Quote:
Originally Posted by Von
A Hódító pedig a sorszámvásárláson kívül nem nagyon ad lehetőséget mértéktelen pénzköltésre. Természetesen nem arra gondolok, hogy pénzért előnyt lehessen vásárolni, mert az nem illeszkedne a játék stílusához egyébként sem. Viszont olyan dolgok mint pont a sorszám, amik egyedivé tesznek egy-egy országot, ugyanakkor nem járnak előnnyel, hasznosak lehetnek, és talán több ilyenre nyílik lehetőség az új, jobb grafikájú fejlesztésekkel. Más játékok példái jól mutatják, hogy bizony vannak emberek, akik ilyenekre szívesen költenek. Pl a játék maga ingyenes, de ha szeretnél egyedi "kinézetet", akkor azért fizetni kell x pénzt, ilyesmikre gondolok.
|
Megvannak a Hódítónak is a maga bálnái, én legalábbis elhűlve olvastam korábban, hogy 60k meg még több forintot is adnak anarchban egy-egy nagy oriért. Csak ezek a pénzek játékos és játékos között mozognak.
Egyedi kinézetre én nem hiszem hogy adnának egy olyan társaságban, ahol az ori látványa nem érdekes. De biztos ki lehet találni dolgokat. Például egy hivatalos oritemetőt. Megunt, vagy akadályt jelentő, de egyébként nagy becsben tartott országok nyugvóhelye lehetne. Mivel 1 ori mentése hihetetlen adatmennyiséget jelent, a fizetség simán indokolt..