De, rosszabb.
Ami meg az egymás orijába való lépkedést jelenti, ellenzem teljes mértékben.
Az egy dolog, ha másnál belépsz a SAJÁT országodba, mert mondjuk nem otthon vagy. De hogy bárhol belépj bárki más országába, az számomra akkor is azonnal anarch, hogyha az a "más" az valakinek a barátja/barátnője/testvére/stb..
Attól meg teljesen ki vagyok bukva, hogy hatalmas erkölcscsősz 1/A-sok egymás országába lépkednek be, mondván, hogy "hát épp nem tud gépnél lenni, és ha nem lépek be, akkor elúszik XY áru, akkor meg nagy kár érné a klánt..."
Ja, és erre a legjobb megoldás, ha turkálsz már országában.

Anarch. Azonnal.
Igen, érje kár a klánt! Akármekkora is az a kár! Mert a másik klánban nem lépkednek át egymás országába, és ha ott is ilyen szituáció van, akkor ott elúszik a pénz! Innentől kezdve nem egyforma eséllyel játszanak klánok, ezért én ezt CSALÁSNAK értékelem!
Meg hogy a klánvezér beléphet mindenki országába.

Akkor mi a különbség aközött, hogy én vagyok a klánvezér, és 9 másik országba lépkedek be, és játszom velük, minthogy én egyedül irányítok egy 10 fős klánt?
Hát már nem sok a különbség... Mindkét esetben 10 külön e-mail cím kell, mindkét esetben 10 külön IP cím kell, mindkét esetben 1 ember elég a klán irányításához.
Tényleg... Van egyáltalán különbség?
Na ezért gyűlölöm a normált... A sok anti-csaló erkölcsmágus, akik üvöltve anyázzák a csalókat, azok ilyeneket csinálnak, sőt, ilyen javaslatokat tesznek, hogy ez legyen szabályos.....
Éljen a normál! Blöe.