| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

08-05-2006, 21:52

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by stefanus

Szerintem igenis fontos, hogy mi a velemenye a nepnek a valtoztatasokrol Ati. 
 Nem csinalhatsz akarmit a jatekkal arra alapozva, hogy mindenki elegge fuggo ahhoz, hogy lenyeljen akarmilyen valtozast.    
 Szerintem a "demand"-re kene koncentraljal, s nezd meg az online szavazast ami egyenlore nekunk ad igazat. (hxxp://n2tf.2.pollhost.com/ (csereljetek ki az X-eket T-k-re)) 
 S ha hiper-szuper grafikas jatekot akarnank akkor countereznenk meg nemtomen mit jatszanank. A hodito egyserusege szep volt, s konnyen atlathato(szinek passzoltak, stb). 
 Kene egy regi/uj gomb a menure, hogy valthasson aki akar a regi designra, s az ujjan jotteket meg megfogja a klassz uj design. 
 Minden jot, tudom, hogy sok munka volt, de ez igy nem atlathato.   |  nekem nincsen semmi bajom az ujjal, csak könyörgöm, ne legyenk már sötétbarna alapon fekete betűk      

| 

08-05-2006, 21:56

|  
	| 

| Guest |  | 

Activity: 0% Longevity: 0%      |  |  

| 
 Sziasztok! Nekem tetszik a játék új külseje, meg lehet szokni még a menüsort is idővel. Viszont sajnos a szemem reklamál, mert nem bírja ezeket az új színeket és betűméreteket.  |  

| 

08-05-2006, 21:59

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by solven

|  Azt már meg is változtatta Atis... 
				__________________Én mindig itt voltam
 És mindig itt leszek,
 Körülöttem pusztulnak
 És születnek emberek.
 |  

| 

08-05-2006, 22:01

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by aúú

Azt már meg is változtatta Atis...  |  igen????

nekem még a szövifórum, és a tanácsadó egyes részei még mindig ilyenek  

| 

08-05-2006, 22:02

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by solven

igen???? 
nekem még a szövifórum, és a tanácsadó egyes részei még mindig ilyenek   |  Igen, a szövi fórum maradt... de a normál fórum meg lett változtatva...
				__________________Én mindig itt voltam
 És mindig itt leszek,
 Körülöttem pusztulnak
 És születnek emberek.
 |  

| 

08-05-2006, 22:03

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by aúú

Igen, a szövi fórum maradt... de a normál fórum meg lett változtatva... |  igen, az már jó  

| 

08-05-2006, 22:12

|  
	| 

|  | Banned |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 
				 eletkor 
 Mivel tudom, hogy a hoditosok atlageletkora eleg magas (7 eve jatszom, s megismertem parszaz embert(27-29 ev atlagra saccolnak)), s azt is tudjuk, hogy egy ember minnel idosebb annal nehezebben kaphato a valtozasokra, igy arra a kovetkeztetesre jutok, hogy nem a legjobb dontes egybol ekkora nagy vizualis valtozasokat csinalni.    
  Mint mar masok is mondtak, tanacsolnam az uj/regi gombot a fooldalon. 
 Koci, jo munka, de a konzervativ hodosoknak nem ez kell. |  

| 

08-05-2006, 22:19

|  
	| 

| Guest |  | 

Activity: 0% Longevity: 0%      |  |  

| 
 Szerintem Ati nem örül ennek, de lehet, hogy megcsinálja nektek. Csak tudjátok, ha mindenkinek ez a véleménye, akkor elfecsérelt volt "X" ember munkája ? Nem rossz ez, csak még csiszolásra szorul. És haladni kell a korral. A Hód működne parancssorosan is, de komolyan. Ugyanolyan lenne, mint most, de a fanatikusokon kívűl a kutya sem játszana vele. Ha valakinek mesélek a Hódról, nem mindegy, hogy egy parancssoros játékkal (BRUTAL = rulez!), vagy ej igényes kinézetű proggival akarom -e megismertetni, nem?
 |  

| 

08-05-2006, 22:24

|  
	| 

|  | Banned |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 
				 :)) 

Quote: 

| 
					Originally Posted by vonos82

Szerintem Ati nem örül ennek, de lehet, hogy megcsinálja nektek. Csak tudjátok, ha mindenkinek ez a véleménye, akkor elfecsérelt volt "X" ember munkája ? Nem rossz ez, csak még csiszolásra szorul. És haladni kell a korral. A Hód működne parancssorosan is, de komolyan. Ugyanolyan lenne, mint most, de a fanatikusokon kívűl a kutya sem játszana vele. Ha valakinek mesélek a Hódról, nem mindegy, hogy egy parancssoros játékkal (BRUTAL = rulez!), vagy ej igényes kinézetű proggival akarom -e megismertetni, nem?
 |    En egy idoben igy jatszodtam: lynx hodito.hu    
 Selyetem, hogy az egesz arra ment ki, hogy tobb embert vonzzon a jatekhoz, de mi is a fontos? Kinek kell tetszedjen a jatek? annak aki vippel 4-5 orit vagy annak aki most szallna be  a hoditoba? (altalaban 80%-a otthadja az elso heten). A huseges hoditozok evek ota jatsznak. |  

| 

08-05-2006, 22:28

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Davalon

A menüpontok ha nem is alulra vissza, de kerülhetnének a jobb oldalra? Sokkal kényelmesebb a jobb oldal, így állandóan keresztbe kell mozogni:-) |  Nem lehet jobb oldalra tenni a menüsort. A böngészők sajátossága, hogy a görgetősávokat alulra és jobb oldalra teszik. Ha bal oldalt van a tartalmi rész, akkor mellette lesz egy görgetősáv, majd a menü. Eszméletlen ronda, és funkcionálisan használhatatlan, mert a jobb szélen görgetnél, de ott nem tudsz, mert az a menü oszlopa, amit nem lehet görgetni. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|