Quote:
Originally Posted by vityu
Újra elmondom: A LEGELSŐ ORSZÁGOT BÁRHONNAN, az összes többinek ott vannak az eredeti feltételek... De persze, hogy hülyeség...
De tudod, hogy mi a hülyeség? Az, hogy egy olyan ötletnek, jövőt jósolni, miszerint 5k plusz kör eltöltésével megkapható személyiség miatt majd megoldódik a top felfelé mozgása, a kezdő játékosok örülni fognak, hogy jeee, bazze, végigmentem a játékon, és baromira nincs belőle semmi elismerésem... Egyedül én tudom, hogy már másodszor itt vagyok... Biztos nem menne el a kedve...
|
Újra megkérdezem: A LEGELSŐ ORSZÁGOT BÁRHONNAN, plusz szemért? vagy a semmiért? nem mindegy.
Egyébként a téma az A-ból való fordulás könnyítése, nem a top emelkedésének a megállítása. Amit írtam, az erről szólt volna, mellesleg szerintem még a top emelkedését is lassítaná. Sokan játszunk az A-ban úgy, hogy betonelffel csak a lefordulásig maradnánk, a jelenlegi rendszerben emeljük a topot ezzel. Én speciel nyomban lefordulnék 6K hekin, még akkor is, ha még egyszer körbe kellene mennem a kék számért. És nem izgatna, tudják-e mások, hogy másodszor járok körbe. Ja és persze nem kötelező, ha jobban tetszik neki a mostani rendszer, válassza azt.
És nem mondtam neked, hogy hülyeség, azt írtam, buta ötlet, de csak mert Te is így kezdted.