Quote:
Originally Posted by vityu
Ismételten nagyon nagy grat a csak egy maradhat klánnak. Megint megmutatták, hogy igeni "megéri" kitámadni, és ráfordítani a rengeteg időt. Igaz, most 2x akkora foglalás sikerült a támadónak, mint akkor nekünk, de hát a kidobálás sem lehet mindig olyan egyszerű feladat.
A lovak ára az elmúlt hetekben igencsak visszaestek, a nyersanyag is. Mégis a legkönnyebb a tagok kidobálásával csökkenteni a klánütés mértékét?
Ahhoz, hogy kidobáljatok, időben észre kell venni a klánt, akkor meg miért a kidobálás?
Reaktor Zolit szeretném idézni: Ha egy klán odaviszi a földet hozzátok, érdemes a felajánlást elfogadni... Én a napok 90%-ában azt várom, hogy ránk álljon valaki, mert kéne a föld....
|
pár dolgot akkor leírok:
Egy 9317-es kati volt piacon, pont annyi amennyivel ránk tudtak állni. Ütés után a piacon fegyóban volt utalás. Ez a kettő. Három, múltkor simán pattantak, most meg kisámolt sereggel jöttek, amit a kis lámák maguktól nem tudtak volna ilyen pöpecül kiszámolni.
négy és legfontosabb. Laci nem volt gépnél, nekem kellett volna levezényelnem a dolgot, de nem vállaltam be 8 ember hekijét. 5, három körre jöttek ki, nem kettőre. Nekem nincs tapasztalatom az A-s harcban.
6. foglalkozzál inkább a hiánáiddal és fogd be a szád. Inkább leszek gyáva, mint csaló
A legfontosabb: kutyát nem érdekli, hogy mit szövegelsz. Bezzeg, mikor hiénáztok, akkor azzal nincsen semmi gond. Szálljál le a klánomról. Nézz tükörbe inkább.
Három lehetőségem volt dönteni. Ha elszúrom nem tudtunk volna két körre rájuk állni. A háromból ezt választottam. Lehet most másként döntenék. Ennyi a hozzáfűzni valóm