|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

08-06-2010, 14:23
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
És ez megint azoknak fog kedvezni akik a többiektől távol szabadon bármit megtermelhetnek, mert őt nem fogja érdekelni se 1 se 10% veszteség sem, mert a feleslegét tartja minden vacakban. Ha annyira zavaró a nagy mennyiségű piacon lévő holmi, vizsgáljátok át a megszerezhető maximumokat. Kp legyen több, (mivel az fosztható) a többi cucc maximuma meg csökkenjen.
|

08-06-2010, 14:25
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arty
Kp legyen több, (mivel az fosztható)
|
Az 1/A top1, vagy top2, vagy top3 országát nem hiszem, hogy valaha is kifosztanád. Az oda feltörekvőket bármikor. Létrejön tehát egy réteg, akik egyre több pénzt tudnak tartani, míg más nem.
Ez nagyon nem jó irány.
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-06-2010, 14:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
hasonlít ez most is a való világra teljesen, akinek van pénze még több lesz akinek nincs annak kevesebb  akárhogy variálunk mindig az a vége ,hogy a kis hekis orik copnak
urungurung(3) (#543543) [2/B]
Obelix(7)(#100001) [3/G]
Game Over(4) (#100002) [1/A]
Corvina (2)(#100003) [4/L]
Legszebb öröm a söröm! (#4885)
----------------------------------------------------------------------------
|

08-06-2010, 14:55
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by reichz
hasonlít ez most is a való világra teljesen, akinek van pénze még több lesz akinek nincs annak kevesebb  akárhogy variálunk mindig az a vége ,hogy a kis hekis orik copnak
|
Emiatt van egy olyan maximum összeg meghatározva, amit a kishektáros országok is el tudnak érni. Nem egy nap alatt, nem két nap alatt, de náhány hónap alatt biztosan.
|

08-06-2010, 15:30
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Most javasolhatnánk azt is hogy csak a nagyobb tételekben kirakott cuccok kopjanak, de akkor meg majd apránként teszik ki 
|

08-06-2010, 15:49
|
|
Administrator
|
|
|
|
Én még mindig ott vagyok leragadva, hogy miért kell, hogy kopjanak?
Ha azt szeretnéd, hogy valaki másnak a javai elvesszenek a piacról, akkor megvan a módja, hogy ezt megcsináld. Nem kevés rákészülést igényel, és nagyon csoportfüggő, de meg lehet oldani, ahogy erre volt már példa nem egyszer. Még 1/A-ban is!
|

08-06-2010, 16:31
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én még mindig ott vagyok leragadva, hogy miért kell, hogy kopjanak?
Ha azt szeretnéd, hogy valaki másnak a javai elvesszenek a piacról, akkor megvan a módja, hogy ezt megcsináld. Nem kevés rákészülést igényel, és nagyon csoportfüggő, de meg lehet oldani, ahogy erre volt már példa nem egyszer. Még 1/A-ban is!
|
Én azt hittem azért vitatkozunk mert pártolod a témát. Szerintem se kopjon, speciel az sem zavar ha valakinek milliárdnyi cuccai vannak. Ha ezért ő szét tud ütni, üssön. Ilyen játékban ahhoz hogy valaki nyerjen vesztesnek is kell lenni.
Piacról meg annyit hogy elég kezdő vagyok, mégis néha nagyot szakítok azon hogy fent tartom a cuccaimat... Úgyhogy
Ne kopjon. 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|