|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-24-2006, 20:39
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Sebaj, topichoz hűen ez is egy poénos beszólás volt. 
|

07-24-2006, 22:13
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Pár napja történt az egyik orimmal (5.szint), h vki infot akart megtudni rólam 5x egymás után. Lövöm gömbbel volt 18 db varija (teszem hozzás ember  ) nekem meg 5,6k. Ő is pont gép előtt ült megint próbálkozott. Nyomtam neki szárazvihart, erre el akart kezdeni lopkodni. Felgyújtottam kb 10házát és azonnal jött az MNT.
Nem fogadtam el, de mondtam, h nem bántom többet. Így is történt, 10 perc és kapom a zöldet, h szöviket keres maga mellé.  Inkább maradtam MF. 
|

07-27-2006, 19:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
pár napja tőrtént hogy csatára küldtem a seregem de közbe meg otthon megtámadott kb10 külön sereg a 298 hektáromról 198 hekire estem vissza ráadásul a seregem meg útközbe csatábakeveredett és 27 lovas veszteséggel indult haza
hát ez van srácok 
|

07-27-2006, 19:54
|
Member
|
|
|
|
ijennel már találkoztam
csak én azok között voltam akik ütöttek 

07-27-2006, 21:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
még szerencse hogy fentről kaptad a seregeket  de ez hol poénos beszólás?   
volt egy nagyon jó sztorim, de elveszett a gépemen, szóval csak leírom a szitut... régebben (1 éve) volt egy kezdő hódos aki nagyon nagynak érezte magát, legalábbis nagyon hergelte a V-s "nagyöregeket"... van itt olyan aki esetleg emlékszik rá még a fórumon is... 
álandóan ugrattuk meg oltogattuk, poénból kapta a tűzgolyeszokat is egy kettő játékostól aki nem bírta a hülyeségeit hallgatni... pl belehergeltük abba is hogy 38 körről beártózza a hullát amit abban a csoportban akkor vittem. persze elszórta a készültségét nekem meg nem halt semmim meg. na egy néhány hét után ez a sráctól kérdeztünk valamit (minden este fórumon ugrattuk egymást) amire egy teljesen másik országból válaszoltak.... aztán rögtön jött magyarázkodni a fórumra, hogy miért válaszolnak helyette, aztán persze tudta mindenki hogy mi az ábra, vitte a szövijét, vagy multizott... mindegy, repült persze 5 percre rá szövistül. ez önmagában nem vicces, de ki volt mentve a fórumrról a magyarázkodása meg az ahogy lebukott, ami viszont nagyon vicces volt...
(ezúton is kérem azokat akik emlékeznek Elfifiúra, vagy elküldtem nekik "az évezred hódos bukása.txt"-t hogy küldjék már el nekem vissza  )
|

07-27-2006, 22:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Félek, ezért kapok a fejemre, de mégiscsak idetartozik: még régebben történt, egyik hétvégén elhatároztam, hogy nyomok egy vip hv-t. A fórumon csücsültem valamikor hajnali 1 tájban, beírta egyik ismerősöm, hogy vett valami 500 db katonát 896 aranyért, és bocs attól, akitől elvette, de ha kell visszarakja. Én válaszoltam, hogy engem érdekelne a dolog. Mindezt persze irónikusan  A lényeg, hogy a JKSZ nem érdekelt senkit, de mi kaptunk egy szép 5 körös kitiltást "piaci info kiadásáért"  Azt a mai napig nem értem, hogy én milyen info-t adtam akkor ki.
Szóval lényeg, hogy jobb kussolni, és nem lázadozni a csalók ellen, mert úgyis te szívod meg. 
|

07-27-2006, 22:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Hulla varázsló
Az egyik orim (5.szint) már javában a TOP30%-ban volt, mikor lőttem a gömböket. Erre találtam egy hulla varázslót akinek még 500 varija is volt, meg 300 tolija.
Jah ez a hulla felettem volt, nem tom h h jutott el odaáig, pedig még volt 30 üres hekije is. 
Jah az éplistről nem is beszélve. Tele kórházzal piaccal. 
|

07-30-2006, 18:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
volt egy nagyon jó sztorim, de elveszett a gépemen, szóval csak leírom a szitut... régebben (1 éve) volt egy kezdő hódos aki nagyon nagynak érezte magát, legalábbis nagyon hergelte a V-s "nagyöregeket"... van itt olyan aki esetleg emlékszik rá még a fórumon is... 
.......
(ezúton is kérem azokat akik emlékeznek Elfifiúra, vagy elküldtem nekik "az évezred hódos bukása.txt"-t hogy küldjék már el nekem vissza  )
|
Erre emlékszem, brutális blama volt 
Lementettem én is, de sajnos már nincsen meg. Megették a bitmanók.

07-30-2006, 19:19
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Erre emlékszem, brutális blama volt 
Lementettem én is, de sajnos már nincsen meg. Megették a bitmanók.
|
Hmm.. Most már mi is kíváncsiak vagyunk, úgy hogy kéretik tényleg elküldeni... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|