Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-30-2006, 23:43
Roni Roni is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Lacqa:
Okés, meghunyászkodom tudásod előtt, és az előtt is amit ezek szerint véghezvittetek 1 hónapon át a játékban. Grat, télleg tuti az én hibám h nem vettem észre ezt a hatalmas nagy változást. Sorry, de még azt sem tom h ki vagy És ezennel is elnézést kérek azért a vádért h mnt-ben vagy Te is (ismétlen azt sem tom h ki vagy) a fél 1/A-val.
Ui: nézd már meg egy értelmező-, avagy szinonímaszótárban h mit jelent az a fogalom h vádaskodás. Mert az h azt mondom h sztem a fél 1/A márpedig mnt-ben van egymással, az sztem semmilyen módon nem nevezhető vádnak! De mint mondtam elnézést
Old 01-31-2006, 00:00
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Roni
Lacqa:
Okés, meghunyászkodom tudásod előtt, és az előtt is amit ezek szerint véghezvittetek 1 hónapon át a játékban. Grat, télleg tuti az én hibám h nem vettem észre ezt a hatalmas nagy változást. Sorry, de még azt sem tom h ki vagy És ezennel is elnézést kérek azért a vádért h mnt-ben vagy Te is (ismétlen azt sem tom h ki vagy) a fél 1/A-val.
Ui: nézd már meg egy értelmező-, avagy szinonímaszótárban h mit jelent az a fogalom h vádaskodás. Mert az h azt mondom h sztem a fél 1/A márpedig mnt-ben van egymással, az sztem semmilyen módon nem nevezhető vádnak! De mint mondtam elnézést
meghajolok cinizmusod előtt!

nem az nem vád, az egy légből kapott elképzelés. és persze a "fél 1/A mnt-ben áll egymással" kijelentés nem arra utal hogy azért vannak MNT-ben egymással, mert a top2 klán ellen szövetkeznek (hol is? játékon kívül? ala észak), hanem arra hogy butuskák és nem tudják mit kell tenniük céljuk eléréséért. tényleg szegényeknek még szinoníma szótáruk sincs! és ráadásul a nagy csúnya Volde... izé Monró bácsi áll mögöttük!
Reply With Quote
Old 01-31-2006, 00:04
Roni Roni is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by lacqa
meghajolok cinizmusod előtt!
nem az nem vád, az egy légből kapott elképzelés. és persze a "fél 1/A mnt-ben áll egymással" kijelentés nem arra utal hogy azért vannak MNT-ben egymással, mert a top2 klán ellen szövetkeznek (hol is? játékon kívül? ala észak), hanem arra hogy butuskák és nem tudják mit kell tenniük céljuk eléréséért. tényleg szegényeknek még szinoníma szótáruk sincs! és ráadásul a nagy csúnya Volde... izé Monró bácsi áll mögöttük!
Azért ez jópofa. Ellenünk szövetkeztek már akkor ahogy elnézem elég régóta. És mindenféle eredmény nélkül. Akkor ez nem elgondolkodtató h esetleg vmit rosszul csináltok?
Old 01-31-2006, 00:07
Roni Roni is offline
Junior Member

Mindenestre ez a fórum is elég rendesen alátámasztja, h mindenki teljesen kétségbe van esve, h márpedig minket képtelenség leszedni onnan ahol vagyunk Pedig, nem így kellene hozzáállni a dolgokhoz... Ha eleve úgy kezelitek a dolgot h úgysem menne, akkor valóban kudarcra vagytok ítélve.
Old 01-31-2006, 00:23
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Roni
Azért ez jópofa. Ellenünk szövetkeztek már akkor ahogy elnézem elég régóta. És mindenféle eredmény nélkül. Akkor ez nem elgondolkodtató h esetleg vmit rosszul csináltok?
bizonyára nem sikerült jól kifejezni magam, ironikus akart lenni a post és egészen másról szólt...

de ha már leírtad - bár félreértetted amit írtam - azért elmondom (ugyan gyerek is leírta már és én is): igenis elgondolkodtunk, és arra jutottunk, hogy a jelenlegi helyzetben nem tudunk titeket leszedni. többek között nem tudjuk/akarjuk rászánni azt az energiát, ami ehhez szükséges lenne (erről szól az amivel észak vitatkozik pár üzenettel feljebb, teljesen értelmetlenül és számomra érthetetlenül kiakadva). talán a tudásunk sem elegendő hozzá. más feltételek sincsenek meg, mint például az anyagiak.

ezért aztán nem megyünk feljebb, mert kihúznánk a gyufát már mériéknél. de ahogyan te sem akarsz sem fordulni, sem nullázni, mi sem akarunk. elvagyunk, gyűjtögetünk, és játszunk más országainkkal. talán egyszer eljön az ideje hogy kihívók lehessünk, de semmiképpen sem akarunk úgy járni mint kis herceg...

az pedig aki a szabályokkal vitatkozik, nem mi vagyunk, és nem is mi voltunk eddig sem. mi elfogadjuk a kereteket, és megpróbálunk azon belül elérni valamit. ha módosulnak, majd ismét alkalmazkodni fogunk.

szerintem a jelenlegi keretek lehetőséget adnak mind a ti leszedésetekhez, mind a sima A-ból történő forduláshoz, így nem akarok rajtuk változtatni.

(ja és bocs, az előbb elfelejtettem írni hogy kockaskek tulajdonosa vagyok.)

Last edited by lacqa; 01-31-2006 at 01:05..
Reply With Quote
Old 01-31-2006, 00:52
Roni Roni is offline
Junior Member

Lacqa:
Akkor valójában nem értem h miért csépeljük a szót. Ti nem akartok leszedni minket, rendben van. Nem zavar Titeket h ott vagyunk ahol vagyunk. Ugyanez fordítva is igaz, minket sem zavar h ott vagytok ahol. Ezek szerint minden tök rendben van.
Old 01-31-2006, 01:00
wand wand is offline
Member

a top2 klán nem akarja leszedni a top1et, a top3 a top2őt, a top4 a tp3at...
megvalósult a világbéke!!!
woww

Last edited by wand; 01-31-2006 at 01:01.. Reason: mer nemtok írni...
Reply With Quote
Old 01-31-2006, 01:20
fél-árnyék
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by wand
a top2 klán nem akarja leszedni a top1et, a top3 a top2őt, a top4 a tp3at...
woww
azért ez a végtelenségig nem igaz
Reply With Quote
Old 01-31-2006, 01:21
lacqa lacqa is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by wand
a top2 klán nem akarja leszedni a top1et, a top3 a top2õt, a top4 a tp3at...
woww
ma... izé tegnap a top10 több képviselője már utalt rá hogy le akarja szedni a top1-et, szóval azért annyira nem kell aggódni
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules