|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|

|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|

|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|

|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|

|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|

|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|

|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|

|
16 |
18.82% |

08-24-2010, 10:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Ez a "könnyítés" nem azoknak szólna, akik 4-5 országgal pörögnek a lenti csoportokban, hanem azoknak, akik napi 2-3-4 órányi elérhetőségel, egy, maximum két országgal játszanak (azt hiszem őket nevezik "casual" játékosoknak). Akik A-ba érve nem szerenék egyetlen országukat fedezgetve sok-sok idő alatt topig juttatni (harcolni idő hiányában nem sok esélyük van) hanem szeretnének tovább játszani, akár a lentebbi csoportokban. Jelen helyzetben ők törlésre, avagy zérózásra vannak "kényszerítve".
|
Szerintem ez a topic, nem azoknak szól, akik 2-3-4 órányit tudnak lenni csupán. Azoknak a klánvezér szerep erősítése szól. Ez a topic annak szól, akinek nincs nagy tapasztalata A-ban, szerintem.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
The Following User Says Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|

08-24-2010, 11:24
|
Junior Member
|
|
Longevity: 77%
|
|
Lehet, hogy felületesen olvastam el az előző oldalakat, de mintha egy javaslatot nem láttam volna.
Megoldást jelenthetne mindenkinek talán, ha 2 kritériuma lenne a fordulásnak.
1: fix heki szám elérése után bizonyos időnek kell eltelnie, majd fordulhat az ori.
Viszont ebben az esetben más orikkal nem fordulhatnának B-ből.
2:Top 30% megmarad azoknak akik az A-ban a csúcsra törnek és esetleg sok orijuk van. Ebben az esetben ha valaki a jelenlegi kritériumoknak megfelel akkor fordíthatja a többi oriját a B-ből.
HA esetleg ez már elhangzott akkor elnézést!
|

08-24-2010, 11:28
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kazi
1: fix heki szám elérése után bizonyos időnek kell eltelnie, majd fordulhat az ori.
Viszont ebben az esetben más orikkal nem fordulhatnának B-ből.
|
Hacsak nem többezer kör ez a "bizonyos idő", aminek el kell telnie, akkor ez kilőve. Nem cél, hogy az eddiginél sokkal gyorsabban szerezzen bárki is plusz személyiségeket. Lásd összefoglaló.
Ha pedig többezer kör, akkor ugyanott vagyunk, mint most: halálra unják magukat az emberek az A-ban, miközben igazából nem csinálnak semmit.
|

08-24-2010, 11:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 77%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hacsak nem többezer kör ez a "bizonyos idő", aminek el kell telnie, akkor ez kilőve. Nem cél, hogy az eddiginél sokkal gyorsabban szerezzen bárki is plusz személyiségeket. Lásd összefoglaló.
Ha pedig többezer kör, akkor ugyanott vagyunk, mint most: halálra unják magukat az emberek az A-ban, miközben igazából nem csinálnak semmit.
|
Akkor szerintem félreértettél.
Arra gondoltam, hogy pl 5000 heki lenne a fix határ, majd amikor ezt elérte további 336 kör, vagy 1000 kör. És ekkor fordulhatna azzal az orijával ami A-ban van. Más orival nem fordulhatna ebben az esetben B-ből.
Ha másik ori(ka)t akar fordítani ahhoz a jelenlegi szabályokat kell teljesítenie.
|

08-24-2010, 12:32
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kazi
Arra gondoltam, hogy pl 5000 heki lenne a fix határ, majd amikor ezt elérte további 336 kör, vagy 1000 kör. És ekkor fordulhatna azzal az orijával ami A-ban van.
|
Ezzel sokkal hamarabb tudna új személyiséget szerezni. Ez nem cél. A cél, hogy az amúgy is a személyiség megszerzésére szánt időt olyan közegben töltse, ahol szeret játszani.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|