Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Egyetertek de akkor megint oda kerultunk h nem a tartalek a gond, sot nagyon konnyen lehet ezt osszeszedni. azt nem ertettem miert irtad azt h esetelg 2 klan van a csoportban aki ezt megengedheti maganak... nagyon sokan megengedhetik maguknak! Csak az egesz ott dol el h megeri vagy nem, mint ahogyan te is mondtad.
|
Úgy érzem megint rossz helyen vagyunk , van sok klán aki tud pénzt csinálni és sok van aki nem tud ...
Mert egyszerűen nem éreznek rá vagy nem tudom ő dolguk nem is érdekel ...
Egy biztos akik nem tudnak pénzt csinálni azoknak a 3k heki is erőn felül van és azért is igen erősen megszenvednek ha eljutnak egyáltalán oda ...
Aki tud fedezet előteremteni a továbbhaladásához az felmegy úgy is bármedig , csak tovább tart ami lehet akár 7-10k kör is könyedén egy relatív új fellépő klán esetében .
De vegyük a klánokat pár részre taktikai szempontból .
Vannak a frissek akik nem értenek a pénzhez és nem tudják mit csináljanak ők megállnak 3k hekinél max és miután leszedik őket 3k hekin akkor hopp egy újra és 1800 heki .
Vannak a relatív friss klánok akik tudnak némi pénzt összelapátolni .
Azok megálnak termelnek átépülnek ütnek , megint termelnek és így megy végig amíg el nem érik amit kell jelen esetben a top 30 vagy elegük lesz és elpucolnak vagy ott maradnak és mindig kicsit feljeb egerészik magukat , hogy tudjanak 2 ből forogni , hiszen 10-15k kör azért nem 2k kör mint amit 2 ben kell eltölteni a topban ....
Na meg ugye vannak a régi nagy klánok akik jó magasan fent vannak és termelnek szépen , mert ugye ott komoly hadizás nem történik , ők időnként egy orival lefordulnak , hogy egy másikat hozzanak fel , hogy legyen értelme a termelésüknek .
Azt felütik 1k kör alatt kényelmesen mert 8-9 ori komoly tartaléka van mögötte, aztán ha az feljött idővel cserélődik egy másik ori és kész .
Egyszer ők már biztosan megdolgoztak érte , hogy ott legyenek ahol vannak de ilyen szerintem max 5-10 klán van .
Végül is a fix hekis fordulással egy kicsit azoknak a klánoknak könnyítenénk akik nem akarnak megaklánok lenni , mert egy kicsit pörgősebb lenne a játékmenet nekik .
Nekem is konkrétan van a B csopiban orim szabin már egy ideje mert az égvilágon semmi értelme nincs vele játszani másikat nem csinálok , hogy sorba áljanak a csopikban egymásra várva mint az orgonasíp mert annak sem látom értelmét ...
Ha ilyen marad a játékmenet nekem sajna nem lesz más lehetőségem csak így játszani , gondolom sokaknak másoknak sem és ezt teljesen egyszerű leellenőrizni meg kell nézni hány ori van szabin a b csopiban .
Totya