|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|

|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|

|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|

|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|

|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|

|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|

|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|

|
16 |
18.82% |

07-22-2010, 10:39
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Egyébként nem értem, ha ez a könnyített fordulás megvalósulna, miért zavarná azokat, akik a mostani feltételek mellett fordulnának akkor is?
Jó néhány embernek csak kín az 1/A, nekik az igazi élmény az alsóbb szinteken van. Játszani meg általában azért jó, hogy az ember szórakozzon/kikapcsoljon stb....
Engem pl. egyáltalán nem zavarna az, hogy emiatt sokan lekoccolnak könnyítve, ha nekik úgy jó, hát tegyék...
|
Soha nem tudhatja az ember, hogy Ő mikor szorul rá a segédkézre.. egy ilyen esetben én, ha magamból indulok ki, nem szeretnék elvesztegetni +1 kört (ideális esetben 7 hónap) azért, mert igénybe vettem egy minimális segítséget. Hisz minimális segítségről beszélünk.. 9k heki most a top30%, ez - gondolom én - max 6-7k hekire lesz lecsökkentve. Azért a 2k heki spórolásért pedig ennyit nem éri meg időzni alul..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

07-22-2010, 10:57
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Soha nem tudhatja az ember, hogy Ő mikor szorul rá a segédkézre.. egy ilyen esetben én, ha magamból indulok ki, nem szeretnék elvesztegetni +1 kört (ideális esetben 7 hónap) azért, mert igénybe vettem egy minimális segítséget. Hisz minimális segítségről beszélünk.. 9k heki most a top30%, ez - gondolom én - max 6-7k hekire lesz lecsökkentve. Azért a 2k heki spórolásért pedig ennyit nem éri meg időzni alul..
|
Akkor természetesen Te a mostani feltételek mellett fordulsz le...
Aki meg beáldozza a 7 hónapot, az meg könnyítve...
Csak azért, mert Te, én, XYZ nem választaná, attól még nyugodtan bekerülhet a játékba...
Kb. ennyi...
|

07-22-2010, 17:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Akkor természetesen Te a mostani feltételek mellett fordulsz le...
Aki meg beáldozza a 7 hónapot, az meg könnyítve...
Csak azért, mert Te, én, XYZ nem választaná, attól még nyugodtan bekerülhet a játékba...
Kb. ennyi...
|
Így van, én a normál feltételek teljesítésével szeretnék lefordulni most, de mint a játékosok többsége, én is több országgal játszom. Mi van, ha a következő országom is szeretne a top30%-ból fordulni, de az alsócsopis szövitervek ezt nem teszik lehetővé? Akkor lehet igénybevenném a kedvezményes fordulást, ha nem ilyen lehetetlen feltételekhez lenne kötve. Ilyen esetben mi a teendő? Hagyjam cserben azokat, akikkel évek óta együtt játszom alul? Mert kétszer tuti nem fogok körbemenni egy személyiségért..
|

07-22-2010, 18:06
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Így van, én a normál feltételek teljesítésével szeretnék lefordulni most, de mint a játékosok többsége, én is több országgal játszom. Mi van, ha a következő országom is szeretne a top30%-ból fordulni, de az alsócsopis szövitervek ezt nem teszik lehetővé? Akkor lehet igénybevenném a kedvezményes fordulást, ha nem ilyen lehetetlen feltételekhez lenne kötve. Ilyen esetben mi a teendő? Hagyjam cserben azokat, akikkel évek óta együtt játszom alul? Mert kétszer tuti nem fogok körbemenni egy személyiségért..
|
Akkor marad minden ahogy most van, nincs semmi kedvezmény, fordulsz ugyanúgy, mint most. Semmi nem változik.
|

07-22-2010, 18:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor marad minden ahogy most van, nincs semmi kedvezmény, fordulsz ugyanúgy, mint most. Semmi nem változik.
|
És ha én még nem vagyok a top30-ban, de pont elcsíptem a kedvezményes fordulás határát? El szeretném kerülni a társaim orijainak komoly torlódását, viszont nem szeretnék kétszer egy személyiségért körbemenni.. akkor mi a teendő?
|

07-22-2010, 18:25
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
És ha én még nem vagyok a top30-ban, de pont elcsíptem a kedvezményes fordulás határát? El szeretném kerülni a társaim orijainak komoly torlódását, viszont nem szeretnék kétszer egy személyiségért körbemenni.. akkor mi a teendő?
|
Ez most kb olyan kérdés, hogy mi a teendő, ha nincs pénzed, nem tudsz sereget venni, de ott van előtted egy üres ország, és be akarod ütni.
Így jártál.
Ennek semmi köze a javaslathoz.
|
The Following 4 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

07-22-2010, 19:08
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez most kb olyan kérdés, hogy mi a teendő, ha nincs pénzed, nem tudsz sereget venni, de ott van előtted egy üres ország, és be akarod ütni.
Így jártál.
Ennek semmi köze a javaslathoz.
|
Próbálom levezetni, hogy egy jobb képességű játékos mikor igen és mikor nem venné igénybe a kedvezményes lehetőséget. És azt hiszem a kétszer körbefordulósdi nem csak nekem nem szimpatikus.. igaz, hogy én csak fokozottan szélsőséges esetben venném igánybe ezt.
Az oké, hogy van egy tag, aki boldogan élne ezzel a lehetőséggel, de érdemes lenne mások szavára is adni.
|

07-22-2010, 20:45
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Akkor szépen lemész, és nem kapsz + szemet...
Vmit vmiért...
A mostani helyzetben pedig a szövik, akiknek esetleg van orija A-ban, azok várnak a másikra...
konkrét példa, hogy két társam és én le tudtunk B-ből lépni U-ba, de mivel Bubbának nem volt A-s orija, így vártunk rá több, mint 1 hónapot 200 hekin, mire A-ban le tudott fordulni
persze úgy, hogy B-ben velünk volt 1k kört és Ő ment a-ba
nekünk meglett a 2k, leléptünk és onnan még +1 hónap...
Ha már akkor van ilyen lehetőség, akkor lehet, Bubba most nem 7-es, de már N-ben lennénk...
nah, pl. ilyenkor nagyon is jól jönne ez a dolog...
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|