| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |  

| 

03-10-2011, 21:34

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 5% Longevity: 99%      |  |  

| 

Egy 400 lelkes, a francia területi ligában játszó csapat elnöke „harcba" szállt az FC Barcelona argentin klasszisának megszerzéséért. Csak viccnek szánta, mégis fél éves eltiltást kapott érte.
 A Felső-Loire menti területi ligában, annak is a másodosztályában játszó Borne csapatának elnöke mert nagyot álmodni. Cedric Enjolras még a téli átigazolási időszakban kitalálta, hogy megerősíti falusi klub támadósorát, méghozzá nem is akárkivel – ő Lionel Messit vélte egyedül alkalmasnak a feladatra.

Annak rendje és módja szerint meg is indította a hivatalos eljárást, és beadta az átigazolási kérelmet a Francia Labdarúgó-szövetségnek (FFF). Azonban nem számolt azzal, hogy a párizsi hivatalban komoly emberek ülnek, akiknek ráadásul humorérzékük sincs. Az FFF illetékesei nem továbbították az átigazolási kérelmet Barcelonába – így nem tudjuk meg, mi lett volna a katalánok válasza – ellenben eljárást indítottak az aprócska klub tréfás kedvű elnöke ellen, akit hat hónapra el is tiltották hivatalától.

„Van, aki nem helyesli az eljárásunkat – mondta a szövetség átigazolási bizottságának elnöke. – Lehet, hogy ez csak egy vicc volt, azonban a mi feladatunk az, hogy betartassuk a szabályokat."

Enjolras elmondta, hogy ő jóformán csak unalmában töltött ki egy átigazolási kérelmet (amit Interneten kell benyújtani), és éppen Messi neve jutott eszébe. Megadta a szükséges adatokat, elküldte a Ligának, ami továbbította a szövetségnek. Innen pedig már ismerős a történet. A hathónapos eltiltást három hónapra felfüggesztették, de Enjolras úr ez idő alatt is inkább távol tartja magát a futballtól. Beül egy bárba és elkávézgat, amíg le nem jár a büntetése.

|  

| The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post: |  |  |  

| 

03-10-2011, 22:48

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  Dance : 
Én jó 5letnek tartom   )))

Többiek :  nem értem mi van veletek ? közmondás amit adnak fogad el ha pofont adnak szaladj el    
Játéküzemeltetés : a snobizmusnak nincs határa , vagyis ha valaki pénzt akar költeni a játékra az hagy tegye , több személyisége lesz és akkor mi van ?  
Játszani ha megtanul hagy élveze ha meg nem tud úgy is szétkapják    
A szemcsik száma talán egy dolgot mutat , hogy adott ország régóta játszik de ez sem biztos szerintem , mert van olyan ori ami régóta játékban van és nincs több sz... mert nem érdekli a gazdáját ő játszani akar háborúzni meg ilyeneket ....   van sok sz.. aki csak rohangál 5-2-es csoprtokon keresztül mert érdekli, hogy több legyen neki csak halmoz    
Ugye a felvetett 5let sokakban ellenszenvet váltott ki .... a világ pedig jelenleg ebbe a tendenciában halad mondok példát : 
Régen olyanok vettek komoly sportkocsit akik tudtak is vezetni mert se abs ,esp és egyébb köcsög elektronikák nem voltak ...  
Most már anyi vezetés segítő cuc van , hogy bárki vehet aki megengedheti magának mert az elektronika jó eséllyel megvédi őt ...

Szerintem egy új vásárlói réteg kerülne a játékba aki hajlandó komoly pénzeket áldozni bizonyos dolgokra ..... 
Csinálhatunk nekik külön csopit is én pl megfelelő díjazásért menék oda játszani ellenségnek   Dance beszéljünk , keres meg   Fürdetlen Malacok 3 (#565268) |  Két idióta egymásra találásának vagyunk épp részesei, köszönöm Istenem, hogy megéhettem....

|  

| The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post: |  |  |  

| 

03-10-2011, 22:50

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  Mindegy , hogy mit írunk milyen szakot egyszerűen túlképzés van sok olyan szakból amire nincs szükség .... |  Eddig azért már szerintem mindenki eljutott, ha eddig nem hallottam 200x, akkor egyszer sem.
				__________________     |  

| The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post: |  |  |  

| 

03-11-2011, 15:05

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 80%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Pool  Két idióta egymásra találásának vagyunk épp részesei, köszönöm Istenem, hogy megéhettem.... |  Hát ha a szavaiddal szeretnék élni akkor megéhetted  
Nincs még külön topicod a focinak ?  
Átköltözhetnél oda   |  

| 

03-11-2011, 16:07

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  Hát ha a szavaiddal szeretnék élni akkor megéhetted  
Nincs még külön topicod a focinak ?  
Átköltözhetnél oda   |  Egyszer kihagyok egy betűt véletlenül, máris hogy lecsapsz rá... 
Bezzeg a Te általános iskola 1. osztályos írásod nagyon penge, igaz?    
Ui.: Ezt a topicot én nyitottam, szal akár el is húzhatsz innen... |  

| The Following 4 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post: |  |  |  

| 

03-11-2011, 16:17

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 
 Ha már kötekedni akarsz, akkor pár dolog tőled: 
	Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  - hagy élveze
 - anyi vezetés segítő cuc
 - keres meg
 - hogyan szerezük
 - másodlagos cél érezék jól magukat az emberek
 - nagyobb errőforásokat engedne
 - semilyen formában
 - építő jelegű kritikát
 - muszály

|  Kb. 3 hozzászólásodból szemezgettem csupán helyesíró "barátom" |  

| The Following 7 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post: |  |  |  

| 

03-11-2011, 16:49

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Pool  Egyszer kihagyok egy betűt véletlenül, máris hogy lecsapsz rá... 
Bezzeg a Te általános iskola 1. osztályos írásod nagyon penge, igaz?    
Ui.: Ezt a topicot én nyitottam, szal akár el is húzhatsz innen... |  A sok fociközvetítés miatt gondoltam csinálhatnál egyet annak is ne kelljen átlapozni anyi fölösleges információt   DD
                 Last edited by Kalapácska; 03-11-2011 at 17:52..
 |  

| 

03-11-2011, 19:16

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 86%      |  |  

| 
 nekem ez az egyik kedvencem: 
	Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  engem felháborít, hogy azért milyen segfejek vannak .... |  engem is...   |  

| The Following 8 Users Say Thank You to Dew For This Useful Post: |  |  |  

| 

03-11-2011, 20:23

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Pool  Ha már kötekedni akarsz, akkor pár dolog tőled:

Kb. 3 hozzászólásodból szemezgettem csupán helyesíró "barátom"
 |  Nem vagyok a barátod , sosem leszek az   
Nem tudok mindent szót helyesen leírni ez igaz és akkor mi van bele leszek lőve a dunába ? nem hiszem   
Viszont te ha hibát követsz el csak támadással tudsz rá reagálnii ami szánalmas   
Lesz pár nap nyugtotok tőlem mert letiplizek hétvégére   D

További jó kockulást mindenkinek   |  

| The Following User Says Thank You to Kalapácska For This Useful Post: |  |  |  

| 

03-11-2011, 21:05

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 86%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  Nem vagyok a barátod , sosem leszek az   
Nem tudok mindent szót helyesen leírni ez igaz és akkor mi van bele leszek lőve a dunába ? nem hiszem   
Viszont te ha hibát követsz el csak támadással tudsz rá reagálnii ami szánalmas   
Lesz pár nap nyugtotok tőlem mert letiplizek hétvégére   D

További jó kockulást mindenkinek   |  Nem az a baj, hogy nem tudsz minden szót helyesen leírni, hanem az, hogy egy mondatot sem tudsz leírni helyesen.    Azért van különbség.   |  

| The Following 5 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post: |  |  |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|