Quote:
Originally Posted by Redback
Egy bútorboltnak kellesz csinálni egy weboldalt, konkrétumokat még nem tudok. Óránkénti 4-5ezret nem fogok elkérni, nem vagyok annyira profi. Eddig két weboldalt készítettünk haverommal, mindkettővel megyei versenyt nyertünk, toronymagasan. Esetleg ha gondolod feltöltöm őket a netre, hogy meglesd milyen munkát végzünk 
|
Ja, kíváncsi vagyok

Szerintem egyébként ott kezd a dolgot, hogy megkérdezed a megrendelőt, hogy milyen cselekvést vár azoktól a felhasználóktól, akik az oldalára vetődnek. Ez lehet egy dolog, de lehet több is (de csak néhány, különben szétesővé válhat a honlap). És ezen dolgok vagy dolog köré kell építeni a honlapot, nevezetesen, hogy a designtól kezdve a landing page-eken keresztül a tartalomig mindennek az adott cselekvés vagy cél létrejöttét KELL elősegítenie.
Minden más meg lényegtelen.
Persze ezt nehéz belőni (sokszor csak kísérletezéssel lehet = folyamatosan változtatod a honlapot és méred az eredményt), de a megrendelőd hasra fog esni tőle és beajánl mindenkinek akivel találkozik, egy kis tapasztalatszerzés után pedig nyugodtan kérhetsz 4-5k-t óránként (többet is), mert aszondod hogy te meg tudod oldani, hogy az oldalak felhasználói pontosan azt csinálják majd és úgy, ahogy a megrendelő elvárja. És ez piacképes tudás lesz.