| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban) |  
	| 1. ötlet |      | 14 | 16.47% |  
	| 2. ötlet |      | 8 | 9.41% |  
	| 3. ötlet |      | 27 | 31.76% |  
	| 4. ötlet |      | 3 | 3.53% |  
	| 5. ötlet |      | 4 | 4.71% |  
	| Más ötlet (írd le) |      | 13 | 15.29% |  
	| Maradjon így, ahogy most van |      | 16 | 18.82% |  

| 

07-25-2010, 19:50

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by richardka  minek pazaroljam az idöt arra hogy még az 1-be 2000-ről 5000-ig feljussak??
 ugyse kapok érte semmit se hogy értelme legyen.
 |  De kapsz érte. Plusz egy személyiséget az országnak. |  

| 

07-26-2010, 14:04

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Takanohana  Ati azt is leírta már párszor, hogy ez a javaslat azokat célozza, akik nem szeretnek, vagy idő hiányában, vagy bármi más okból nem tudnak aktívan játszani A-ban. A 2B max földhatárának tologatása mennyiben segít rajtuk?
 A fix határ után rögtön kék szám, na azt én is támogatnám, de azért lássuk már be, hogy a plusz szemért tenni is kell valamit. Aki aktív, és szeret A-ban játszani, az azt, hogy teljesíti a feltételeket, a többiek meg valami formában szívjanak már, ne hulljon ölükbe a kék szám, na ez lenne a kétszer körbemenetel.
 |  
ha valaki amikor a 2B-ből fellép mondjuk 1900-2400 heki között attol még nem kap kék számot. Ezért mondtam a fix hekit egy 6000-re és ha azt eléri akkor hajrá fordulhat 
oda azért el is kell jutni. és egy átlagos orit számolva fedezve sokba lesz neki 
és ütve se egyszerü. 
meg közbe le is verhetik  D

2x fordulni hogy legyen egy kék számom?? Ennyire előre nem tekintek ki tudja hogy fél év mulva éppen hol leszek. 

Pont én beszélek aki lazán letörli az oriját ha olyan a kedve akár az 1A topjába van akár a 2-be  
de itt nem rolam van szo, hanem aki kicsi is meg árva is, meg nincs aki adjon neki enni   
majd erre a tenni valamit majd irok, de most rohanok, mert idő van

|  

| 

08-01-2010, 22:58

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 92%      |  |  

| 
 Láttatok már futóversenyt? 
... csak akkor kezdenek el sprintelni ha már látják a célszalagot. 
Egy ilyen változtatás jót tenne az 1A-nak, többen mernének aktívan játszani. Kicsit felpezsdülne a játék.   
A fix hektárat támogatom, a kezdő javaslatok közül.  
A többit még átolvasom, mert van még 1-2 ötletem, de nem akarom ugyanazt beírni amit már más megtett. |  

| 

08-02-2010, 21:44

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 93%      |  |  

| 
 9000 heki    most itt tartunk. 
Nehéz , de kitartó munkával hozható , én inkább az 1 be töltött időt maximálnám , igy késztetve haladásra a haladni vágyókat. 
Sajna első fordulásnál 5000 haki elég volt , most 9000 kell , a heki változik , egy dolog nem változik az orik neve az első 100 ban |  

| 

08-02-2010, 23:34

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 90%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by fáy  egy dolog nem változik az orik neve az első 100ban |  Aki szeretne A-ban játszani, ne kelljen lefordulnia. Én 2,5 éve ott vagyok a 30. hely környékén, és max csak felfelé akarok menni.
				__________________BorzalmakVárosa (#199867) 1/A  Black Dragon (#3270)
 |  

| The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: |  |  |  

| 

08-03-2010, 01:01

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by fáy  9000 heki    most itt tartunk. 
Nehéz , de kitartó munkával hozható , én inkább az 1 be töltött időt maximálnám , igy késztetve haladásra a haladni vágyókat. 
Sajna első fordulásnál 5000 haki elég volt , most 9000 kell , a heki változik , egy dolog nem változik az orik neve az első 100 ban |  Nem igaz, hogy ugyanazok az országok vannak fenn, egy jó játékosnak van esélye magasra jutnia. Nem két nap, de lehet haladni szépen (nem vagyok a legjobb, de kb 3/4 év játékkal 710k pontra sikerült felkúsznom). A játék tetején igazán kiélezett a verseny, ott lehet igazán jókat csatázni, ne kényszerítsünk senkit a lefordulásra!
				__________________"A tanult szerencsét hívják tudásnak"
 Eben a mondatba három hiba van.
 |  

| The Following 7 Users Say Thank You to Xeper For This Useful Post: |  |  |  

| 

08-03-2010, 18:26

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 93%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by vityu  Aki szeretne A-ban játszani, ne kelljen lefordulnia. Én 2,5 éve ott vagyok a 30. hely környékén, és max csak felfelé akarok menni. |  oké ,ez is teljesen érthető.

Jó haladást |  

| 

08-03-2010, 18:28

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 
 Nem értem miért jön újra és újra elő, hogy forduljanak le a gonoszok, akik  az A topjában vannak. Hányszor kell leírni, hogy nem lesz ilyen módosítás ahhoz, hogy ez tudatosuljon? :-/ |  

| The Following 3 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post: |  |  |  

| 

08-04-2010, 11:28

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 86%      |  |  

| 

A jelenlegi rendszer egyértelműen nem kedvez azoknak akik csak fel akarnak jutni a topba és fordulni, semmi nem támogatja "a játékot" ebben a csoportban. Ez egy Elf paradicsom.A pénz java a fenti régiókban lévő oriknál van akik úgy játszanak a piaccal ahogy nekik tetszik , egy vagyonba kerül a sereg építkezni szintén egy vagyon.
 Simán meg lehet 1000 kör alatt csinálni a topba jutást ha valahonnét van egy soha ki nem fogyó pénz készleted,ebben az esetben teljesen mindegy is miféle fajjal játszol,  e-nélkül azonban katasztrófa.
 Semmiképpen ne forduljon le kényszerből az aki itt szeret játszani, de jó lenne élni hagyni azokat is akik nem szeretnének ebben a csoportban ülni és naponta egyszer benézni ,hogy beért-e a fedezés.A többi csopi már lassan dögunalomba fullad csak várjuk az idő leteltét és persze kuporgatjuk a pénzt amit majd ide kell felhozni ,hogy valameddig legalább eljuthass.Egy rakás 2000 körös ori vár B ben  a jégben arra hogy felérjen a madár itt a topba és utánna soha többet ne kelljen bejárnia az utat.
 Meg kellene húzni a határt valahol ami nem változik egyre feljebb.
 Azok a hsz-ek meg egyszerűen nevetségesek hogy ha én vért p..tam akkor más is p..jon vért mire felér , kiváncsi lennék hány hekiig kellett szenvedni annó érte gondolom nem 9-10 k ig és az árakról akkor még nem is beszéltem.

__________________urungurung(3) (#543543) [2/B]
 Obelix(7)(#100001) [3/G]
 Game Over(4) (#100002) [1/A]
 Corvina (2)(#100003) [4/L]
 Legszebb öröm a söröm! (#4885)
 ----------------------------------------------------------------------------

|  

| 

08-05-2010, 19:59

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 
 ahogy látom jopáran a fix hekit támogatják 
és mi lenne az hogyha valaki 6000 hekin lefordul az megkapja a kék számot, de az újrázási lehetőség zérózik??? azaz nem tud ujrázni, csak ha teljesit 1 szintett

igy kap is valamit, de közbe el is veszit valamit, ergo ha elszurja az 5-ös szintett hiába kék számos ujrázni nem tud max zérozni, de ugye akkor a kék szám elveszik (remélem jol tudom, mert ha nem akkor most égek mint a brikett)   
nagyon hülye ötlet?? |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|