobban idegelni, mint hogy a lehető leglassabban indulsz el... neked ezért még a vizsgán sem szólhatnak be (ha nem égeted le a kuplungot), viszont a tükröt nézve maga a mennyország. nem egy Taxisssal csináltam ezt meg 2-es alapjáraton közlekedve, öröm volt számlálni az ereket a homlokán.
T-betűs kocsira sosem dudálok, tanul én is tanultam, érdekes rám se dudáltak soha. Mondjuk itt a T-betűs kocsik hátuljára fel is van ragasztva egy türelmet kérő felirat.
De attól én is hülyét kapok mikor a város egyik lámpa sorában a 8mp-es zöldnél átcsorog a következőhöz mert hogy ott úgy is pirosat kap azzal nem törődve, hogy mögötte vagy 5-en ragadnak be.
Mondjuk arra sem dudálok rá hisz vészhelyzet nincs, max már a gyerek is kiabál az üléséből hogy "Menjééél Mááár!"
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules