|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-20-2011, 23:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Hagyjuk már ezt a többszemest ne engedjük ide meg oda témát Kalapács
+ hogy szöviben legyen 2 nem kezdő, akkor igen...
Megmondom őszíntén, hogy szivesen segítek bárkinek, aki kéri, de nem cserélném el egy orim szövijét sem 2 kezdőre, aki mondjuk szarik éjjel távolozni, vagy karácsonykor ütni...
Ettől nem lenne több ország...
Ezt a "többszemesek ledarálják a full kezdőket" nézeted is hibás, mert akinek van 4-5 szeme, az már sztem nem tesz ilyet, nem pazarolja az idejét erre..
Ha igen, akkor lehet oka van rá...
Nekem volt olyan harcom szövi ellen, amikor a teljesben csak azt látták, hogy mi mészár/puszti, ők semmi...
Még a fórumon is elkezdték őket megvédeni ellenünk, hogy de genyók vagyunk...
Csak azt nem tudta a sok Teréz anya, hogy az a szövi két feles/két varist játszott, ergo eleve nem is üthettek volna érdemben...
Ha meg 2-3 szemesek tesznek ilyet, az semmit nem jelent, mert azt a hülyék is elérik sajnos...
Ha neked meg még neveid is vannak róluk, miért nem mutatod meg nekik, mi a Magyarok Istene?
Vagy az már nem menne?
Szóval ezt a dolgot jó lenne hanyagolni sztem...
|
Miért zavar enyire téged ha csak többszemesekkel lennél egy csopiban ?
Ami nagyjából egy súlycsoport lenne ....
|

02-20-2011, 23:49
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Miért zavar enyire téged ha csak többszemesekkel lennél egy csopiban ?
Ami nagyjából egy súlycsoport lenne ....
|
Értő olvasás, légy szíves...
Hol írtam én ilyet?
Amúgy meg nem zavarna, lehet inkább őket...
De Téged pl. miért zavarna az, ha én ott vagyok egy olyan csoportban, ahol vannak kezdők és lehet, hogy elpicsázom a nagy mészárlókat?
|

02-20-2011, 23:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Értő olvasás, légy szíves...
Hol írtam én ilyet?
Amúgy meg nem zavarna, lehet inkább őket...
De Téged pl. miért zavarna az, ha én ott vagyok egy olyan csoportban, ahol vannak kezdők és lehet, hogy elpicsázom a nagy mészárlókat?
|
Engem abszolút nem zavar ha a nagy mészárosokat elpicsázod 
Sőt örülnék is neki 
De sajnos az írásodból nekem nem ez jött le ....
|

02-20-2011, 23:56
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Engem abszolút nem zavar ha a nagy mészárosokat elpicsázod 
Sőt örülnék is neki 
De sajnos az írásodból nekem nem ez jött le ....
|
Pedig engem nem látsz egy csoportban sem keménykedni senkin...
Azt nem tagadom, hogy ha föld kell, akkor nem zavar, ha 8 sereges orit látok, ütöm rögtön...
|

02-21-2011, 00:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Sztem súlyos hiba lenne a kezdőket elzárni egy külön csoportba, nem is ismerek olyan játékot, ahol ezt megteszik...
Abból semmi jó nem sülne ki...
Mindenki volt kezdő, sőt, amikor Remy vagy én voltam az, akkor sokkal jobban érvényesültek a farkastörvények, nem volt ennyi segítség, ilyen-olyan fórum, ahol 5 perc alatt segítettek, kézikönyv, meg sok minden...
Erre a játékra is igaz egy természetes szelekció, aki nem elég kitartó, az hamar kihullik...
De hogy ezért a nagy mészárló, többszemes országok lennének a felelősek sztem baromság...
Inkább azt veszem észre Kalapács, hogy nem is azt nézed mit írunk Remyvel, hanem, hogy mi írjuk és máris lehúzod...
Kár, pedig nem olyan nehéz értően olvasni, már általános 2.-ban tanítják...
Ezért fennmaradnom eddig 
Inkább fexem...
Jócak!
|

02-21-2011, 00:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sztem súlyos hiba lenne a kezdőket elzárni egy külön csoportba, nem is ismerek olyan játékot, ahol ezt megteszik...
Abból semmi jó nem sülne ki...
Mindenki volt kezdő, sőt, amikor Remy vagy én voltam az, akkor sokkal jobban érvényesültek a farkastörvények, nem volt ennyi segítség, ilyen-olyan fórum, ahol 5 perc alatt segítettek, kézikönyv, meg sok minden...
Erre a játékra is igaz egy természetes szelekció, aki nem elég kitartó, az hamar kihullik...
De hogy ezért a nagy mészárló, többszemes országok lennének a felelősek sztem baromság...
Inkább azt veszem észre Kalapács, hogy nem is azt nézed mit írunk Remyvel, hanem, hogy mi írjuk és máris lehúzod...
Kár, pedig nem olyan nehéz értően olvasni, már általános 2.-ban tanítják...
Ezért fennmaradnom eddig 
Inkább fexem...
Jócak!
|
Nem nézzem a személyeket , hogy ki írja ....
Engem kizárólag a tartalom és a mondanivalója érdekel volt neked is meg remynek is olyan hsz-e amire felfelé ujat nyomtam ...
Szerintem egyszerűen beszélünk egy témáról amiben nem vagyunk egy állásponton .. kb enyi
|

02-21-2011, 06:23
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
[quote=Pool;281051]
Ilyensmit én is észleltem a saját írásaimnál,csak ott a lehúzó pont Te Pool,és Remy voltatok 
|

02-21-2011, 07:22
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nem ragadok ki 1 hozzászolást se
de ...
ok van kezdő csopi, legyen ez a 6. szint. Eddig értem. És vajon kitől szedik fel a tudást??
Ja hogy lenne pár több szemes mentor? És ki kapja mentor rangot??
Ismerek olyat akinek több számos kék, de ..... nagyon gyengusz, és még itt finom is vagyok
Erre kiváncsi lennék pontosan hogy is lenne kidolgozva. Most ha reggelek egy uj orit akkor ugye kezdő vagyok, mivel a rendszer nem tudja a tudásomat megállapitani (nehogy kitaláljátok hogy IQ tesztet kell kitölteni regkor  ),
Ezt nagyon meg kellene trükközni, illetve volt egy jo ötlet még amivel a kezdőket lehet segiteni, na mindjárt megkeresem és ide szerkesztem
na meg is van
Eredeti szerző: Kubbi
Esetleg kezdő játékosoknak azt a 3napot lehetne feladatokkal kitölteni mármint egyszerű feladatokal ahogy Dew is írta.
No meg olyannal ami segít megismerni mélyebben a játékot. Pl mennyi az alap támadóereje a lónak. ha jól válaszol kap 5 lovat Persze ezeket érdekes formában tálalni
esetleg segítségként odatenni egy linket hogy tudja hol keresse
ez is jo lenne egy kezdőnek. Mondjuk 3-5 körönként lenne egy kérdés és látja is akkor hogy igen nyertem valamit. Nem egy nagy olog, de a 3 nap alatt mindjárt sikerélménye van.
Most komolyan, nem egy jo ötlet kezdőket becsalogatni??
Last edited by richardka; 02-21-2011 at 07:26..
|
The Following 2 Users Say Thank You to richardka For This Useful Post:
|
|

02-21-2011, 10:48
|
Member
|
|
|
|
[quote=Harmgor;281066]
Quote:
Ilyensmit én is észleltem a saját írásaimnál,csak ott a lehúzó pont Te Pool,és Remy voltatok 
|
Tényleg nem nézem a személyeket , hogy ki írja ....
Csak, hogy mit ír .. Ha ellentétet vélek felfedzni az írásukban akár egy hsz-en belül vagy egy mondaton belül akkor arra rákérdezek azért a tisztánlátás kedvéért 
Ahogyan ezt Remy esetében is tettem pár hsz-vel ezelőtt ...
Ugye mert a soha nem ütöm szét és a csak akkor ütöm szét között ha te nem látsz semilyen logikai bukfencet , akkor a (tanárod a suliban azt mondaná ülj le fiam egyes )
|

02-21-2011, 11:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harmgor
|
Nemnem, te baromságokat írsz, azért vagy lehúzva...
Last edited by Pool; 02-21-2011 at 11:57..
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|