|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-04-2011, 10:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Van benne vmi hogy sok a szint.Én is így voltam ahogy Jack is írta hogy ha több orit vittem felfele akkor 1xer csak y-ba utána csak M és így tovább vagy max 2szinten még az se olyan gáz 
de 4-be játszani korrekt módon lehetelen.
De akkor oks vonjuk össze ...és a fentebbi szinteken lévő orikkal mi lenne vagy mi lesz? 
mert ha lekerülne minden 1 szintre akkor nem kis káosz lenne, meg akkor meddig kellene felmenni hogy fordulni tudj? 
klán szintet én is támogatnám sosem jártam A-ba nincs is rá időm de anarch szinten azért próbára tenném magam
1szintet kevésnek tartnám egész anarch számára, de tény hogy 4 sok 
|

02-04-2011, 11:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Tegnap sikerült írnom egy hosszabb véleménynyilvánítást, de ahogy a fórumra is írtam, csak olaj lenne a tűzre, ezért nem küldtem el. Megpróbálom másképp megközelíteni a dolgot, anélkül, hogy beszólnék pár embernek (pedig rájuk férne már, hátha elgondolkodnának pár dolgon).
Igen benne lennék én is, azaz tetszik az ötlet, hogy vonjunk össze szinteket.
Tetszik, hogy felvetődött a klán szint ötlete. Már csak azt kéne megbeszélni, hogy működhetne e a dolog Ati részéről, és az anarchosok úgy "együtt" mit szólnának hozzá. (pl.: H -D csoportok összevonása, vagy Y - M összevonása)
Ha összevonunk, hány csoport legyen, kettő, három? Klán szinthez vagyunk e elegen?
Illetve ez most nem is csak anarchról szólna, hanem a Hódítóról is. Végig kéne gondolni, hogy több mint egy évtized után egyre kevesebb ember jön játszani, ez anarchban szembetűnőbb. És nem csak azért nem jönnek, mert gonoszak, meg még ki tudja milyenek az ott játszó emberek, hanem azért is, mert SOKKAL kevesebb embert érdekel már ez. Inkább bandázgatnak, meg skypeolnak, meg facebookoznak, meg ki tudja még mit csinálnak. És bármilyen meglepő van olyan online játék, ami baromira felkapott lett pár éve, és most "haldoklik". Ugyan ezért, mert nem érdekli az embereket. Aki meg megpróbálja nagyobbrészt hamar fel is adja. Tisztelet a kivételnek.
Hami Khaoszkája (#305450)
|

02-04-2011, 12:06
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by hami
Tetszik, hogy felvetődött a klán szint ötlete.
|
Részemről ez nem merült fel.
Ez egy olyan szintű módosítás lenne, ami önmagában több hónapos fejlesztés, és ehhez NAGYON-NAGYON-NAGYON nagy igénynek kell lennie ahhoz, hogy egyáltalán elgondolkozzam rajta.
"Kívülről" nem látszik, hogy miért ekkora munka ez, hiszen már létezik, csak "át kell másolni", de ez nem így működik.
|

02-04-2011, 12:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Az rendben, hogy a részedről nem merült fel, ellenben másokban igen
Egy szóval sem említettem, hogy ez pikk-pakk megoldható dolog, és ez neked egy egyszerű dolog, és nem is azt mondtam, hogy ezt minél hamarabb be kéne vezetni. Ellenben ez egy megbeszélés, ahol ezt meg lehet vitatni, ezért jó, hogy Te is leírtad, hogy ez komoly munka eredménye lenne csak 
|

02-04-2011, 19:12
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
A klánozás Anarchista csoportban szerintem meredek. Mivel akárki akárhány országot vihet, így még egyszerűbb az, hogy senkit sem támadok, csak a saját országaimat verem be 5 klánsereggel. Majd amelyiket bevertem, azzal beverek egy másik saját klánt 5 sereggel, hogy az feljebb jusson. És igazából 1 olyan nagyobb ország elég egy klánba, amivel a méretmalusz kiküszöbölhető, így gyakorlatilag még csak az országokat sem kell túl magasra vinni a klános ütésekhez.
Szerintem egy mostani sokországos anarchosnak egy országot 1-2 milla pontra felvinni alig néhány nap lenne.
Szerintem a jelenleg működő A-s klánrendszer nem feltétlenül tenne jót az anarchnak.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-04-2011, 19:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Ezért nem a jelenleg működő A-s klánrendszerről beszélnénk 
|

02-04-2011, 23:20
|
|
Member
|
|
|
|
Nekem jo a 4 szint, nem mintha tulzasba vinnem a jatekot, mert ket orit forgatok osszvissz.
A klanozas meg nekem nem jon be :P
|

02-06-2011, 21:49
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
A klánozás Anarchista csoportban szerintem meredek. Mivel akárki akárhány országot vihet, így még egyszerűbb az, hogy senkit sem támadok, csak a saját országaimat verem be 5 klánsereggel. Majd amelyiket bevertem, azzal beverek egy másik saját klánt 5 sereggel, hogy az feljebb jusson. És igazából 1 olyan nagyobb ország elég egy klánba, amivel a méretmalusz kiküszöbölhető, így gyakorlatilag még csak az országokat sem kell túl magasra vinni a klános ütésekhez.
Szerintem egy mostani sokországos anarchosnak egy országot 1-2 milla pontra felvinni alig néhány nap lenne.
Szerintem a jelenleg működő A-s klánrendszer nem feltétlenül tenne jót az anarchnak.
|
nemtudom ez a tévhit hogy alakult ki hogy az anarchosok magukat utik csak
lehet mielott az ember ilyenrol véleményt alkotna elobb érdemes némi anarchos kozegismeretre szert tenni, mielott nemlétező dolgoktol kezd tartani
biztos akik a határokat védik engednék hogy a tobbiek 1milla pontra ussek magukat
és persze ők addig csak malmoznának meg suttetnék a hasukat
jelenleg max 2-3 ember lehet aki magát uti
általában mindegyikuk konnyu célpontnak számit
akik meg a csopik élén vannak jelenleg is lazán folvisznek egy orit 1 milla pontra ha ezt találják ki maguknak célnak
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|