Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-09-2010, 10:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Játékon belül az érintett országokkal egyetlen dolog történt: a gazdájuk -- akinek eleve tilos lett volna belépnie -- megjelent a fórumon, és ordenáré módon elkezdett kb minden megjelenő embert szídni. Mivel már a puszta belépés is tiltott, ezért a szabályoknak megfelelően az országok törlésre kerültek.

Őszinte leszek: nehezen hihető, hogy valós átadási széndék volt a háttérben, hiszen akkor az ember örül, hogy eladja az országokat, nem pedig törölteti azokat. Autót se úgy szokott eladni az ember, hogy fizetés után, mielőtt átadná a kulcsokat, gyorsan totálkárostra töri.

Most konkrétan milyen segítséget vársz?
Old 09-09-2010, 13:32
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

szerintem azt várja, hogy hozd vissza a törölt országokat. és azt akarja elmagyarázni, hogy azért nem a hivatalos utat választotta, mert az ország tulajdonosa nem játszhat többé ezért nincs is szüksége vipre. viszont ingyen meg nem fog odaadni egy 600k hektáros országot.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
Old 09-09-2010, 13:41
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by tisztelet63 View Post
szerintem azt várja, hogy hozd vissza a törölt országokat. és azt akarja elmagyarázni, hogy azért nem a hivatalos utat választotta, mert az ország tulajdonosa nem játszhat többé ezért nincs is szüksége vipre. viszont ingyen meg nem fog odaadni egy 600k hektáros országot.
Mint említettem, nem vagyunk nyomozóhatóság, sőt: nem is kívánok ilyen tevékenységeket folytatni. A Hódító egy online játék, amin belül adott a lehetőség az ország másnak átadására.

Jelen esetben nem történt semmi jelzés arra vonatkozóan, hogy bármiféle országátadás készülne.

Sőt, mivel az ország gazdája igencsak túlment minden megengedett stíluson, gyanítható, hogy nem is volt szándékában másnak átadni az országokat, hiszen akkor átadta volna, nem pedig a fórumon provokálja ki az országok törlését.

Ennek fényében megtörtént a törlés.

Gee volt az első, aki jelentkezett, hogy állítólag meg akarta venni az országokat -- igaz ennek semmi jele játékon belül. Játékon kívüli "jelekkel" nem áll módonban foglalkozni.

Ha nem Gee az első, akkor esetleg más jelezte volna, hogy igazából azok már majdnem az ő országai voltak? Lehet, hogy most is jelentkezik még 5-6 ember, hogy igazából ő már majdnem megvette azokat, és most ő kéri az országot?

Aztán majd sorsolunk, hogy ki kapja?

Ne vicceljünk.

Adott a játékon belül az ország másnak átadása lehetőség. Nem volt használva. Innentől kezdve nem tudom, hogy milyen segítséget tudnék adni.

Csak úgy odaadni egy már nem is létező, olyan országot amihez semmi köze, az alapján, hogy ő kérte elsőként, azt hiszem kicsit luxus volna.

Last edited by Ati; 09-09-2010 at 13:43..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
Old 09-09-2010, 14:09
Ati Ati is offline
Administrator

Dragon: nem tetszik a válaszom. Ezek szerint a sorsolás híve vagy? Esetleg beszállsz Te is? Csak annyi a teendőd, hogy ideírod a fórumra, hogy majdnem megvetted az országot. Sőt, írd azt, hogy 70ezerért vetted majdnem meg, hátha a sorsolásnál döntő tényező lesz, hogy ki mennyit ír ide a fórumra. Igaz, hogy minden alap nélkül, de hátha valami kis licitálásnak tűnik legalább.

Még valaki? Ki az, aki majdnem megvette 80ezerért?

Remélem, hogy ezt senki nem gondolja komolyan. Ha igen, akkor az nagyon nagy baj.
Old 09-09-2010, 14:10
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Utálom hogy a matektanáromat nekünk kell kijavítani állandóan
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Redback For This Useful Post:
Old 09-09-2010, 14:13
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Dragon: nem tetszik a válaszom. Ezek szerint a sorsolás híve vagy? Esetleg beszállsz Te is? Csak annyi a teendőd, hogy ideírod a fórumra, hogy majdnem megvetted az országot. Sőt, írd azt, hogy 70ezerért vetted majdnem meg, hátha a sorsolásnál döntő tényező lesz, hogy ki mennyit ír ide a fórumra. Igaz, hogy minden alap nélkül, de hátha valami kis licitálásnak tűnik legalább.

Még valaki? Ki az, aki majdnem megvette 80ezerért?

Remélem, hogy ezt senki nem gondolja komolyan. Ha igen, akkor az nagyon nagy baj.
Igen, nem tetszett az üzenet. A hangvétele nem tetszett az üzenetnek. Sajnálom Gee-t amiért kidobott ennyi pénzt az ablakon szánom azt aki eladta az orit és közben kidobatta az országot ezzel átverve Gee-t és 60ezer FT-tal megkárosítva. Valószínűleg nem ez volt Gee legjobb napja. És megértem hogy nem akarsz segíteni Gee-nek de azért kiosztani se kell ilyen szinten.
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 09-09-2010, 14:20
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
És megértem hogy nem akarsz segíteni Gee-nek
Félreértesz. Nem TUDOK segíteni Gee-nek.

Ha KisPistike a szomszédból jelentkezik, hogy ő 80ezer forintot adott az országért, annak ugyanannyi alapja van, mint annak, amit Gee írt: semmi.

Akkor tudok segíteni, ha JÁTÉKON BELÜL nyoma van az országeladási szándéknak. Ez a helyzet nem áll fenn, annak ellenére, hogy a játékban direkt ilyen célból van egy ilyen funkció, ami garantálja, hogy országátadásokkal egyik fél sem élhet vissza.
Old 09-09-2010, 14:22
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Félreértesz. Nem TUDOK segíteni Gee-nek.

Ha KisPistike a szomszédból jelentkezik, hogy ő 80ezer forintot adott az országért, annak ugyanannyi alapja van, mint annak, amit Gee írt: semmi.

Akkor tudok segíteni, ha JÁTÉKON BELÜL nyoma van az országeladási szándéknak. Ez a helyzet nem áll fenn, annak ellenére, hogy a játékban direkt ilyen célból van egy ilyen funkció, ami garantálja, hogy országátadásokkal egyik fél sem élhet vissza.
okés, értem
Elnézést de sztem egyszerűbb lett volna akkor azt írni hogy Bocs Gee nem tudok segíteni, legközelebb majd ha úgy csinálod ahogy kell és gebasz van akkor tudok de így nem. és kész ezzel téma lezárva
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 09-09-2010, 14:24
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
okés, értem
Elnézést de sztem egyszerűbb lett volna akkor azt írni hogy Bocs Gee nem tudok segíteni, legközelebb majd ha úgy csinálod ahogy kell és gebasz van akkor tudok de így nem. és kész ezzel téma lezárva
Ha valóban ilyen összegről van szó, akkor próbálom megérteni, hogy hol tudok segíteni, hátha van valami, ahol tudok. Abban nem, hogy bebizonyosodjon, hogy ez egy előre megbeszélt országátadás volt, de hátha másban igen.
Old 09-09-2010, 14:27
Rob Rob is offline
Member

Longevity: 82%

atinak igaza van. a helyében engem is zavarna, ha egy ilyen kaliberű biznisz nem a hagyományos hódító támogatós, vip-es formában valósulna meg

egyébként gee-t is és ati-t is meg lehet érteni. nagyon sajnálatos az eset
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules