Quote:
Originally Posted by wand
itt nekem alapvetően 2 dologgal van gondom:
1. ha magára akár 1 kör varit se tud valaki feltenni, hogy tud másra 36 kört?
2. ha valaki másfél napig tartó varit tesz valakire az miért ugyannyi készültséget visz neki mintha 1 körre teszi fel?
|
Szerintem ez tökéletesen jól mutatja, hogy igazából nem a szárazzal és a viharral van gond, hanem a vari erő csökkenésével magadra ható variknál... hisz az az alapvető elgondolás, ahogy a száraz és a vihar meg van csinálva, teljesen jó (az ellenfél mágikus védelmét kell áttörni, méghozzá minél kiterjetteb varit szeretnék, annál nagyobb a nehézsége az én oldalamon), viszont az ellentét varik esetében ugyibár a többi varival együtt jelentősen csökken a magadra varizás esélye, ráadásul mindez még drágább is készüliben, na ez az ami így együtt nem jó...
Amúgy a 2. pontot nem jól közelíted meg... lehet, hogy készültségben ugyanannyi, de messze több rúna és jóval nehezebb is felrakni, mint mondjuk 5x áttűzlasztizni az ellent, vagy leölni a tolijait...
Amikor azt mondom, hogy igazából az nehezíti meg az ellenvarikkal való operálást, hogy túl drágák, akkor ezt úgy mondom, hogy én voltam már mindkét oldalon, kaptam már 2/b-ben 1 héten át száraz/vihart gnóm tolis/sereges orira és egyedül az volt a bajom, hogy a készülim állandó jelleggel lent volt (az ember hiányt könnyű volt kiküszöbölni még pénz nélkül is, lakossági morál 100%-ra és közvetlenül körváltás előtt vettem le a vihart, így elég sok ember visszajött 1 kör alatt is, a kaját meg fedezték a szövik...

) és hiába növeltem fokozatosan a varik számát, hogy ne kaphassak olyan sok kört, már benne voltam az ördögi körben, hogy a készülim nem tudott eléggé felmenni... ez szöviben meg volt oldható, mert 1 hét alatt lement a csata, de ugyanez egy mf-nek nagy szívás lett volna...