|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |

09-14-2010, 22:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Highschool of the Dead
most ebbe kezdtem bele.. a kaptár című filmre emlékeztet.. de nekem eddig viszonylag tetszik.. 

09-14-2010, 22:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Highschool of the Dead
most ebbe kezdtem bele.. a kaptár című filmre emlékeztet.. de nekem eddig viszonylag tetszik.. 
|
Még ebbe se néztem bele, mert még nincs meg mind  Zavar ha váni kell  Szeretem 1-2 délután alatt letolni egy ilyen rövidke animét
A The sacred blacksmith-ről meg annyit, hogy sokat csökkent a szememben a sztori, mert a 12 részbe képesek voltak 1-2 fillert is berakni... 2 rész van hátra, ez fogja eldönteni, hogy 7/10, 8/10, vagy 9/10. Jelenleg 8 körül van...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

09-21-2010, 12:44
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Highschool of the Dead
|
Sajna nem 24, hanem csak 12 részes lett az anime, de eddig ez tetszett a legjobban!  Komolyan, még az Elfen Liednél is jobban bejön.
Szerintem alapmű lesz.....
Ami vel jellemezni lehetne leginkább az a csapategység, zombiek, vér, vér,akció, pörgős kis zene, valamint a feszülő rucik és elő-elő villanó mellek, valamint egyéb női testrészek..
Most a Narurihyon no Mangonak várom a további részeit, a legutóbbi, amiben a démonűző kiscsaj megidéz vagy 4 shikigamit az nagyon ott volt! 
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|

09-21-2010, 13:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Sajna nem 24, hanem csak 12 részes lett az anime, de eddig ez tetszett a legjobban!  Komolyan, még az Elfen Liednél is jobban bejön.
Szerintem alapmű lesz.....
Ami vel jellemezni lehetne leginkább az a csapategység, zombiek, vér, vér,akció, pörgős kis zene, valamint a feszülő rucik és elő-elő villanó mellek, valamint egyéb női testrészek..
Most a Narurihyon no Mangonak várom a további részeit, a legutóbbi, amiben a démonűző kiscsaj megidéz vagy 4 shikigamit az nagyon ott volt! 
|
szerintem 10ből hetes (túl erős az ecchi jellege)..  nem annyira rossz, de számomra nem volt átütő se..  amúgy semmi befejezése nem volt szóval akár még folytathatnák is, ha akarnák.. 
de messze van ez az elfen lied-tól 
mostanában a one piece című "szösszenetbe" kezdtem bele..  (alig 460 részes)
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.121

09-26-2010, 18:10
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Guint Saga
Nem semmi kis anime, tegnap kezdtem el nézni, már a 13. résznél tartok és csak azért hagyom időnként abba, mert már nem bírja a szemem
A kezdeti és végcím-zene nekem nagyon tetszik, a szererplők mind jellemtanilag, grafikailag és hova tartozást tekintve is egészen finomra hangoltak. Egy igazi fantazy az egész...  ) szerintem alapműként fogják számon tartani. Ajánlom mindenkinek.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|
The Following User Says Thank You to Rotcsa For This Useful Post:
|
|

09-26-2010, 19:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Guint Saga
Nem semmi kis anime, tegnap kezdtem el nézni, már a 13. résznél tartok és csak azért hagyom időnként abba, mert már nem bírja a szemem
A kezdeti és végcím-zene nekem nagyon tetszik, a szererplők mind jellemtanilag, grafikailag és hova tartozást tekintve is egészen finomra hangoltak. Egy igazi fantazy az egész...  ) szerintem alapműként fogják számon tartani. Ajánlom mindenkinek.
|
Most akarom elkezdeni, hogy az AA-n végre megcsinálták! 
|

10-14-2010, 13:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Guint Saga
|
Megnéztem, tetszett, ajánlom mindenkinek! 
|

10-31-2010, 16:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Guint Saga
|
A Guin Saga-t épp most fejeztem be.. (remélem azzal nem árulok el semmi rosszat, ha azt mondom a 26. rész után közel sincs vége a történetnek.. bízom benne, hogy megcsinálják a végéig)
de én is csak ajánlani tudom az anime-t 

11-27-2010, 10:20
|
Member
|
|
|
|
There she is!!: egy kis flash animáció, a történet egy nyuszi lányról Dokiról és egy macska fiúról Nabiról szól.. a lány beleszeret a fiúba, de a világukban nem elfogadott a két különböző faj között a szerelem..
igazából egy rövid koreai anime, nincs az 5 rész összessen fél óra.. ja és nincsenek párbeszédek, csak egy zene szól a törénet alatt aminek szövege valamennyire kapcsolódik hozzá, de nem lényeges a történet megértésének a szempontjából..
http://en.wikipedia.org/wiki/There_she_is!!
Last edited by none; 11-27-2010 at 10:28..
|

02-04-2011, 22:32
|
Member
|
|
|
|
nagyon kihalt a téma..
elmúlt 1-2 hétben volt időm újra megnézni néhány anime-t..
Ami kifejezetten tetszett: One Outs baseball-os anime, de igazából nem az a lényeg, a főszereplő egy szerencsejátékos srác, akinek a trükkjeiről, stratégiájáról szól igazábol az anime.. nem akaor semmi konkrétat leírni, mert úgy nem lenne annyira érdekes
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2136
Megnéztem még az Ergo Proxyt.. Vityu említette itt korábban..
szerintem egész jó kis anime..
Ezen kívül láttam a King of Thorn-t, ami elvileg szinkronossan is megvan (bár én eredeti nyelven néztem).. érdekes kis történet (1 részes mozifilm/movie) elég sok váratlan fordulat, történés van benne.. nekem legalábbis váratlan volt a vége.. bár az alaptörténet kicsit hasonlít a kaptárhoz (zárt labor, szörnyek támadása stb), de sok benne az érdekes fordulat
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2478
végül: Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto: egy közepes szamurájos-misztikus történet, van benne háború varázslat stb.. igazából semmi extrát, vagy kiemelkedőt nem fedeztem fel benne, de egyszer mindeképp nézhető..
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1211
|
|
Posting Rules
|