Én úgy látom, hogy aki A-ba eljut, az már konyít vmit a játékhoz. Aztán A-ban megismerkedik ezzel a másfajta játékkal, kitanulja ellesi a fortélyokat, fórumokon begyűjti az infókat és tapasztalatokat szerez. Van aki bekerül top klánokba és ott aztán mindent megtanul az A-s játékról, mert ott vannak a legtapasztaltabb játékosok, akik már ezer éve A-ban játszanak.
Sztem az A-ban játszók 80% megszerzi azt a tudást, ami az A-hoz kell és a 60%-uk között az dönt, hogy ki az eredményesebb játékos, hogy ki mennyi időt tud a játékkal tölteni. Nyilvánvaló, hogy a top klánokban lévő tagok sok időt tudnak a Hoddal tölteni, sztem feltétel is a felvételnél, hogy legyél mindig elérhető.
A középmezőnybe tartozó klánoknál a tagok akkor vannak bent, amikor az idejük engedi, éjjel alszanak és ezért vannak csak középszinten.
Ezzel arra akarok rávilágítani, hogy ha ez a javaslat bevezetésre kerül, ezzel megint csak a top klánok járnak jól, ahol 24órában mindig van bent vki, hisz arra rá lehet bízni a klánvezér szerepét és az reagálhat bármilyen eseményre, a klánt nem éri veszteség.
A középszintü klánoknál hiába lesz ez a lehetőség, ha pl. éjjel nincs fent senki, ha napközben is csak akkor tud benézni mindenki, ha az ideje engedi, tehát nem minden körben, így hiába tehet meg mindent a vezér a klánban, ha egyszer nincs bent, akkor nem ér semmit az egész.
Az pedig, hogy így az is bekerülhet top klánba, aki nem tud annyi időt lenni, hát az is csak a topklánnak lesz előny, hogy így már nem kell azt mondania az ismerősnek, aki csak keveset tud lenni, hogy akkor legyél elf és termelsz kaját, de tulajdonképpen az nekünk nem is nagyon kell, hanem lehetsz ork is, elég ha belépsz 2x egy nap felépíted amit előírtunk neked aztán a többit mi majd megoldjuk.
Szóval én nem támogatom ezt a javaslatot!
|