|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
View Poll Results: Mozi vagy Dvd
|
Rendszeresen járok moziba, mert jobb, mint a dvd
|

|
14 |
16.09% |
Csak dvd-zek,mert olcsóbb és kényelmesebb
|

|
20 |
22.99% |
Csak dvd-zek,mert jobb
|

|
4 |
4.60% |
ritkán járok moziba,de a dvd az első
|

|
45 |
51.72% |
nem nézek filmeket,mert butaság
|

|
4 |
4.60% |

09-16-2010, 14:02
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Láttál-e már falon pókot?
Láttál-e már fűben nyuszit?
|
Jártál már török börtönben? 

09-18-2010, 18:59
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to J.Ati For This Useful Post:
|
|

09-18-2010, 19:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
A repülő tőr
Tartalom:
Yang Qing egy morálisan kettős, antiszociális kardforgató, aki saját útját járja Kínában. Yu Ying, a fiatal lány azután találkozik vele, miután a lány apja súlyosan megsebesül a Jiao Lei és a Zöld sárkány klán elleni harcuk során. A lány kérésére Yang Qing kelletlenül az oldalukra áll az egyenlőtlen küzdelemben.
A film érdekessége, hogy Chang Cheh, a kung-fu filmek keresztapja ebben a filmben alkalmazott először női főszereplőt.
Az 5 Ninja elem
Tartalom:
Amikor Cheng Yun és különleges ninjái elpusztítanak egy iskolát, a lemészárolt iskola tanítványa, Tsiau Chin Hau bosszút esküszik. De az öt ninja elem elleni küzdelem lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Tsiau ügy dönt, hogy felkeres egy mestert, aki megtaníthatja, miképp kell felvenni a harcot a különleges ninjákkal.
A 1982-ben készült film az egyik leghíresebb Shaw Brothers alkotás még hazánkban is. Minden idők egyik legvéresebb ninja filmjét legtöbben még gyerekkorunkban láttuk. A Black Mirror a kínai filmgyártás eme klasszikusával kívánja útjára indítani Shaw Brothers sorozatát.
Repülő tőrök klánja
Tartalom:
A Tang dinasztia - melynek uralkodása Kína aranykorával esik egybe - 859-ben hanyatlásnak indult. Több helyen is lázadás tört ki a korrupt kormány ellen.
A legnagyobb mozgalmat úgy nevezték, hogy A Repülő Tőrök Klánjának, mert tagjai profin bántak ezzel a fegyverrel...
annó, míg aktívan releaserkedtem, csináltam rippeket ezekből a filmekből és még egy jó pár ilyen filmből. MIndet megvettem eredetiben. Nekem 990 ft-ot megért  Aki szereti a műfajt, annak csak ajánlani tudom
|
The Following 2 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

10-08-2010, 14:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kaptár 4 3D
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a 3D-s film kifejezés lassan szinonímává válik a szar filmmel. Értem én, hogy ez a technika lehetőséget ad a látványvilág javítására, de ez még nem kellene, hogy feltétlen a film rovására menjen. Szerintem.
A Kaptár-sorozat első három részét szeretem, bármikor szívesen meg is nézem, de ez a 4. nagy csalódás. A történet és annak vezetése is egy nagy nulla, de tény, ami tény, elrepül az ember mellett pár dobócsillag és érme. Összeségében: nem ajánlom senkinek a filmet. 
|
The Following 2 Users Say Thank You to BeeLord For This Useful Post:
|
|

10-08-2010, 15:19
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Nekem tetszett, bar inkabb azert mert az elso resz megnezese utan, mar egyik resztol sem tudtam megijedni, de itt a 3d megtette hatasat.
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Kaptár 4 3D
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a 3D-s film kifejezés lassan szinonímává válik a szar filmmel. Értem én, hogy ez a technika lehetőséget ad a látványvilág javítására, de ez még nem kellene, hogy feltétlen a film rovására menjen. Szerintem.
A Kaptár-sorozat első három részét szeretem, bármikor szívesen meg is nézem, de ez a 4. nagy csalódás. A történet és annak vezetése is egy nagy nulla, de tény, ami tény, elrepül az ember mellett pár dobócsillag és érme. Összeségében: nem ajánlom senkinek a filmet. 
|
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

10-08-2010, 16:11
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
3D-ben szerintem egész jó volt megnézni, de egyet értek abban, hogy lényegesen gyengébb lett a többinél.
Rheia (#556175)
|

10-11-2010, 01:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Daybreakers - A vámpírok kora : Már a címéből is kitalálható, hogy egy vámpíros filmről van szó.
Nem egy hétköznapi vámpíros film, és a végét kicsit összecsapták, de összességében jó volt.
Vasember 2. : Ezt pedig mindenki nézze meg, aki az első részt látta.
|
The Following User Says Thank You to J.Ati For This Useful Post:
|
|

10-11-2010, 01:57
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Daybreakers - A vámpírok kora : Már a címéből is kitalálható, hogy egy vámpíros filmről van szó.
Nem egy hétköznapi vámpíros film, és a végét kicsit összecsapták, de összességében jó volt.
|
hmm ez a film iszonyat nem tetszet..  bár már nem is igazán emlékszem rá, mert nagyon nem fogott meg.. 

10-11-2010, 13:38
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
hmm ez a film iszonyat nem tetszet..  bár már nem is igazán emlékszem rá, mert nagyon nem fogott meg.. 
|
Nekem tetszett, mondjuk én alapból szeretem a hasonló jellegű filmeket, a szereposztás sem volt rossz. 
|

10-11-2010, 14:32
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Szerintem se volt rossz.
Szépen végigvezették és a hagulata is tetszett. 
Rheia (#556175)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|