Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-25-2011, 07:45
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Én nem tartom magam vérprofi játékosnak, de az alapokkal azért már tisztában vagyok. Ezért szinte fáj, mikor valami extrémen béna felépítésú országot látok. Ilyenkor írok neki, és felajánlom, hogy segítek tanáccsal, ha érdekli. Legtöbb nem válaszol, aki igen, az leginkább az iránt érdeklődik, hogy mi közöm hozzá. Tízből egy ha megfogadja a tanácsot, de azt mondjuk jó látni, hogy sikereket ér el utána. Ezért megéri.
ezért lenne másabb ha ők kérhetnék a segítséget mintha te ajánlgatnád.. ha kezdő lennék és próbálnál nekem "segíteni" én is elküldenélek... de ha a hódító javasolná ezt nekem akkor lehet élnék a lehetőséggel.

Ezzel a mentor dologgal nagyon sok kérdés merül fel bennem.. kinek a kezébe adunk jogot, hogy mást mentoráljon? hogyan döntjük el egy adott játékosról, hogy tényleg tud és nem csak levegőbe beszél? vannak játékosok akik évek óta játszanak mégis elképesztő nagy botorságot tudnak írni. nem lenne jó, ha olyan dolgokkal "segítenének" amikkel inkább csak ártanak.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 08-25-2011, 10:45
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Felmerül a kérdés, hogy mit kap a mentor, ha sikeresen megtartja a neveltjeit stb?
Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen
Reply With Quote
Old 08-25-2011, 10:48
bandes bandes is offline
Junior Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
Felmerül a kérdés, hogy mit kap a mentor, ha sikeresen megtartja a neveltjeit stb?
Több aktív játékost.
Reply With Quote
Old 08-25-2011, 11:00
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by bandes View Post
Több aktív játékost.
Abból nekem mi hasznom?
Reply With Quote
Old 08-25-2011, 11:02
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Quote:
Originally Posted by bandes View Post
Több aktív játékost.
Esetleg az ajanloi rendszerhez hasonloan, ha 5. szinten osszeszovizel valakivel/valakikkel, akik uj jatekosok, 2/B-bol ok fellepnek 1/A-ba, akkor kapj egy honap vip tagsagot (kezdo szovitagonkent).

Nem tudom, ez mennyire adna visszaelesekre lehetoseget, ezt el kell donteni. Az 1/A-ba lepest azert gondoltam, mert aki B-bol akar forogni, az mar nem kezdo, ugye.

Valamint azt is lehetne figyelni, hogy akinek pl az osszekotott orszagai kozul 1 sem volt meg A-ban sose, az lehet kezdonek minositeni.
Old 08-25-2011, 11:11
bandes bandes is offline
Junior Member

Longevity: 89%

Quote:
Abból nekem mi hasznom?
Ha több az üthető célpont, akkor szvsz nagyobb a játékélmény is.
Reply With Quote
Old 08-25-2011, 12:16
werden werden is offline
Member

Longevity: 94%

Üdv!
Ez mint szép dolog ... segíteni a kezdőknek.
De vajon csak nekünk kellene a kérdéseikre válaszolni?
Van aki azért "Kapja a fizetését" s önkiszolgáló ügyfélszolgálati rendszert hoz létre.Ez olyan személytelen -nesze semmi fogd meg jól-
Na de véleményem szerint nem azon fog múlni mennyi aktív játékos lesz,hogy mentorosodunk vagy fórumozunk!!!!!
A játék 20. sz végen messze meg állja a helyét.sőt a 21. első 10 évében is kedvelt népszerű játék volt, de csak a magyarok körében. Bár indultak angol, német, ill. román szerverek .De tudomásom szerint ezeken javarészt a magyaron is játszó hódosok nyomják/ták.
A fiatalok már nem nagyon kedvelik a táblázatokat meg a számológépet.
A legtöbb játék már tartalmaz szimulátorokat amik prémium fiók nélkül is elérhetők bárki számára.Itt ellenben csak egy nagyon kicsi csoport tud ilyen programokról,amiket pár lelkes, hozzáértő hódos készített.
A másik ami miatt nem nagyon lehet új kitartó játékos toborozni az az idő.
Rengeteg idő kell ahhoz ,hogy komolyabb eredményeket érj el.A mai fiatalok már nem szeretne sokat várni ( ezzel nem azt akarom mondani hogy 2 hét alatt A csopiba kell kerülni)
Ami még zavaró szerintem jó pár kezdő számára az az hogy regizik ( átlag normál csopiba) kijön a védelem alól és szétszedik a kék betűsök...
Nem egyenlőek a feltételek!
Miért is nem?-azért mert a java része több szemcsi már 3 hónappal az előtt hogy újra indulna csinál egy tekiíró orit írogat...aztán eladja a tekiket áttolja a lovét valamelyik csimbi orinak aki aztán vissza tolja a lefordult országnak...
Hát ez nem egyenlő feltétel...
ami még lényegesebb és szerintem jó pár ember emiatt hagyta abba az az ,hogy a 3-4 szemcsi után már csak úgy tudsz tovább jutni ha jó szövibe vagy ill. ismersz minden nagyot...( a kettő szinte hozza egymást)

Hát ennyi nagyjából ...
lehet gondolkodni
Várom a reakciókat ill. akciókat
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to werden For This Useful Post:
Old 08-25-2011, 12:25
Member

Quote:
Originally Posted by werden View Post
Ami még zavaró szerintem jó pár kezdő számára az az hogy regizik ( átlag normál csopiba) kijön a védelem alól és szétszedik a kék betűsök...
Nem egyenlőek a feltételek!
Miért is nem?-azért mert a java része több szemcsi már 3 hónappal az előtt hogy újra indulna csinál egy tekiíró orit írogat...aztán eladja a tekiket áttolja a lovét valamelyik csimbi orinak aki aztán vissza tolja a lefordult országnak...
Hát ez nem egyenlő feltétel...
ami még lényegesebb és szerintem jó pár ember emiatt hagyta abba az az ,hogy a 3-4 szemcsi után már csak úgy tudsz tovább jutni ha jó szövibe vagy ill. ismersz minden nagyot...( a kettő szinte hozza egymást)
ez a legnagyobb butaság az írásodban mit vennének el a kék számosok a 3 napos kezdő oriktól? semmit. ha tekit írogat magának a kék számos minek foglalkozna 1-2 miliós fosztásokkal? poénból meg nem nagyon szoktak mészárolni illetve pusztitani. ha meg leföldelik az nem vészes 200 heki alatt nincsennek kigyúrt orik ott bele lehet jönni a játékba. tekit írni meg mindenkinek lehet, szerintem ez egyenlő feltétel. a 3-4 szemes oldja meg, hogy tovább tudjon jutni, nem érezném korrektnek ha könnyítenénk a dolgukon.
Reply With Quote
Old 08-25-2011, 12:27
Member

Quote:
Üdv!
Ez mint szép dolog ... segíteni a kezdőknek.
De vajon csak nekünk kellene a kérdéseikre válaszolni?
Van aki azért "Kapja a fizetését" s önkiszolgáló ügyfélszolgálati rendszert hoz létre.Ez olyan személytelen -nesze semmi fogd meg jól-
arra nem gondolsz, hogy azért lett ilyen a rendszer, hogy hamarabb választ kapj a kérdésedre és ne keljen rá esetleg napokat várnod?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
Old 08-25-2011, 12:39
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
... vagy éppen élő szemináriumokat, ahol a kezdők élőben megnézhetik a játék elkezdését, kérdezhetnek, ha valami nem világos, és megtudhatják, hogy mire kell a játék elején figyelni. Mindezt interaktív formában, ahol a kérdéseikre élőben választ kapnak perceken belül.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules