Quote:
Originally Posted by Olasz
Sztem az a helyzet, hogy a top klánok kifogytak az olyan jelentkezőkből akik 24órából 24-et (de minimum 20-at) tudnak lenni, ezért ez a javaslat igen is segítené őket, mert így jöhetne a klánba a napi 2x belépő ori is, aki viszont semmiképen nem adná ki a belépő adatait.
Nem mondom azt sem, hogy ez a javaslat nem segítene középszintű klánokon is, akik eddig is megoldották a 24órás ügyeletet, de sokszor ha baj volt, nem tudták felkelteni vagy elérni a klántagot, nekik is segítség lenne ez, de én nem hiszem, hogy sok ilyen középszintű klán lenne, mert akik megoldják a 24órás ügyeletet, azok már feltudnak kapaszkodni a topklán kategóriába és nem középszintű klánok.
A nagy átlagnak nincs annyi ideje a játékra, hogy mindig bent legyenek, tehát ez rajtuk nem segít, sztem.
|
??????
szerinted a topklánokba csak úgy be lehet kerülni???
te valamit nem jól értelmezel!javaslat ide vagy oda hozzánk tuti nem vennénk be egy napi 2x benéző elérhetetlen embert!
a topklánok nincsenek rászorulva hogy jelentkezőket vadásszanak egy megüresedett helyre van 10 ember aki teper hogy jöhessen