|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
|
View Poll Results: Melyik változatot szeretnéd a játékban látni?
|
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő
|

|
2 |
3.03% |
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 12 körre nő
|

|
3 |
4.55% |
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 24 körre nő
|

|
30 |
45.45% |
|
Ne változzon semmi, csak akkor, ha befejeztem a termelést, és én is szeretnék klánban ütni
|

|
2 |
3.03% |
|
Ne változzon semmi, stratégiai játékban a menekülés lehetőségét tényleges stratégiának gondolom
|

|
29 |
43.94% |

12-17-2010, 22:51
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No ez az, ami egészen biztosan soha nem lesz.
KisPistike ne szóljon már bele olyan dologba, amit el se olvasott, de a második válasz szimpatikus neki, mert kedd van.
Csak olyan szóljon bele a dolgok menetébe, aki minimum elolvasta, hogy miről van szó, és arról egy igen/nem-en kívül véleménye is van, amit meg tud fogalmazni.
|
Értékesítő nyelven szólva azzal el lehetne ültetni a titok szendvicset ....
aztán talán elolvasná miről is van szó és utána képben lene és kialakíthatna saját véleményt .....
Ugyanis sok helyről hallom vissza ,hogy bizonyos érdekcsoportok dolgai valósulnak meg általában ...
Én nem tartozok közéjük úgy gonndolom .. sőt többeknek főellenség szerepében tündöklök kb  DDDDDDDDDD
|

12-18-2010, 03:21
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Értékesítő nyelven szólva azzal el lehetne ültetni a titok szendvicset ....
aztán talán elolvasná miről is van szó és utána képben lene és kialakíthatna saját véleményt .....
Ugyanis sok helyről hallom vissza ,hogy bizonyos érdekcsoportok dolgai valósulnak meg általában ...
Én nem tartozok közéjük úgy gonndolom .. sőt többeknek főellenség szerepében tündöklök kb  DDDDDDDDDD
|
Én is ezt hallom, annak ellenére, hogy szinte bárki számára adott a lehetőség a hozzászólásra. Csakhát nem teszik, mert "ááá, oda én nem megyek", meg egyéb, igazán értelmes indoklások kíséretében.
Tehát nem tetszik neki, ha beleszólhat, és az se tetszik, ha nem szólhat bele.
Ebben a helyzetben azért inkább csak az szóljon bele, aki a véletlenszerű kattintgatáson kívül többet tud a témáról.
Képzeld el ezt különösen egy 1/A-s téma esetében (mint ez), amiről még a játékot esetleg évek óta játszók komoly részének sincs semmi tapasztalata, mert sose volt az A-ban.
Szóval aki bele akar szólni valamilyen módosításba, az minimum fejtse ki a véleményét. Optimális esetben védje is azt meg egy megbeszélés keretében.
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-18-2010, 09:20
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én is ezt hallom, annak ellenére, hogy szinte bárki számára adott a lehetőség a hozzászólásra. Csakhát nem teszik, mert "ááá, oda én nem megyek", meg egyéb, igazán értelmes indoklások kíséretében.
Tehát nem tetszik neki, ha beleszólhat, és az se tetszik, ha nem szólhat bele.
Ebben a helyzetben azért inkább csak az szóljon bele, aki a véletlenszerű kattintgatáson kívül többet tud a témáról.
Képzeld el ezt különösen egy 1/A-s téma esetében (mint ez), amiről még a játékot esetleg évek óta játszók komoly részének sincs semmi tapasztalata, mert sose volt az A-ban.
Szóval aki bele akar szólni valamilyen módosításba, az minimum fejtse ki a véleményét. Optimális esetben védje is azt meg egy megbeszélés keretében.
|
Én is szoktam hasonló érveléseket hallani , hogy valaki valakivel nincs jóban és ezzel azzal nem beszélek .......aztán ezért nem írnak itt ....
De nem is feltétlenül kell írniuk , elég ha elolvasák amit mások írnak 
Viszont ha direktbe nincs nekik szegezve a kérdés akkor vajon válaszolnak ezek az emberek ?
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|