|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

08-08-2006, 17:55
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by director
tényleg nagyon picik.. nem lehetne valami elütőbb színnel ugyanezt megcsinálni? nagyon jó, hogy most már mindenre van külön villogó, de különböző szinekkel sokkal jobban látható volna..
|
Szerintem jók a kis okonok rajtuk... Felmerült itt, hogy a "régi" színt tegyük alá, pár pixelben, attól magasabb is lenne az egész, és a régi megszokott szín is visszajönne. Mondjuk ez utóbbi szerintem csak megszokás kérdése... Mindenesetre azok elég elütő színek voltak, ami akár használható is lehet.
|

08-08-2006, 18:00
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Ati
Szerintem jók a kis okonok rajtuk... Felmerült itt, hogy a "régi" színt tegyük alá, pár pixelben, attól magasabb is lenne az egész, és a régi megszokott szín is visszajönne. Mondjuk ez utóbbi szerintem csak megszokás kérdése... Mindenesetre azok elég elütő színek voltak, ami akár használható is lehet.
|
igen, az jó lenne, ha a régi szinek mennének alá.. azt már legalább mindenki megszokta:) de felőlem lehetne akármilyen szinű, csk különbözőek legyenek:)
|

08-08-2006, 22:51
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Senkivel ellentétben én szemüveges vagyok, és ha több mint 20 órája nem aludtam, akkor bizony elég fáradt, olykor veres a szemem  Ennyit az anatómiámról.
Ikonokról: Látni, hogy valami villog, és mostanra megszoktam, hogy melyik pozíció mit jelent. Ugyanakkor egyetértek CL-el, karakteresebb megjelenítés kéne az ikonoknak, mer úgy lenne az igazi...
|

08-09-2006, 00:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Synkel
Ugyanakkor egyetértek CL-el, karakteresebb megjelenítés kéne az ikonoknak, mer úgy lenne az igazi...
|
Nekem már bőven elég lenne, ha 2-3x nagyobbak lennének a villogó ikonok, hogy tényleg látszanak is ami rajtuk van... 
És születnek emberek.
|

08-10-2006, 09:39
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ha már "minden" (Az új arculatra gondolok  ) marad a "régiben" legalább a kis villogó ikonok kicsit legyenek nagyobbak, de legalább ha a méret maradna is a színeket vissza kellene állítani a jól megszokottakra szerintem is...
|

08-11-2006, 11:01
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Ha valaki állandóan a gép előtt ül, akkor persze, hogy látja az új eseményjelzőket..
Viszont az a funkciója, ami régen volt, hogy akármilyen messziről észrevettem, hogy mi történt az oriban, az már nincs meg..
Ezzel számomra teljesen feleslegessé vált ez a kisegítő eszköz..
Az eddigi színeket mindenképp vissza kellene állítani, s a méreten is lehetne növelni.. sőt.. előnyösebb helyet is lehetne neki keresni..
Bízok abban, hogy a nagyszámú kérés alapján lesz vmi változás ezen újítással kapcsolatban is!! 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|