Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-27-2010, 22:05
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by RRRrrr View Post
Nem vagyok nagy harcoló, milliószor leírtam már, hogy betonelfként ülök a top határám, mert a jelenlegi A-s helyzetben ez a legkényelmesebb nekem. Eleget fikáztatok már Remyvel karöltve a "bunkermatyi elf" miatt, ne hozzuk már most elő, hanem maradjunk témánál. Thx
Én emiatt biztos nem fikáztala, főleg azért nem, mert az én országom is elf A-ban. Más kérdés, hogy elég sokat ütöttem vele anno...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-27-2010, 22:05
Sami Sami is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by RRRrrr View Post
Mondjuk elmegy az emberek kedve
Egyébként mondjuk úgy, hogy a kezdeti nagy lendületre való tekintettel mindenki belép/bevesz bárhova/bárkit mert ugye úgyis majd "figyelünk" rá. Aztán ez egy idő múlva terhes lesz, és elkezdik kipakolni őket, mert hát rájönnek hogy mégsincs olyan túl nagy haszna, hiszen úgysincs gépnél. Akit kiraktak pedig vagy ugyanott lesz, mint mielőtt belépett volna, vagy elmegy szk-ra esetleg szabira mert ugysincs ideje, vagy úgysem tud játszani A-ban.
Vagy esetleg lefordul, ha már sikerült felvinnie valakinek a topba, mert inkább szerez egy plusz szemet, minthogy leverjék mondjuk minheki alá.
Pedig nem is súgtunk egymásnak
Reply With Quote
Old 08-27-2010, 22:07
RRRrrr RRRrrr is offline
Member

Longevity: 81%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Én emiatt biztos nem fikáztala, főleg azért nem, mert az én országom is elf A-ban. Más kérdés, hogy elég sokat ütöttem vele anno...
Dettó
Bár én biztos kevesebbet. Akkor bocsánat, lehet összekevertelek valakivel, de már nem tudom számolni hányan voltak negatív véleménnyel ezzel kapcsolatban
Reply With Quote
Old 08-27-2010, 22:16
none none is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ami akár azt is jelentheti, hogy visszajön pár olyan ország, akik nem tudnak napi 6-7 órát foglalkozni a játékkal, csak 1-et. Több célpont, több klán, még akár a top30% is lejjebb kerülhet.
no nézzük mit kéne engedni ahhoz, ha a klántársam épp "orvoshoz viszi a gyereket", vagy épp "megbeszélése van", vagy hogy a napi egyszer belépő játékosoknak is legyen esélye nagy, aktív klánba menni stb..
kezdjük azzal, mik történhetnek nála.. rosszul állítja be a ht-t és éhezik, bejön a piacról vmi és éhezik esetleg képzés jön be és éhezik, sereg megy felé, sereg megy a klán felé, begyújtották (esetleg ártózták)..
akkor mi kell, hogy ezeket "elintézhesse" a vezér?
ht-be belenyúlhasson, piacolhasson, bonthasson, fokozhasson, építhessen, ártó varkiat leszedhessen, nem ártókat feltehessen..
ha ez nincs meg mind, akkor igazábol nem oldja meg a "problémát" a javaslat.. ha ez mind megvan, akkor gyakorlatilag más viheti/viszi az orit

(kis magyarázat melyiket miért.. ht beállítás első 3 eset miatt, piacolás azért ha megy felé sereg, vagy klán felé megy és védeni kell, vagy szembe menni klánnal, bontás azért, ha lehet felülről védi a sereget, vagy csak csökkentse a veszteségeket(esetleg eltávolodás klánban, vagy klánveszteségek csökkentése, de ez inkább kis klánban), építés a gyújtás miatt (esetleg rengetés miatt), variknál pl védelem feltétele, ha úgy fogja a támadó sereget)
((végülis ht-t lehet piacolással helyetesíteni, de azt hogy állíthatja-e a ht-t vagy nem az igazábol sokat nem számít, ha a többit lehet..))

Last edited by none; 08-27-2010 at 22:50..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to none For This Useful Post:
Old 08-27-2010, 22:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 26%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by none View Post
(kis magyarázat melyiket miért.. ht beállítás első 3 eset miatt, piacolás azért ha megy felé sereg, vagy klán felé megy és védeni kell, vagy szembe menni klánnal, bontás azért, ha lehet felülről védi a sereget, vagy csak csökkentse a veszteségeket(esetleg eltávolodás klánban, vagy klánveszteségek csökkentése, de ez inkább kis klánban), építés a gyújtás miatt (esetleg rengetés miatt), variknál pl védelem feltétele, ha úgy fogja a támadó sereget)
Ezekre nincs mindre szükség nyilván. Helytartót állítgatni felesleges, az nem azon az egy éjszakán múlik. Varázslatokat feltenni felesleges, az megintcsak nem azon múlik. Vagy felteszi hosszabb időre, vagy a helytartó felteszi.
Old 08-27-2010, 22:37
none none is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezekre nincs mindre szükség nyilván. Helytartót állítgatni felesleges, az nem azon az egy éjszakán múlik. Varázslatokat feltenni felesleges, az megintcsak nem azon múlik. Vagy felteszi hosszabb időre, vagy a helytartó felteszi.
varázslat nem fontos? szerintem Aban a védelmet nem feltétlen ht pakolgatja hanem épp, ha jönnek és védeni kell/lehet teszi fel a játékos..(ok elfeknél lehet van elég vari erre, de hadis orinál nem feltétlen) elég sok múlhat azon, ha nincs védelem fent

bár jobban belegondolva igaz.. ha inaktív ori, akkor tarthat + pár % templomot, hogy felmenjen a varázslat pár körre..

Last edited by none; 08-27-2010 at 22:45..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to none For This Useful Post:
Old 08-28-2010, 12:56
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Kezdem belátni, hogy tényleg nem biztos, hogy kéne.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Redback For This Useful Post:
Old 08-28-2010, 13:13
RRRrrr RRRrrr is offline
Member

Longevity: 81%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Kezdem belátni, hogy tényleg nem biztos, hogy kéne.
Az a baj, hogy egyáltalán nem lenne elég szerintem csak eldönteni, hogy okés akkor ez most nem kell, mert gond nélkül menne tovább az egymáshoz belépkedés.
Azt is tiltani kéne szerintem, és anarchal büntetni. Bár ebbe sosem mennek majd bele a megmondóemberek, hiszen ezen nőttek fel (és olyan nagyra)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to RRRrrr For This Useful Post:
Old 08-28-2010, 17:34
-Ricsi-'s Avatar
-Ricsi- -Ricsi- is offline
Member

Longevity: 82%

és az 1 fős klánokba ki fog belépkedni?

meg van a több fős klánoknak a maguk előnye és hátránya a kisebbekkel szemben

1vs10
10x több távol
10x több pénz
10x több ötlet és 10x több minden

ezekért cserébe 10x jobban együtt kell működniük és bizony ha a klántámadásnál egy hibázik és nincs gépnél, akkor a másik 9 is hibázzon

egy mindenkiért, mindenki egyért
ennyi
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to -Ricsi- For This Useful Post:
Old 08-28-2010, 18:03
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ricsi MUD View Post
és az 1 fős klánokba ki fog belépkedni?

meg van a több fős klánoknak a maguk előnye és hátránya a kisebbekkel szemben

1vs10
10x több távol
10x több pénz
10x több ötlet és 10x több minden

ezekért cserébe 10x jobban együtt kell működniük és bizony ha a klántámadásnál egy hibázik és nincs gépnél, akkor a másik 9 is hibázzon

egy mindenkiért, mindenki egyért
ennyi
1 fős egy 10 fős ellen nem fog hadakozni.
Kár is hasonlítgatni.

10 fős 10 fős ellen meg ugyanazok az esélyek/lehetőségek.
Viszont kár ezt magyarázni, a javaslat lényegét itt nagyon sokan nem értették meg.
Ha végre megértenék, akkor túl lehetne lépni azon, hogy ki lesz előnyben, a másikkal szemben. Az hogy 1 ember vinne egy 10 fős klánt az se normális elképzelés, mert ilyen nem lenne.
Ha megvalósulna a javaslat, akkor én ugyanolyan aktív maradnék, mint amilyen most vagyok.
Nem hárulna az összes feladat a kánvezérre.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to J.Ati For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules