Quote:
Originally Posted by penge bácsi
Lehet, hogy ezzel nem értesz egyet Ati, de attól még így van. Ha megnézed itt a szavazásokat, siralmas képet látsz az aktivitásról...
Te pedig vhogy azokat szeretnéd megszólítani, akik nem jönnek ide, hisz ők a csendes többség, akik miatt megy még a játék. Szóval bármennyire is nem tetszik, az ő véleményük kell, hogy a mérvadó legyen, mi hiába vagyunk itt, kevesen vagyunk.
|
Hajajj, tudom én, hogy így van. Amikor meg vannak szólítva azok az emberek is, akik "csakazértsemírokafórumra!", akkor időnként olyan válaszokat kapok tőlük, hogy a hajam szála az égnek áll. Érett, felnőtt, sok esetben emberekkel és gyerekekkel foglalkozó emberek olyan alpári stílusban képesek megnyilvánulni, amire maximum egy KisPistike12évesTrolltól számítanék. Ha nem tudnám -- adott esetben egy közös személes ismerős kapcsán --, hogy kiről van szó, biztos, hogy 12 éves KisPistikének könyvelném el az illetőt.
(Kicsit off, de ilyenkor teljesen érthetővé válik számomra, hogy egy "igen/nem" népszavazást hogy tudnak többtízezren elrontani.)
Az ilyen reakciók láttán biztos vagyok abban, hogy nem szabad a komoly kérdések eldöntését ennyire mindenki bevonásával végezni. Mindenképp lennie kell egy szűrőnek.
Azt gondolom, hogy a fórumra való regisztráció nem bonyolult, és utána az adott témákkal kapcsolatosan 2-3 mondatot leírni megintcsak nem túl nagy feladat. Ez a lehetőség a legtöbb ember számára adott, és tényleg szinte bárki élhet azzal a lehetőslggel, hogy előre beleszólhat a fejlesztések menetébe, illetve a fejlesztések irányába.
Ennek a minimális szűrőnek megítélésem szerint maradnia is kell.
Aki csakazértse akar hozzászólni, azt ne erőltessük. Nem az olyan hozzáállású emberek fogják előbbrevinni a Hódítót.