|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
A fórumról... :) Tippek, észrevételek ezzel a fórummal kapcsolatban. |
View Poll Results: Visszaállítanád a régi elismertségi rendszert???
|
igen
|

|
7 |
33.33% |
nem
|

|
9 |
42.86% |
nekem tök mind1
|

|
5 |
23.81% |

08-30-2010, 14:00
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Esetleg egy kis közösségépítő jelleg + romboló is
|
Ezt már próbáltuk, inkább romboló lett belőle.  De tény különben, hogy sokkal tovább bírtuk, mint sok más fórum. 
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-30-2010, 14:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt már próbáltuk, inkább romboló lett belőle.  De tény különben, hogy sokkal tovább bírtuk, mint sok más fórum. 
|
Az ujjacskáknak is inkább romboló ereje van.
Viszont a közösségrombolás mellett hasznos, hisz automatikusan moderál... Neked is könnyebb lenne talán.
Amúgy mi olyan nagy gond azzal, ha valaki több nick-el fórumozik??  Ha az elsőt elküldte a süllyesztőbe, a másodikkal se fogja sokáig húzni. Ez (is) lenne a lényege ennek az elismertségpont rendszernek. Lehet, néhol nem működik jól, a rendeltetésellenes használattól, de hatásosnak hatásos, és lényegében kikerülhetetlen. 
|

08-30-2010, 14:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
hasznos, hisz automatikusan moderál...
|
Ez viszont nem biztos, hogy jó. Új témát ne tudjon persze indítani akárki (ez most is működik), de hozzászólni... Aki 100 hozzászólásból 99-ben csak másokat fikáz a cset témában, az lehet, hogy abban a maradék 1-ben hasznos hozzászólást írna a megbeszélésekhez. Ha szétoffolja a megbeszéléseket, akkor úgyis vagy moderált, vagy 29 ponton csücsül, és épp a kitiltását várja egyetlen elgépelt szóval. Ha a mások fikázása túlmegy az elfogadhatón, azt meg úgyis jelentitek, és megintcsak összegyűlik neki hamar az a pontmennyisége, ami automatikusan pár hónap pihenőre ítéli.
|

08-30-2010, 14:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez viszont nem biztos, hogy jó. Új témát ne tudjon persze indítani akárki (ez most is működik), de hozzászólni... Aki 100 hozzászólásból 99-ben csak másokat fikáz a cset témában, az lehet, hogy abban a maradék 1-ben hasznos hozzászólást írna a megbeszélésekhez. Ha szétoffolja a megbeszéléseket, akkor úgyis vagy moderált, vagy 29 ponton csücsül, és épp a kitiltását várja egyetlen elgépelt szóval. Ha a mások fikázása túlmegy az elfogadhatón, azt meg úgyis jelentitek, és megintcsak összegyűlik neki hamar az a pontmennyisége, ami automatikusan pár hónap pihenőre ítéli.
|
Ezért vetettem fel a kétféle értékelést. Ebből az egyik teszem azt kizárólag a játékkal kapcsolatos megbeszélésekre, esetleg a segítségekre vonatkozna. A másik pedig általános szeret/nemszeret lenne, a maga trollkodásával együtt.
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|

08-30-2010, 14:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Ezért vetettem fel a kétféle értékelést. Ebből az egyik teszem azt kizárólag a játékkal kapcsolatos megbeszélésekre, esetleg a segítségekre vonatkozna. A másik pedig általános szeret/nemszeret lenne, a maga trollkodásával együtt.
|
Mindkettőből trollkodás lenne. Hacsak nem SMS-ben kell szavazni. 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

09-02-2010, 16:20
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
szerintem megvolt a régi rendszernek a haszna és a varázsa is. mikor idejöttem mint kezdő és láttam, hogy egyeseknek 3-4 kockájuk van másoknak meg 1 vagy még az az 1 is piros akkor úgy nagyjából azért tudtam, hogy ki is az akire talán érdemes is hallgatni és akinek a szava mögött van is valami tudás
arra meg, hogy nem rendeltetésszerűen lett használva azt kell mondjam, hogy elég hamar kiderül, hogy kik azok akik mondjuk csak a viccek topicba írnak, vagy a chatbe és mégis zöldek, esetleg unszimpátia miatt pirosak és ezt tudomásul veszi az ember...nincs ezzel semmi gond (de erre mondjuk jó lenne a kettő szétszedése...viccekre megy a felfele kéz, unszimpátiára meg a lefele...a zöld/piros meg a "szakmai" jellegű hozzászólásokra  )
aki meg abban leli élvezetét hogy multizással 4 kockája legyen az tegyen így...szerintem kárt nem okoz, mert az esetleges beírásából úgyis lesütne hogy mi is a helyzet (az, hogy esetleg indokolatlanul szórná vkinek a pirosat, pedig jelenthető és kész  )
másrészről hódítós fórumozásomnak talán legnagyobb mérföldköve volt a 2. és 3. kockám, mivel láttam rajta, hogy azért a -10 en pontok óta sokat fejlődtem...és ami fontosabb volt, hogy ezt nem én gondoltam így, hanem azok akik adták a pontokat. én legalábbis úgy láttam komoly munkám van mögötte   
a 4. kockát már én se tartom sokra, mert valóban inkább a nem rendeltetésszerű használatnak köszönhető, de az is jelezte bizonyos szintig, hogy elfogadott a fórumos közösség és vannak akiknek szimpatikus lettél az elmúlt időszakban  (erre lehetnének a kezek mondjuk)
Last edited by Burning; 09-02-2010 at 16:23..
|
The Following User Says Thank You to Burning For This Useful Post:
|
|

09-03-2010, 07:26
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
nem véletlenül lett ez a dolog megváltoztatva, ha jó működött volna ma is működne. ne fejlődjünk visszafelé! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|