| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

06-18-2011, 23:38

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Pool  Jajaj, de nagy erénycsősz lettél...  
Én meg már azt hittem a lekutyázás miatt törölted...  
De akkor jó    
De a kettős mércéd akkor is jól mér... 
Ez sem vita tárgya nálam... 
Bár ezt már elég régóta tudom rólad... |  Kis pihenő, hátha lenyugszol. |  

| 

06-19-2011, 03:02

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 
 (Most komolyan azon ment a vezsekedés hogy ki mennyire nem lépett be a másikhoz??? :O )  
grat a nagy ütésekhez, zajlik az élet 
				__________________Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  

|  

| The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-19-2011, 03:03

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kutyuleee  (Most komolyan azon ment a vezsekedés hogy ki mennyire nem lépett be a másikhoz??? :O ) 
 |  
Ja, azon ... Egyesek mikre rá nem érnek!  
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-19-2011, 14:22

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Rengetegen kihasználták a kedvezményes fordulási lehetőséget. Szerintem kifejezetten jót tesz, hogy ennyivel is kevesebb átüthetetlen elf van a csoportban, akik maguk is csak szenvednek, és másoknak is átugorhatatlan "akadályokat" képeznek. |  Oh en naiv meg abban a hiszemben voltam azert lepett le mellolunk 4 mert elkesztuk vissza adagolni a kolcson kenyert 

| 

06-20-2011, 14:30

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 80%      |  |  

| 
 Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2011-06-19 13:01:04 Wintergrasp (#592292) elfoglalt 149 hektárt dddr (#552430) országától.

grat
 |  

| The Following User Says Thank You to Kalapácska For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-22-2011, 04:05

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 
 Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2011-06-20 12:00:58Utophalia (#316012)  elfoglalt 555 hektárt Mondd az adókérdésed (#491292)  országától.

Gratula! 

| The Following User Says Thank You to Ghosti For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-22-2011, 14:28

|  
	| 

|  | Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 73%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ghosti  Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2011-06-20 12:00:58Utophalia (#316012)  elfoglalt 555 hektárt Mondd az adókérdésed (#491292)  országától.

Gratula!  |  Köszönöm    Utol kell érni a nagyokat, hogy majd ők is ide kerüljenek   |  

| 

06-23-2011, 16:43

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 
 2011-06-22 09:01:04	Olümposz (#3735)  támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643)  ellen, de a csatát elvesztette.

Mivel 4 milla feletti klanok megmozdulasa mar nem kis feladat, gondoltam, bemasolom. (Na meg hatha jon egy par muhelytitok is)  
				__________________Remedy
 |  

| 

06-23-2011, 17:04

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  2011-06-22 09:01:04	Olümposz (#3735)  támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643)  ellen, de a csatát elvesztette.

Mivel 4 milla feletti klanok megmozdulasa mar nem kis feladat, gondoltam, bemasolom. (Na meg hatha jon egy par muhelytitok is)   |  említésre se méltó  
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| The Following 3 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-24-2011, 09:16

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 80%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  2011-06-22 09:01:04	Olümposz (#3735)  támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643)  ellen, de a csatát elvesztette.

Mivel 4 milla feletti klanok megmozdulasa mar nem kis feladat, gondoltam, bemasolom. (Na meg hatha jon egy par muhelytitok is)   |  0 hekis ütést minek ? |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|