Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-10-2011, 20:55
Dew's Avatar
Dew Dew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Quote:
Originally Posted by kistigris View Post
Dew!
A születési dátum alapján ne ítélkezz
ezután már nem is merek.....
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-11-2011, 12:43
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Egy rutinos öreg rókával, a veterán finn válogatot Shefki Kuqival próbálják meg pótolni az idény végéig, a Liverpoolhoz igazoló Andy Carrollt a Newcastle csapatánál. Az 1995 óta 12 klubot (Blackburn, Ipswich, Fulham, Crystal Palace, Swansea) is megjárt 34 éves futballista a múlt hónapban vált szabadon igazolhatóvá, miután közös megegyezéssel szerződést bontott vele a Swansea vezetősége.

Íme a videó ami meggyőzte a Newcastle vezetőit, hogy feltétlenül szükségük van egy Kuqira az idény végéig:

Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 02-11-2011, 15:07
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Default Micsoda szabadrúgás kombináció :)

Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 02-12-2011, 02:35
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

(Pannonosoknak)

Kiszedtem így lehiggadva,mert tényleg nincs értelme az ilyeneknek.

(a Lámáknak)

Én még büszkén mondom magamról hogy része voltam annak a Láma klánnak aki idáig eljutott. és szeretném megköszönni nekik:
Taki
Kill
Titykó
Csaba
Vöcsi
Paraj
Sanyi
Zsáni
Watto
Cz

Lehet rosszul emléxem, de ez volt utoljára a felállás ami elött elkezdett a klán szétvállni, és ez volt a felállás a találkozó idején. (ha tévedek szóljatok)
Ezenfelül még akik mostani vagy korábbi közremüködök voltak amig ott játszottam (és emléxem is rájuk):
Seldon
Tsobi
Enci
Pulyka
Roc
Pali
Vik
Marci.

Ezen játékosoknak nagyon köszönöm az eltöltött 3,5 évet és ha valaki kimaradt kérem jelezzétek. Nagyon jól éreztem magam a klánban, és csak ők tehetnek arról,hogy nem hagytam már abba 3x a hóditót. Sajnálom hogy így alakult, hogy szét válnak útjaink, de ezt ti már tudtátok pár hónapja,hogy az újrakezdést tervezem szűz lapokkal. asszem ma pont bizonyitva is lett itt a fórumon, hogy miért kezdett el elegem lenni a nagy hekis játékból.
A szívem mélyén mindig is a lámáknál leszek és tartani fogom jó pár emberrel a kapcsolatot.

Last edited by Kutyuleee; 02-12-2011 at 18:39..
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Old 02-12-2011, 04:38
NewJackCity NewJackCity is offline
Member

Longevity: 89%

nemtudom mi ez a tobbesszám meg a klánunk emlegetése
de emlékeim szerint szart sem kevertem és sárt se dobáltam
és fenyegetozni se fenyegetoztem
meg ezt a revansvétel dolgot sem értem
ha valakinek uzenni akarsz valamit nem kéne másokat is belekeverned mert épp sárdobálni van kedved
Reply With Quote
Old 02-12-2011, 06:18
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by NewJackCity View Post
nemtudom mi ez a tobbesszám meg a klánunk emlegetése
de emlékeim szerint szart sem kevertem és sárt se dobáltam
és fenyegetozni se fenyegetoztem
meg ezt a revansvétel dolgot sem értem
ha valakinek uzenni akarsz valamit nem kéne másokat is belekeverned mert épp sárdobálni van kedved
háát nem egészen ő kezdte a szarral kenegetést

Kutyu!
Pulykát cseréld ki Zsánival,és Rocot Wattoval.
ebben a formában kb megkapod a tali idején lévő ősklán felállást.
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Killer For This Useful Post:
Old 02-12-2011, 09:17
Kalapácska Kalapácska is offline
Member

Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post

Alatta a következő felirat:
Ts kérdezte Totyát : - Totya, őszintén, miért küldted a klánsereget?

hehe
A következő meg az lesz :
Totya most őszintén volt jksz ?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kalapácska For This Useful Post:
Old 02-12-2011, 09:34
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
A következő meg az lesz :
Totya most őszintén volt jksz ?
Minek kérdezni azt, amire már válaszoltál?

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post:
Old 02-12-2011, 09:49
Merengő Merengő is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
(Pannonosoknak)

úgy érzem felétek is elég sok jó indulat volt, mert nem kicsit megkevertétek a szart, és probáltatok ,még amig a lámáknál voltam, a klánt neki ugrasztani 2 klánnak is. mi nem jöttünk fórumra hisztizni emiatt,hanem szépen sikerült kibogozni a dolgokat, és megoldottuk a helyzetet. Sajnos akkoriban elég kevéssé voltam aktiv,így elhittek olyan nevetséges dolgokat, amit ha valaki kicsit ismeri a klánok hátterét, csak kiröhög.
De nem hogy megoldottuk a helyzetet, még nem is akartunk titeket elővenni ezért, és revansot venni.
akkor csak azért nem fordultam, mert az általatok okozott helyzetben kitartottam a klánom melett. Erre amikor a volt klánommal való viszonyra hivatkozva kérek békét, rögtön elkezdtek a fórumon szarral és fenyegetőzéssel dobálozni, ahelyett hogy jelentenétek???

(a Lámáknak)

Én még büszkén mondom magamról hogy része voltam annak a Láma klánnak aki idáig eljutott. és szeretném megköszönni nekik:
Taki
Kill
Titykó
Csaba
Vöcsi
Paraj
Sanyi
Pulyka
Roc
Cz

Lehet rosszul emléxem, de ez volt utoljára a felállás ami elött elkezdett a klán szétvállni, és ez volt a felállás a találkozó idején. (ha tévedek szóljatok)
Ezenfelül még akik mostani vagy korábbi közremüködök voltak amig ott játszottam (és emléxem is rájuk):
Seldon
Tsobi
Enci
Pali
Vik
Marci.

Ezen játékosoknak nagyon köszönöm az eltöltött 3,5 évet és ha valaki kimaradt kérem jelezzétek. Nagyon jól éreztem magam a klánban, és csak ők tehetnek arról,hogy nem hagytam már abba 3x a hóditót. Sajnálom hogy így alakult, hogy szét válnak útjaink, de ezt ti már tudtátok pár hónapja,hogy az újrakezdést tervezem szűz lapokkal. asszem ma pont bizonyitva is lett itt a fórumon, hogy miért kezdett el elegem lenni a nagy hekis játékból.
A szívem mélyén mindig is a lámáknál leszek és tartani fogom jó pár emberrel a kapcsolatot.
ki dobált téged sárral? meg ki keverte a szart? egyszerűen tény lett közölve. de tudom a lámák sosem csalnak azért volt az is, amikor rámentünk az egyik nem mnt-s klánotokra a másik 1 körre rá bontotta az mnt-t. meg hogy semmi köze egymáshoz a két klánnak.. elég csak klánfelmérést végezni pár tagotokon és máris kiderül mennyire különállóak a klánok. és ha már felhoztad ezt az "uszító" dolgot a pannonból akkot is mindenki azt írta tőlünk, hogy ha lesz valamiféle harc azt csakis tisztán jksz nélkül játszuk le még éplistát sem cserélve. de ti erre azt mondtátok, hogy nektek így nem jó, nem tudjátok így megoldani.. és ekkor lépett közbe Serg hogy akkor menjetek a büdös francba.

Last edited by Merengő; 02-12-2011 at 09:55..
Reply With Quote
Old 02-12-2011, 12:12
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
ki dobált téged sárral? meg ki keverte a szart? egyszerűen tény lett közölve. de tudom a lámák sosem csalnak azért volt az is, amikor rámentünk az egyik nem mnt-s klánotokra a másik 1 körre rá bontotta az mnt-t. meg hogy semmi köze egymáshoz a két klánnak.. elég csak klánfelmérést végezni pár tagotokon és máris kiderül mennyire különállóak a klánok. és ha már felhoztad ezt az "uszító" dolgot a pannonból akkot is mindenki azt írta tőlünk, hogy ha lesz valamiféle harc azt csakis tisztán jksz nélkül játszuk le még éplistát sem cserélve. de ti erre azt mondtátok, hogy nektek így nem jó, nem tudjátok így megoldani.. és ekkor lépett közbe Serg hogy akkor menjetek a büdös francba.
Én arról nem tudok semmit, csak arra lettem figyelmes,hogy bomlott nálunk 2 mnt, amin nagyon meglepödtem. és az oka pedig az volt,hogy ti állitottatok 1-2 valótlan dolgot. akkor kb már fél éve teljesen inaktív voltam a klán életében, nem tudom mit beszéltetek azt hiszem mostmár ezt az utókor is bizonyitotta,hogy nem így lett. én akkor leakartam fordulni, mert volt B-ben orim és 0-ról újrakezdeni, a lámákon kivül. de abban a helyzetben már nem hagyom őket szarban 3év után,akkor megmondtam hogy amig nem vernek a min hekim alá, addig kitartok melettük. Nem tudom,hogy te beszéltél-e akkor a Lámákkal, vagy mennyi közöd volt ehez, így nem is vádoltam senkit sem névvel, mert tényleg nem tudom kitől jöttek ezek a dolgok,hogy kik beszélgettek a 2klán között.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules