|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-22-2010, 00:03
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by andriss
Nekem is tetszik!!  remélem összejön! nincs kedvem mindegyik orivért felkelni éjjel, hogy folytatódjon benne az élet... 
|
Éjjel?
Nem tudom mióta játszol, de nem éjjel van az azonosítás.
Délelőtti órákban szokott kezdődni, és folyamatosan írja Ati, hogy hol tart az azonosítókódok kiküldése.
Nekem eddig nem jelentett problémát azonosítani, de természetesen nem ellenzem a javaslatot.
|

09-22-2010, 19:12
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Éjjel?
Nem tudom mióta játszol, de nem éjjel van az azonosítás.
Délelőtti órákban szokott kezdődni, és folyamatosan írja Ati, hogy hol tart az azonosítókódok kiküldése.
Nekem eddig nem jelentett problémát azonosítani, de természetesen nem ellenzem a javaslatot.
|
csak ezzel az a baj, hogy a legtöbben délelőtt dolgoznak és nem biztos, hogy mindenkinek a főnöke tolerálja, hogy hódozol munka helyett.
|

09-22-2010, 20:35
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Ma kb. 100 darab 1/A-ból és 2/B-ből forduláson vagyok túl, úgyhogy kicsit már zsong tőle a fejem... Ebben az állapotban ránéztem az azonosításkori országleállás szükségességére. Holnap ezt tiszta fejjel átnézem mégegyszer, most előzetesen annyit róla, hogy látok okot arra, hogy ez miért van így, de ha komoly igény van arra, hogy egy hosszabb "türelmi idő" legyen, amíg az ország nem áll le, akkor talán lehet ezt egy kicsit lazábban kezelni.
|

09-22-2010, 21:06
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ma kb. 100 darab 1/A-ból és 2/B-ből forduláson vagyok túl, úgyhogy kicsit már zsong tőle a fejem... Ebben az állapotban ránéztem az azonosításkori országleállás szükségességére. Holnap ezt tiszta fejjel átnézem mégegyszer, most előzetesen annyit róla, hogy látok okot arra, hogy ez miért van így, de ha komoly igény van arra, hogy egy hosszabb "türelmi idő" legyen, amíg az ország nem áll le, akkor talán lehet ezt egy kicsit lazábban kezelni.
|
meg lehet tudni mi ez az ok?
|

09-22-2010, 21:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
meg lehet tudni mi ez az ok?
|
Nem. Visszanéztem, hogy mit írtam erre két éve, és most is fennáll az, amit akkor írtam, hogy ez az információ nem publikus.
|

09-23-2010, 13:50
|
Administrator
|
|
|
|
A következőre jutottam: megoldható, hogy legyen néhány napos "türelmi idő", ameddig az azonosítatlan országok nem állnak teljesen le. Néhány -- azonosításhoz kötött -- funkció továbbra is korlátozva lesz, nem léphetsz például szintet, nem indíthatsz támadást azonosítás hiányában. Ha ezeket szeretnéd tenni, az azt jelenti, hogy úgyis gépközelben vagy, így az azonosítást is meg tudod ejteni.
Az azonosításról szóló előzetes tájékoztatót idén ennek fényében fogom megírni.
|
The Following 20 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
-Fegya-, csabi, csákány, ddjjm, Dew, Dus, Fefe013, Hex, J.Ati, Kubbi, Kutyuleee, Merengő, Olasz, Pool, Princ, Redback, Remedy, Rheia, Rob, vityu |

09-23-2010, 18:18
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A következőre jutottam: megoldható, hogy legyen néhány napos "türelmi idő", ameddig az azonosítatlan országok nem állnak teljesen le. Néhány -- azonosításhoz kötött -- funkció továbbra is korlátozva lesz, nem léphetsz például szintet, nem indíthatsz támadást azonosítás hiányában. Ha ezeket szeretnéd tenni, az azt jelenti, hogy úgyis gépközelben vagy, így az azonosítást is meg tudod ejteni.
Az azonosításról szóló előzetes tájékoztatót idén ennek fényében fogom megírni.
|
szuper vagy 
|
|
Posting Rules
|