03-03-2011, 19:35
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Nos az árak azok változóak a helyszintöl és ajánlattól függően 1500-5000 forintig.
Példa a katolikus plébániának a kiadó szobái 1800 forint per nap ,ez egy hotelszerű épületben parkolási lehetőséggel,étkezési lehetőséggel,tiszta pedáns hely.
Más példa Rugonfalván kiado kétágyas szobák háznál különbejárattal étkeztetéssel ,vagy akár külön konyha használattal 3000 ft fő/nap.Ugyanitt megtekinthető a házigazda gyökér gyűjteménye izzes magyarázattal fűszerezve(ma megnéztem XD),házias,csendes tiszta hely.
Még egy példa, kulcsosházak a sóskút fürdőn(keresztúr félreeső utcája)3500 ft/fő/nap,de itt úgy tudom van minimális személyszám,tehát megvan az hogy legalább4-5 ember kell legyen(ha érdekel valakit telefon szám nállam)
Ha valami eszembe jut még akkor irogatok,kérdésekkel nyugodtan zaklassatok,örömmel veszem az érdeklődést.
Kérésre e-mail cimre fotókat is küldök.
|
Ha esetleg ellátogatnák arra, veled lehetséges volna találkozni Eke bá ? 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|