|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-20-2011, 21:37
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by papp2
Elmagyarazom. Totyaval beszelgetek mikozben egy 3-adik szemely(Remy) beleszol. Ha nem kerdeztuk miert szol bele.
|
A privát beszélgetésetekbe senki nem tud beleszólni. Ami a fórumon történik, az viszont nem privát beszélgetés. Azért beszélgettek a fórumon, hogy bárki az égvilágon bele tudjon szólni. Ha nem ezért tennétek, akkor nyilván privátban beszélgetnétek, nem a nagy nyilávnosság előtt, egy olyan helyen, aminek az a lényege, hogy mindenki hozzászóljon az elhangzottakhoz. Sőt, holnapra már a Google keresőjében is benneleszel.
Ui: továbbra se látom, hogy mi köze annak, hogy egy nyilvános beszékgetésbe más is bekapcsolódik, ahhoz, hogy a mindjárt regisztrálók holnapután is fognak-e játszani még. Szerintem semmi.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-20-2011, 21:52
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Igen igazatok van tényleg elkanyarodtunk a témától kicsit ..
Viszont közben írtunk azért építő jellegű beírásokat is , amit nem mondhat el mindenki magáról 
|

02-20-2011, 21:53
|
Member
|
|
Longevity: 75%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A privát beszélgetésetekbe senki nem tud beleszólni. Ami a fórumon történik, az viszont nem privát beszélgetés. Azért beszélgettek a fórumon, hogy bárki az égvilágon bele tudjon szólni. Ha nem ezért tennétek, akkor nyilván privátban beszélgetnétek, nem a nagy nyilávnosság előtt, egy olyan helyen, aminek az a lényege, hogy mindenki hozzászóljon az elhangzottakhoz. Sőt, holnapra már a Google keresőjében is benneleszel.
Ui: továbbra se látom, hogy mi köze annak, hogy egy nyilvános beszékgetésbe más is bekapcsolódik, ahhoz, hogy a mindjárt regisztrálók holnapután is fognak-e játszani még. Szerintem semmi.
|
En is uj jatekos vagyok hisz csak 1 eve jatszom fojamatosan.
A privat beszelgetes alig 2,2 sor volt nem ertem miert kel azert rogton valakit leteremtenni.
|

02-20-2011, 21:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
A privat beszelgetes alig 2,2 sor volt nem ertem miert kel azert rogton valakit leteremtenni.
|
Senki nincs leteremtve. Ezt a mondatodat viszont ismét kérlek, hogy fejtsd ki, mert még mindig nem értem, hogy ennek mi köze bármihez is:
Quote:
Ha igy kezeled az embereket ne csodalkoz hogy egyre csak csoken a hodito letszama 
|
Emlékeztetőül: ezt egy játékostársadnak írtad.
Én személy szerint nem értem, hogy egy játékostársad fórumos viselkedésének mi köze mások játékához.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-28-2011, 17:48
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Nekem lenne egy ötletem új játékosok szerzéséhez.
Ez a külső fórum telis teli van félig meddig fanatikus veteránokkal. Biztosan van hozzáértő is. Javasolnék egy király intró (valami csoda animáció 1-2 percben) elkészítését azt pedig fel a youtube ra. Ezzel lehetne promotálni a játékot és megfogni a fiatalokat. Ha pedig véletlenül akad olyan is aki egy nagyobb olvasottságú blogot visz a reklámfelület is megoldottá válik.
|

02-28-2011, 19:24
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Nekem lenne egy ötletem új játékosok szerzéséhez.
Ez a külső fórum telis teli van félig meddig fanatikus veteránokkal. Biztosan van hozzáértő is. Javasolnék egy király intró (valami csoda animáció 1-2 percben) elkészítését azt pedig fel a youtube ra. Ezzel lehetne promotálni a játékot és megfogni a fiatalokat. Ha pedig véletlenül akad olyan is aki egy nagyobb olvasottságú blogot visz a reklámfelület is megoldottá válik.
|
 D gonosz vagyok, Milyen király introra gondoltál??
Vigyáz a válasszal mert magaslabda és én le fogom csapni
Na jo nem huzom az időt. Gondolom Atinak nem az a megoldás hogy csinál egy szuper animáciot, majd jön a delikvens és total nem azt kapja ami az animácioba van. Ez olyan becsaposnak tünne
Nem lehuzni akarok semmit se, csak nem tudom valahogy olyan rosz lenne a szájizem és gondolom sok embernek. A kezdő uj mg keresné hogy hol az a játék amit látott
Arra kiváncsi lennék milyen garfikai megujodás lesz , valami utirány ha lehetne csöpögtetni annak örülnék
|

02-28-2011, 19:59
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
 D gonosz vagyok, Milyen király introra gondoltál??
Vigyáz a válasszal mert magaslabda és én le fogom csapni
Na jo nem huzom az időt. Gondolom Atinak nem az a megoldás hogy csinál egy szuper animáciot, majd jön a delikvens és total nem azt kapja ami az animácioba van. Ez olyan becsaposnak tünne
Nem lehuzni akarok semmit se, csak nem tudom valahogy olyan rosz lenne a szájizem és gondolom sok embernek. A kezdő uj mg keresné hogy hol az a játék amit látott
Arra kiváncsi lennék milyen garfikai megujodás lesz , valami utirány ha lehetne csöpögtetni annak örülnék
|
Nem tudm mennyire nehéz megcsinálni de mondjuk mint a wow nak az introja abban van elf is ork is stb. keress rá youetube on és megtudod mire gondoltam. Tessék lecsaphatod.  Amúgy igazad van nem lenne túl jó a szájuk íze de ide jönnének egycsillióan amiből ha pár megmarad már nyreséges a biznisz. Szar a világ de ez van.
|

02-28-2011, 20:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
|
Pár perce láttam az első grafikát, arra azt kell mondanom, hogy nagyon szép lett.  Közben már jópár napja a háttérben dolgozunk a technikai megvalósításon (dolgozunk...... én egyelőre csak tesztelem  ). Amint közelebb járunk, lesznek ízelítők, de ez még nagyon korai most.
|
The Following 8 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|