2ismerösöm is ott volt a WB közelében.ők úgy tudják,hogy egy srácot és egy lányt meg késeltek (a késelés az tuti, mert látták a falfehérlányt ahogy hozzák ki teljesen véres felsőben).
Ebből a lány meghalt,másik 2lányt a tömeg taposott halálra.
állitolag egy 6fős társaság csinálta a balhét...
__________________ Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni
The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
2ismerösöm is ott volt a WB közelében.ők úgy tudják,hogy egy srácot és egy lányt meg késeltek (a késelés az tuti, mert látták a falfehérlányt ahogy hozzák ki teljesen véres felsőben).
En azt olvastam, hogy nem tulzottan feher boru egyedek kessel probaltak utat nyitni maguknak a tomegben...
Ellenben az origon is az van, hogy:
A rendőrség sajtóügyeletese közölte: kizárható, hogy késelés vagy verekedés okozta volna a három lány halálát."
persze vicces, mert nezzetek csak a videot: 0:26-nal:
"egyértelműen kizárható az, hogy nem történt késelés az este folyamán"
persze valoszinu csak a rendorcsaj buta, de ha keseles tortent, durva lenne, ha vedenek a keseloket....
The Following 3 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post:
Van azért pár enyhén szólva "érdekes" körülmény...
Pl. mitől tört ki a pánikhangulat? Nem hinném, hogy ha túl sok embert engednek be, utána kizavarnának egyszerre mindenkit, és "újraszámoljuk" ez marhaság.
Késeléses "szemtanúkat" is fenntartásokkal kell kezelni, kb. mindegyik "a haverom hallotta hogy a Peti látta" típusba tartozik szerintem.
Valami viszont biztos történt, de hogy pontosan mi, azt lehet hogy soha nem fogjuk megtudni, és ami még rosszabb, az áldozatok hozzátartozói sem
tessék ha olyan okos vagy hogy számodra csak pár ember véleménye mérvado akkor ime itt van sergé
nem sokban kulonbozik amugy az enyémtől
csak annyiban hogy nekem ami a szivemen az a számon
ő meg nem koptatja foloslegesen a billentyuzetet
[2011.01.15. 12:58:49] Serg: én nem írok
[2011.01.15. 12:59:18] Serg: Arra megy a játék hogy övék lehessen a legnagyobb ütés kockázat nélkül
Közöm nincs a Gun-hoz, de nagyon nagy naivitás volt azt hinni,hogy az egyetlen nagy klán rajtatok kivül, csak azért termel mint mint güzü alattatok, hogy azt majd nem ellenetek használja. Ha nem biztatok volna annyira az mnt-ben, és nem lesz érdektelen a klánotok, ha ti veszitek át a kati és nyersi piacot, akkor valószinüleg jó ideig állna egy rekord általatok, egy olyan 25-26k-s klánütéssel. és mai napig állna veszélyeztetés nélkül a regnálásotok.
__________________ Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni
az a bajom ezzel, hogy "ott voltak a közelében", és "úgy tudják", de a "késelés az tuti, mert falfehér volt, és véres is", bakker... sztem pont ez a tipikus szenzációhajhászás. A srác akit megkéseltek, hova tűnt? Ez a tipikus amit a sulikban is játszanak, elmondassz egy mondatot, a többiek tovább adják, és a vége baromira eltérő, mint az első mondat volt, mindenki hozzátesz vmit. Lehet gyártani összeesküvéselméleteket, és lehet csak simán értelmezni a tényeket is, ami már elég indokot ad arra, hogy ez a tragédia megtörténhetett sajnos.
Őszinte részvétem a Hozzátartozóknak!
The Following User Says Thank You to Debilke For This Useful Post:
Van egy problémám, ami mostanában sokszor előjön. A hírek miatt. Egyrészt, igen ismerem azt amiről Debilke beszél és sokszor -sajnos nagyon sokszor- igaza is van. Valóban az ember olyan állatfaj aki bármikor képes rémhíreket terjeszteni és felfújni egyre nagyobb lufivá...
Másrészt viszont, az alatt a néhány év alatt amit megéltem, kialakult bennem némi gyanakvás. Ez a gyanakvás tapasztalatokon alapul és arra irányul, hogy nem ritkán fordul elő, hogy valamit eltitkolnak, eltusolnak, vélt-valós közösségi, vagy befolyással rendelkező emberek egyéni érekei miatt. Lásd pl Császár Előd drogos gázolásai, melyeket sokáig rendre megúszott. Ezek után kérdem én:
Kinek lehet hinni ebben az országban?