|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-04-2010, 17:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Még hányszor?
Quote:
Originally Posted by Dew
Már csak egyetlen egy kérdésem lenne. Helyesnek érzed ezt? Szándékosan illetéktelen valaki szétszed egy országot, és nem segítesz rajta, miközben lehetőséged, jogod lenne rá. Amikor írtam pár Hódos barátnak, hogy mi történt és, hogy írtam mailt, akkor azt mondták, hogy felesleges, úgy se lesz semmi. Már előfordult ilyen, Ati akkor sem csinált semmit...
|
--->
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha egyszer valakinek hozzáférést adsz az országodhoz, akkor szíve joga azt csinálni vele, amit akar. A felelősség viszont a Tied, amiért hozzáférést adtál neki.
A lakáskulcsodat se osztogatod remélem az utcán vadidegeneknek, hogy tessék, hátha egyszer hasznát veszik.
És most már tényleg igyskszem többet nem válaszolni, de ezt egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért gondolod, hogy normális dolog vadidegeneket beengedni az országba, majd csodálkozni, ha az illető csinál is ott valamit.
NE ADD MEG MÁSNAK A BELÉPÉSI ADATAIDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Most komolyan ez a válaszod??  Ez egy eldöntendő kérdés...
Quote:
Originally Posted by Dew
Már csak egyetlen egy kérdésem lenne. Helyesnek érzed ezt? Szándékosan illetéktelen valaki szétszed egy országot, és nem segítesz rajta, miközben lehetőséged, jogod lenne rá. Amikor írtam pár Hódos barátnak, hogy mi történt és, hogy írtam mailt, akkor azt mondták, hogy felesleges, úgy se lesz semmi. Már előfordult ilyen, Ati akkor sem csinált semmit...
|
2 féle válasz létezik: - Igen, helyesnek érzem...
- Nem, nem érzem helyesnek...
Quote:
Originally Posted by Ati
Se rendőr, se bíró nem vagyok.
|
a hódító berkein belül mindkettő Te vagy...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|