Quote:
Originally Posted by Ati
Valami élménybeszámoló addig azért jöhet! 
|
Szerencsém volt. Kimentem az első kv előtt Poolra, Aki szintén kiment valakire. Balszerencséjére véletlenül se védőt képzett. Így esélye sem volt fogni a seregem. Ő hamarabb küldte ki a seregeit, én később. Az övé hamarabb csapódott, hozott 12 hektárt, az enyém utána ütött rajta 14-et. Ekkor 214 hektáron voltam, Pool 198-on. Azt hiszem 1 ország volt 200 hektáron, de persze erről nem tudok, mert inkább védelemre mentem, támadni már nem akartam semmivel.
14hektár előnyben voltam, így képeztem 606 íjászt, ~620 varázslót, ~200 tolvajt. A végén az utolsó 5-10 körre felraktam a mágiskus pajzsot, a tisztánlátást, a védelmet és a faji varázslatot.
Az alap előny miatt biztos voltam benne, hogy megpróbálnak majd lelopni emberrel, de nem voltam kényszerbe, hogy elfokozzam őket, így az a kevés tolvaj maradt, és meg is védett A-ellen. Asszem a fokozásom előtt és után ősszesen 6x bukott A.
Ja, ha nem tudnád, akkor szeretném hozzátenni, hogy a faj ismételten elf volt, a személyiség pedig a TÖKÉLETES tolvaj

Egy olyan párbajon, ahol 6 ország van, job se kell