|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

04-13-2010, 21:17
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Én meg pont bevezetném, hogy láthassad mi van kinn másnál. Igy jobban áttekinthető lenne a szövetség vagyoni helyzete, és nem lenne olyan aki sunyizza a lóvét, mert előfordúl...
|
Amiről most beszélünk, az mind LEHETŐSÉG. Vagyis nem lenne ez így, csak akkor, HA engedélyezi a klántag. Ha nem engedélyezi, akkor semmit nem tud csinálni nála a szövivezér, ahogy most sem tud.
Ugyanígy a piaci áruk megmutatása is csak egy lehetőség lenne, ha lenne ilyen. Ha "el akarja sunyizni", akkor nem engedi, és továbbra is meg tudja ezt tenni. Ha meg akarja mutatni, akkor pedig most is meg tudja: bemásolja a piaci oldalát a szövifórumra.
Én azt gondolom, hogy ez plusz rálátást nem ad a szövitagokra, ha valaki nem akarja, hogy lásd, hogy milyen van a piacon, akkor továbbra se fogod látni. Ha most valaki akarja, hogy lásd, akkor most is láthatod.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

04-14-2010, 09:41
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Nekem nem tetszik, hogy gyakorlatilag a másik országával lehetne játszani.
Ha a támadás kivédésról van szó, akkor a klánvezér odaküldhessen egy közös sereget. Ez szerintem még jobb megoldás, mintha piacolna. Persze bontani, fokozni nem tudna így, de ha valaki bontani és fokozni akar, lépjen be.
Ha 1 kör az út oda, majd egy kör vissza, esetleg pár körig maradnak is, addig pedig más nem tudja őket felhasználni, akkor nem hiszem, hogy elég lenne csak ezt a sereget tartani és azt pakolni egyik oriból a másikba.
Egyébként is van lehetőség áttolni raktáron keresztül a pénzt, sereget venni, védeni, majd eladni a sereget és visszatolni a pénzt. Mégsem elég egy klánba annyi pénz, amennyivel egyvalaki televeszi magát.
|
Nekem ez a sereg odakuldos otlet nagyon nem tetszik. Remelem ilyen nem lesz. 

04-14-2010, 10:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amiről most beszélünk, az mind LEHETŐSÉG. Vagyis nem lenne ez így, csak akkor, HA engedélyezi a klántag. Ha nem engedélyezi, akkor semmit nem tud csinálni nála a szövivezér, ahogy most sem tud.
Ugyanígy a piaci áruk megmutatása is csak egy lehetőség lenne, ha lenne ilyen. Ha "el akarja sunyizni", akkor nem engedi, és továbbra is meg tudja ezt tenni. Ha meg akarja mutatni, akkor pedig most is meg tudja: bemásolja a piaci oldalát a szövifórumra.
Én azt gondolom, hogy ez plusz rálátást nem ad a szövitagokra, ha valaki nem akarja, hogy lásd, hogy milyen van a piacon, akkor továbbra se fogod látni. Ha most valaki akarja, hogy lásd, akkor most is láthatod.
|
Teljesen igaz, viszont az nem lenne rossz, lehetőség, ha már lesz más is, ez az egy kis pipa be-illetve ki nem oszt/szoroz. Nem mind1 azért, hogy ha bepipálja az illető, hogy lásd a piacát te azt bármikor megnézheted, vagy bemásolja 1 naponta, max 2, mert akkor tudott géphez ülni. Sztem nem ugyanaz.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

04-14-2010, 10:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Példáúl klánt ütöttetek, és mindenkinek van kinn lova, azt meg tudod nézni ha vissza akarod vásárolni, vagy csak a csorgást akarod elkerülni, megnézed kinek mennyiért van kinn, igy tudsz következtetni. Például ha meglátsz 500k lovat kinn és tudod az tőletek van kinn, akkor nem hiszem hogy megoldást jelentene az, ha megkérdezel mindenkit aki itt van, hogy te figy ez a te lovad? Vagy aki nincs azt meg felcsörgeted, hogy csáó van lovad a piacon?
Sokkal de sokkal egyszerübb egy ilyen használata....és a sima ijász vásárlást még mindig jó dolognak tartom, legalább a pár k-s lósereget le lehetne ezzel védeni ha jön...a nagyobb seregeknek ugysem lehet mit tenni, és aki nem aktív az ne legyen már olyan jó, előnyös helyzetben a játékban, mint aki éjjel nappal ittvan. Azért vannak az elfek, és a nehezebben beverhetó fajok, és egyszemélyes klánok, hogy ezek az inaktivitáshoz közel álló személyek is el tudjanak lenni...
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

07-13-2010, 12:38
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
A tesztidőszak végeztével ezt a témát átmozgattam ide. Legyen ez egyike a következő, 1/A-t érintő megbeszélési blokknak.
|

07-13-2010, 20:38
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Átolvastam mégegyszer.
nem tudom, hogy lenne értelme ezzel foglalkozni
nagy klánnál ez hatalmas elöny.
persze ha az én seggemet huzzná ki akkor örülök ennek, de innentől a probaseregek vagy másképpen váratlan seregek támadását lazán ki lehet védeni
van egy olyan érzésem hogy a kronikába még kevesebb lesz az esemény
arrol nem beszélve ha ez bejön akkor ezt tovább akarja pár ember fejleszteni
konkrét példát irok
adott egy 8 fös klán,
1 nap ugye 24 ora igy csak el kell osztani 8-al, ergo elég ha vagyok 3 orát 1 nap, majd átadom a vezérséget egy másik orinak aki van és kész, és igy szépen le lehet fedni az egész napot
És akkor hol marad az izgalom?? mikor kiküldök egy sereget és azon filozom 1 kör alatt hogy vajon észreveszik e vagy sem?? beüt e a sereg vagy sem??
Ugy vagyok vele hogy a hod legyen izgalmas játék. De ez elveszi az izgalmat
|

07-13-2010, 21:15
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Nahát, most majd teljes joggal vághatjátok a fejemhez, hogy "nem látod át a játék lényegét", mert erre a kérdésre igaz. Nem voltam sosem klánvezér, és több fős klánban is kétszer voltam csak, (ráadásul nem túl sikeres klánokban). Ezért én csak azt tudom leírni, hogy hogyan érintene engem, nem túl aktív tagot egy ilyen változás.
Előnye: felvenne komolyabb klán is, nem túl aktív játékom ellenére, hisz ez mostantól már nem hátrány. Nem kapnék lecseszést, ha nem tudok telefon ellenére géphez ülni. Ergo: esélyem lenne boldogulni az 1/A-ban.
Hátránya: innen kezdve nem én játszanék. (Ami végül is nem olyan nagy baj, hisz most sem nevezhető játéknak, amit művelek).
Az viszont nem úgy van, hogy ez csak opcionális lehetőség, ha bejelölöm, akkor működik, ha meg nem, akkor minden marad a régiben, mert melyik klán tűrne meg, ha nem jelölöm be?
Összességében nekem előnyös lenne ez a változás, de azért csendben megkérdezném, (ha már másik -fordulás könnyítése- javaslatkor érv volt), nem gond, hogy ezzel gyakorlatilag passzív, akár 0 játéktudással rendelkező júzerek ölébe hull a kék szám? Elég egy jó klánvezér.
|

07-18-2010, 21:54
|
Member
|
|
|
|
A vezér támadni nem tudna más országából, csak a klán védelmét is célzó intézkedéseket megtenni.
Ha alszol, és klánsereg jön felétek ne miattad szívjon másik 8-9 ember, mert nem vagy éjjel elérhető.

07-18-2010, 21:59
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
A vezér támadni nem tudna más országából, csak a klán védelmét is célzó intézkedéseket megtenni.
Ha alszol, és klánsereg jön felétek ne miattad szívjon másik 8-9 ember, mert nem vagy éjjel elérhető.
|
nem veszel be olyan embert, aki nem elérhető az éjjel.. vagy mindig beíjaz éjjelre az az egy ember és nem szív helyette 8-9

07-18-2010, 23:17
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
nem veszel be olyan embert, aki nem elérhető az éjjel.. vagy mindig beíjaz éjjelre az az egy ember és nem szív helyette 8-9
|
és ha nem tudják védeni, és szembe akarnak menni? akkor hiába íjaz be... az első gondolatodhoz inkább nem is fűzök semmit.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|