Sok ötletet olvastam mióta én is beírtam amit gondolok.
Sokan ugyan azt írtuk. Ebben van valami

1-2 Flash elem csatába indítás első tolvajakcióra stb feldobná a kezdő játékosokat. Kínálni kell a játékot mert mára már elég száraz. Én szeretem de picit száraz.
Azonban olvasgattam azon játékosoktól akik neve sokat szerepel hogy mennyire elleneznek minden olyan változást ami jó lehet de az már más mint eddig. Értem ez alatt egy olyan ország tulajdonosát aki már bekövült valahova ő ott a sztár mert üthetetlen de ha egy Varázsló ország tudna 1 nap 1x le vagy fel 2-3-4 kört teleportálni, vagy 1 tolvaj ország a szembe jövő sereget ölni és így védeni magát a "biztos haláltól" vagy 1 hadis ország tetszhalált mutatni a harc folyamán ezáltal kevesebb a veszteség az már tényleg nem ez a játék vagy csak színesebb? Ez a játék egy fantáziavilág hát legyen fantáziadús

Anno Edisonnak sem hitték el hogy világítani fog

Ati szépen felépítetted a játékot gratulálok hozzá azonban azt ne felejtsd el hogy akik itt írnak/írunk a te "ötleted támogatói/használói" vagyunk . Sőt 1 raklap sörbe mondjuk én metaxát szeretem de fogadnék, hogy aki engem kinevet az tuti azt is támogatná" ha ATI mondja" hogy néha néha jönnének kis ufók és 1-1 lézerágyút ajándékoznának a íjászoknak mert kitudja.Hittek bennük

Szeretném ha te is írnál 1-2 ötletet vagy irányt amiben te látod a fellendülést.