Quote:
Originally Posted by Andrew
Szerintem pszichológia... Ahova nehéz bekerülni, oda minél többen szeretnének bekerülni 
Egyik ilyen nehezen bejutós oldalnak sem voltam a tagja, pedig megérné nekik, ahova Tsobitól kaptam meghívót, ott fél év alatt 6 terás feltöltést és 526-os arányt produkáltam 
|
Szerintem meg attól, hogy pl az NCORE-on volt ha jól emlékszem az adatokra 113.000 körüli felhasználó 50.000 torrent és kb 2-2,5 petabájnyi adatmozgás le és feltöltési szinten....Míg a nyílt torrentek pedig sem minöségben sem mennyiségben meg sem közelítették például az Ncore-t..Azért erröl beszélek mert itt voltam tag és hidd el a 6 terra feltöltés az egy "átlagos "mennyiség volt

Nem beszélve arról, hogy az NCOre-on azért többségében Minöségi feltöltések voltak, köszönhetöen az utobbi idök igen szigorú szabályainak ..A Silány dolgokat kiszorták...Utoljára még sikerült a bezárás elött leszednem a babylon 5 4 évadját DVD-rip -ben a TV FOX -os változatot ami azért nagy szó , mert eleddig a torrentoldalakon meg úgy bárhol is csak a TV-rip volt elérhetö.....ÉN nagyon nagyon szerettem aNCORE-t...