amúgy nincs meg valakinek a trilogy? nekem működőképesen csak a 4 van meg...
A trilogy megvolt nekem eredeti (orosz piaci) verzióban, csak amióta nem win98-am van nem müxött. úgyhogy vhol nagyon mélyen eltünt azóta én se találok müködő képes verziót pedig kereste...:S
__________________ Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni
Eljutottam a kipróbálásáig... hát huhh. Király dolgokat raktak bele, ajánlom mindenkinek.
En is kiprobaltam de nem tunt tul meggyozonek. Pakolom a gemeket, meg a skillpontokat, neha a shrineokba, csapdakat nem is nagyon hasznaltam, amplifiert se, aztan mar 10-es szinten voltam kulonbozo megeroltetes es taktika nelkul. Ahol nincs tower jo helyre kell lerakni, par wallt lezaraskent, es csok, ennyi az egesz jatek. (Persze a vegen biztos bonyolodik, pedig mar az osszes nehezitest is raraktam a palyakra miat engedett, de ugy sem volt tul nehez...) (egyedul akkor nem sikerult egyedul amikor beallitottam hogy minden hullam ilyen kis gyors lenyekbol alljon, de tuti arra is van vmi taktika, tobb elso szintu torony vagy vmi)
En is kiprobaltam de nem tunt tul meggyozonek. Pakolom a gemeket, meg a skillpontokat, neha a shrineokba, csapdakat nem is nagyon hasznaltam, amplifiert se, aztan mar 10-es szinten voltam kulonbozo megeroltetes es taktika nelkul. Ahol nincs tower jo helyre kell lerakni, par wallt lezaraskent, es csok, ennyi az egesz jatek. (Persze a vegen biztos bonyolodik, pedig mar az osszes nehezitest is raraktam a palyakra miat engedett, de ugy sem volt tul nehez...) (egyedul akkor nem sikerult egyedul amikor beallitottam hogy minden hullam ilyen kis gyors lenyekbol alljon, de tuti arra is van vmi taktika, tobb elso szintu torony vagy vmi)
Szal nekem nem jott be egyaltalan.
Gondolom az eleje könnyebb. Én is elég gyorsan haladok, és ahogy nézem, marha sok pálya van. Tuti lesz ez nehezebb is.
Hozzátenném, a régebbi verziók is nagyon könnyűek voltak az elején.