|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

08-17-2011, 08:24
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Az ellenérvek nagyrészét Merengő felsorolta.
A legerősebb, hogy igen nagy meglepetés lenne, hogy a 10 aranyért kint levő gabona után a következő ár az 50000 arany, és hopsz, hova lett 2 hónap alatt összegyűjtött pénz hirtelen?
A másik nagy kérdésem, hogy mi az a helyzet, amikor a raktárakat tele akarod venni?
Építéshez célszerű annyi nyersanyagot venni, amennyit építesz, ez kör közben lehet akár a kapacitás sokszorosa is -> nem a kapacitásig fogsz tölteni.
Gabonából legalább egy kör ráhagyást szoktak az emberek venni, hogy ne menjen semmi kárba -> nem a kapacitásig fogsz tölteni.
Drágakőből nemigen hiszem, hogy van csoport, ahol a piacról vásárolsz be -> nem a kapacitásig fogsz tölteni.
A rúna nem a raktárakban van, ott ez nem értelmezhető.
A tekercsek nem a raktárban vannak, eleve nem értelmezhető rájuk.
Katonák terén az átképzések, épülő épületek miatt ez megint elég kiszámíthatatlan, az emberi odafigyelést nem szabad kihagyni.
A lista végére maradt a fegyver és a fém, ami a folyamatos képzéshez szükséges lehet. Ennek lehet ugyan értelme, de itt az ár tényező jön megint képbe: az 5000-ért kint lévő fegyver után 50000 a következő lépcső, és hopsz, hova lett a pénz?
|
|
The Following 4 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-17-2011, 11:33
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
szerintem több kára lenne, mint haszna ennek.
|

08-17-2011, 12:04
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
"Játék automatikus megnyerése regisztrációkor" lehetőség mikor lesz?
|

08-17-2011, 12:07
|
|
Administrator
|
|
|
|
Ettől nem nyered meg a játékot, elveszteni viszont annál könnyebben elvesztheted, amikor hirtelen eltűnik 4milliárd aranyad, és nem tudod mire.
|

08-17-2011, 15:54
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nekem tetszik, szoljatok, ha be lesz vezetve, akkor majd aktivan elkezdek fogozni. 
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

08-17-2011, 22:51
|
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az ellenérvek nagyrészét Merengő felsorolta.
A legerősebb, hogy igen nagy meglepetés lenne, hogy a 10 aranyért kint levő gabona után a következő ár az 50000 arany, és hopsz, hova lett 2 hónap alatt összegyűjtött pénz hirtelen?
A másik nagy kérdésem, hogy mi az a helyzet, amikor a raktárakat tele akarod venni?
Építéshez célszerű annyi nyersanyagot venni, amennyit építesz, ez kör közben lehet akár a kapacitás sokszorosa is -> nem a kapacitásig fogsz tölteni.
Gabonából legalább egy kör ráhagyást szoktak az emberek venni, hogy ne menjen semmi kárba -> nem a kapacitásig fogsz tölteni.
Drágakőből nemigen hiszem, hogy van csoport, ahol a piacról vásárolsz be -> nem a kapacitásig fogsz tölteni.
A rúna nem a raktárakban van, ott ez nem értelmezhető.
A tekercsek nem a raktárban vannak, eleve nem értelmezhető rájuk.
Katonák terén az átképzések, épülő épületek miatt ez megint elég kiszámíthatatlan, az emberi odafigyelést nem szabad kihagyni.
A lista végére maradt a fegyver és a fém, ami a folyamatos képzéshez szükséges lehet. Ennek lehet ugyan értelme, de itt az ár tényező jön megint képbe: az 5000-ért kint lévő fegyver után 50000 a következő lépcső, és hopsz, hova lett a pénz?
|
Ezekbe nem gondoltam bele. Sokszor jelentett számomra kényelmetlenséget az állandó ki-ki tekintgetés és számolgatás, gondoltam beírom, hátha másnak is.
A nyersi piacon van ennek szerintem leginkább jelentősége.
A legnagyobb probléma, hogy mi legyen a más áru-csoportonkat érintő pénzzel.
Hát, egyszerű, jelezzen a rendszer, hogy ennyiért van, ennyibe fog kerülni, folytatja-e a raktárhelyek feltöltését? Ennyi
Továbbra is azt gondolom, hogy ez nem egy rossz javaslat, csak kicsit pontatlan, dehát ne nekem kelljen már mindent kitalálni... azért vagyunk itt, h beszéljük meg, nem?
Ha alapjában véve az elképzelést jónak vélitek, akkor jöhetnek a javaslatok, ha meg nem, akkor kérek lakatot a topicra és kész.
Nem kell túl bonyolítani semmit.
Köszönöm 
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|

08-17-2011, 22:56
|
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Gyakran tapasztalom, h csak hujjgnak, meg fujjognak, megoldani meg nem akarnak semmit.
Amikor Ati beírta, hogy mi lesz majd a hullával, meg lehet nézni hányan leszavazták, köztük olyan is volt, aki azt mondta, többet akkor nem játszik a hódítóval és azóta is itt osztja az észt....
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|

08-17-2011, 23:00
|
|
Administrator
|
|
|
|
Maradjunk a témánál. Köszönöm.
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-18-2011, 11:30
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Ezekbe nem gondoltam bele. Sokszor jelentett számomra kényelmetlenséget az állandó ki-ki tekintgetés és számolgatás, gondoltam beírom, hátha másnak is.
A nyersi piacon van ennek szerintem leginkább jelentősége.
A legnagyobb probléma, hogy mi legyen a más áru-csoportonkat érintő pénzzel.
Hát, egyszerű, jelezzen a rendszer, hogy ennyiért van, ennyibe fog kerülni, folytatja-e a raktárhelyek feltöltését? Ennyi
Továbbra is azt gondolom, hogy ez nem egy rossz javaslat, csak kicsit pontatlan, dehát ne nekem kelljen már mindent kitalálni... azért vagyunk itt, h beszéljük meg, nem?
Ha alapjában véve az elképzelést jónak vélitek, akkor jöhetnek a javaslatok, ha meg nem, akkor kérek lakatot a topicra és kész.
Nem kell túl bonyolítani semmit.
Köszönöm 
|
milyen ki-ki tekingetésre célzol? elég egyszer megnézni mennyi fér a raktáradba a piacon jelzi neked éppen mennyi van és addig veszed ameddig el nem éred azt a számot amit előzőleg megnéztél. semmi komolyabb matematikai művelet nincs benne 5 osztállyal egyszerűen elvégezhető művelet.
még jó, hogy a nyersi piacon van ennek legfőképpen jelentősége máshol nem is lehetne ha a raktárak töltéséről beszélünk....
én úgy gondolom, ez alapjában véve egy felesleges, átgondolatlan és rossz javaslat.
|

08-18-2011, 11:39
|
|
Administrator
|
|
|
|
Lenne értelme a javaslatnak, de tényleg az a fő kérdés, hogy mikor használnád ezt. Összeszedtem az eseteket, biztos van még más is, amikor NEM akarod a kapacitást televásárolni.
A legnagyobb kérdésem az, hogy mikor AKAROD a raktárat televásárolni. Úgy értem pont tele.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|