|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

08-29-2010, 13:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Elég szomorú, ha Neked a játék csak akkor nyújt izgalmat és csak akkor van sikerélményed, ha az ellenfeled védekezésképtelen. 
|
hát ez kész  te gondolom mielőtt támadsz megkérdezed az ellenséges szövit/klánt, hogy mindenki itt van-e? van-e most idejük egy kis háborúval foglalkozni? valakinek nem beteg-e a gyereke? a pénzük elég lesz-e? ugyanugyan, védtelen szövi 
|
The Following 5 Users Say Thank You to Rob For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:55
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
hát ez kész  te gondolom mielőtt támadsz megkérdezed az ellenséges szövit/klánt, hogy mindenki itt van-e? van-e most idejük egy kis háborúval foglalkozni? valakinek nem beteg-e a gyereke? a pénzük elég lesz-e? ugyanugyan, védtelen szövi 
|
Nem érted a lényeget, nagyobb izgalom van abba ha valaki visszatámad és taktikázni kell! Például 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:58
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
és a játékban nincsenek ellenségek csak ellenfelek
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 4 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 15:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
és a játékban nincsenek ellenségek csak ellenfelek
|
de gyönyörű gondolat, mindjárt sírvafakadok. de csak megértetted mit jelent az ellenség szó tehát te is ilyen velejéig gonosz ellenségeskedő ember vagy mint én.
nem értem a lényeget? én értem és ti is értiktek.
|

08-29-2010, 15:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nem érted a lényeget, nagyobb izgalom van abba ha valaki visszatámad és taktikázni kell! Például 
|
az hogy valaki azt mondja, hogy sokszor azért sikeres egy ütés mert valami valahol nem passzol a védekező oldalon ezért gyáva, védtelen klánok kizsigerelőjének titulálják, szerintem nincs rendben. honnan is tudhatná azt a támadó, hogy elaludt valaki a védekezésben? ezt a hülyeséget gyerekek támogatni titeket minősít.
Last edited by Rob; 08-29-2010 at 15:13..
|
The Following User Says Thank You to Rob For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 18:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
|
felfelé ujjat kaptál,mert ezt az állapotot már tisztelni kell 
amúgy szerintem ő számolni szokott és úgy támad hogy akkor is beférjen ha gépnél van az ellen 
ami szerintem alap egy sokezer hekis klánütésnél is!!nem kimegyünk hogy biztos alszanak és majd lesz valami 
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
The Following 3 Users Say Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 18:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
felfelé ujjat kaptál,mert ezt az állapotot már tisztelni kell 
amúgy szerintem ő számolni szokott és úgy támad hogy akkor is beférjen ha gépnél van az ellen 
ami szerintem alap egy sokezer hekis klánütésnél is!!nem kimegyünk hogy biztos alszanak és majd lesz valami 
|
az előzményeket sikerült elővasni?
emlékeztetőül:
Quote:
Originally Posted by Blacky
"
Ugyanis pont az emberi gyarlóság lesz kivéve a játékból..Ugyanis szerintem pont attól szép az 1/A is mert eddig voltak olyan ütések amik azért sikerültek, mert
ad 1 az egyik játékos bealudt és nem nézett távolba
ad 2 az egyik tag éppen elfelejtett piacolni és nem cserélt sereget
ad 3 az egyik játékos uram bocsá nem bontott mert elaludta vagy éppen orvosnál volt , értekezlet volt vagy meló vagy bármi.....
tehát az emberi tényezö ami szinesebbé tenné a játékot.. :
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Elég szomorú, ha Neked a játék csak akkor nyújt izgalmat és csak akkor van sikerélményed, ha az ellenfeled védekezésképtelen. 
|
szerinted, kedves taszi, ez így frankó?
|

08-29-2010, 18:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
az előzményeket sikerült elővasni?
emlékeztetőül:
szerinted, kedves taszi, ez így frankó?
|
az a te hsz-edre írtam de persze a másik bajnok is magáraveheti nyugodtan.
persze nem arra az egyre csak azt idéztem nem mindet.
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|

08-29-2010, 18:56
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Ez a megadni a belépőkódot és belépkedni más országába tilos vagy nem tilos, hát ez nekem kicsit zavaros. Nem kötözködni akarok Ati, de most úgy nyilatkozol, hogy a világon semmi szabálytalan nincs benne, de a nyitó hsz-ben még sűrűn emlegettél anarchba helyezést ez ügyben. Sőt, azt írtad, hogy volt is már anarchba helyezés ilyen miatt, akkor az jogtalan volt?
|
Egymás országából TILOS bármiféle támadó akciót indítani, mert az ugye anarchhoz vezet. De mindenfajta tiltással gyakorlatilag retteghetek akár csak a koliban is játszani, mert mi van, ha a kimenő 1 db IP-n más is játszik, nem csak én...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

08-29-2010, 19:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
az a te hsz-edre írtam de persze a másik bajnok is magáraveheti nyugodtan.
persze nem arra az egyre csak azt idéztem nem mindet.
|
látom beszedted az esti fogalmazásgátlódat. fika egy érvelés, de mindegy majd legközelebb jobban sikerül 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|