|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-05-2011, 19:12
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fefe013
Most miért kell ez állandóan srácok?!
Csodálkoztok, h kevés a résztvevő, mikor minden párbaj után, ahol több, mint 2 ember van és nincs köztük mnt, csak a sárdobálás megy oldalakon át....
Az előző fordulót főleg időhiány miatt hanyagoltam, de átgondolom, h ha lesz is időm megéri e rááldozni erre... 
Játék, s úgy kellene hozzáállni is...
|
Teljesen igazad van, de nem tehetek róla, hogy vannak, akik nagy mellénnyel nyilatkoznak, majd egy rosszul sikerült párbaj után mindenki mást okolnak, kivéve a rossz taktikájukat...
|

08-05-2011, 19:21
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Csodálkoztok, h kevés a résztvevő, mikor minden párbaj után, ahol több, mint 2 ember van és nincs köztük mnt, csak a sárdobálás megy oldalakon át....
Az előző fordulót főleg időhiány miatt hanyagoltam, de átgondolom, h ha lesz is időm megéri e rááldozni erre... 
|
... nyugi én már kiszálltam ebből a játékból  mikor 3 aktív játékos van és abból kettő egyet támad csak és kizárólag az nálam nem játék.
|

08-05-2011, 19:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
... nyugi én már kiszálltam ebből a játékból  mikor 3 aktív játékos van és abból kettő egyet támad csak és kizárólag az nálam nem játék.
|
...Miután mindkettőnél próbálkoztál sereggel....
|

08-06-2011, 09:56
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Holnap este 22 órától párbaj!
|

08-06-2011, 17:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ismerős ez a helyzet. Egyszer Tuvalu írt hasonlót ezeken a lapokon, már akkor is eszembe jutottak erről a régi énekkaros órák. Amikor ugyanis a tanár hamis hangot hall és keresi hogy kié, először csak a mezzo énekli a dallamot, aztán az alt-mezzo, aztán csak mondjuk a hátsó sor, végül csak néhányan, és ha az is hamis, akkor már jól hallatszik és kijavítható.
Néha túlságosan is életszerű ez a játék, nem így kéne lennie.
|

08-07-2011, 08:57
|
Administrator
|
|
|
|
MA este 22 órától párbaj!
|

08-07-2011, 15:50
|
Administrator
|
|
|
|
MA este 22 órától párbaj!
|

08-07-2011, 20:34
|
Administrator
|
|
|
|
25 perc a párbajig!
|

08-07-2011, 20:45
|
Administrator
|
|
|
|
Negyed óra a párbajig! Jó játékot!
|

08-07-2011, 22:08
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Gratula a két ellenfelemnek nagyon jó játék volt részemről  jojo a végére pont akkora sereget állított ki amivel be tudott volna ütni ( mégha ő nem is tudott gömbölni a párbaj alatt de látszik, hogy profin kikövetkeztette..  ) de sejtettem, hogy erre készül ezért betettem még a végére 200 védőt. pool a végén szépen lerengetett bár gondolom jojot akarta mivel magasan ő volt a második és csak neki volt 3unk közül támadó egysége bent (előző párbajnál ezért rengetett elvileg engem hiába voltam utolsó volt 200 támadóm..) de gondolom bentmaradhatott az én sorszámom.. bár ha ez a rengés nincs akkor lehet be tudom előzni jojot.. nagyon jó játék volt  kár hogy A és C nem támadták egymást semmilyen téren, úgy izgibb lett volna a játék de így is jó volt.
3 körönte kaptam a 12 kör vihart ez nem volt túl előnyös  az elején elbuktam 100 tolvajt azzal nagy hátrányba kerültem.. :S jojo végig passzívan játszott amikor megláttam mennyi védelmet tartott bántam, hogy nem tartottam meg a támadókat az elejéről és, hogy az első tmadásom nem felé intéztem  mindenesetre jó játék volt nagyon sokat tanultam. örülök, hogy végre 3an játszunk egy párbajon
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|