|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

09-10-2010, 22:29
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Az országok áránál ez nem lesz több. És mivel messze nem több, megéri még így is. (Mondjuk időm nincs, de majd kiveszek szabadságot 1 napot... Az legyen a legkevesebb.)
|
Beszéltetek már amúgy azóta erről? Mert fontos kérdés például, hogy miért töröltette az országot, ha oda akarta adni.
|

09-10-2010, 22:39
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Beszéltetek már amúgy azóta erről? Mert fontos kérdés például, hogy miért töröltette az országot, ha oda akarta adni.
|
Megmondom őszintén, hogy én speciel nem tudtam, hogy ha belép az országokba, akkor törlődni fognak.
Ő akkoriban lett - mint utóbb kiderült! - nem kívánatos játékos, amikor én épp inaktív voltam (2005 vége, 2006 eleje? - valahogy így)
Ez a törlést követően derült ki számomra, hogy ő kapott ilyen figyelmeztetést, hogy ha belép az országokba, és csinál valamit bennük, akkor törölni fogják azokat az országokat.
Ha összenézem az időpontokat, akkor nagyjából ez így ki is jön.
Az utolsó üzenetemet ekkor küldtem neki: 2010-09-08 17:06:15
Ebben leírtam, hogy elmegyek a géptől - egyébként délelőttös műszakból értem haza.
Mire visszaértem a géphez, addig már vita volt a fórumon, és amikor ráfrissítettem a fórumra (hogy megjelenjen az összes üzenet, azt hiszem), akkor láttam is a 2 törlést.
Ez olyan este fél 7 körül lehetett.
|

09-10-2010, 22:41
|
Member
|
|
|
|
ha megkapod a két országot, tartozol Atinak két rekesz sörrel 
|

09-10-2010, 22:42
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 9%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
|
Én adok hármat érte 
|

09-10-2010, 22:44
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
3000 nm-es boltban vagyok osztályvezető. Megoldom azt a 2 rekesz sört. Akár úgy is, hogy felviszem személyesen Pestre.
De igazából nem sörért szeretném megkapni az országokat, hanem mert az eladó fél igazolja az állításaimat.
De a 2 rekesz sört állom, ettől függetlenül.
|

09-11-2010, 08:47
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
De igazából nem sörért szeretném megkapni az országokat, hanem mert az eladó fél igazolja az állításaimat.
|
Az eladó fél egyelőre annyit tett, hogy egyértelműen jelezte, hogy töröltetni kívánja az országot.
|

09-10-2010, 22:46
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
|
Inkább néhány üveg borral próbálkozzatok. 
Párszor már hangoztatta, hogy inkább boros. 
|

09-11-2010, 08:46
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Erre nem sok esélyt látok.
Adott az egyik oldalról valaki, aki cselekedetei alapján nem szándékozik az országot átadni, és adott a másik oldalon valaki, aki azt állítja, hogy megvette az országot, igaz erre semmi játékon belüli bizonyíték nincs.
|

09-11-2010, 08:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Megmondom őszintén, hogy én speciel nem tudtam, hogy ha belép az országokba, akkor törlődni fognak.
|
Valamit azért tisztázzunk. A legtöbb esetben egy "lehiggadási idő" után mindenki szokott kapni mégegy esélyt. Nem vagyok olyan, aki foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig valaki nem léphet be soha többet. Ennek fényében fontosnak tartom megemlíteni, hogy nem önmagában azért lettek az országok törölve, mert belépett. A törléshez az vezetett, hogy ugyanazt folytatta, ami miatt anno ezt a státuszt egyáltalán megkapta. Szemmel láthatóan tehát a "lehiggadás" nem történt meg, ugyanolyan nemkívánatos cselekvéseket folytat, mint azelőtt. Nem jött még tehát el az ideje annak, hogy vissza lehessen engedve a játékba. Ilyen kirohanásokért, amik miatt a törlés történt, más is szankcionálva lett volna, még ha talán egy kicsit enyhébben is. Bár nem-vip ország esetén a törlés mindenképp szóba jöhetett volna a történtek után.
Nem arról van tehát szó, hogy tudtál-e valamiről, vagy sem, hanem arról, hogy az illető teljesen szándékosan mit tett.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|