|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-04-2010, 21:43
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Olasz
Nem tudom mennyi az a nem is sok, de én a súgóban ezt találtam:
A katonai morált emeli:
* Ha minden 500 katonai egységre (beleértve a tolvajokat és varázslókat is) jut egy kocsma.
* Ha minden 300 katonai egységre jut egy kocsma.
* Ha minden 150 katonai egységre jut egy kocsma
Tehát e szerint egy 120.000-es hulla sereghez kéne minimum 240 kocsma!
Az sztem sok!
Bár azt nem tudom, mert a súgóból nem derül ki, hogy ha a 120k seregből csak mondjuk 5000 van az oriban, akkor elég 10 kocsma is, hogy emelje a katmorált?
|
Na most akkor kepzeld el, hogy pl nincs benne egyseg... Maris mennyi kocsma kell? 1? Az talan meg kibirhato. 

06-04-2010, 21:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Na most akkor kepzeld el, hogy pl nincs benne egyseg... Maris mennyi kocsma kell? 1? Az talan meg kibirhato. 
|
Ha vipes és szép egyenletesen képez, hamar kevés lesz az az egy 
|

06-04-2010, 21:45
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Bent tartod mindig azt a 120k sereget ?
igen a 10 kocsma is nőveli a morált bár lassabban mintha 150
|
Nem sokat vannak otthon, általában úton vannak! 
De egyébként miért ne? Enni nem kér, csak a zsoldjuk, ami költség rájuk, viszont ha bármikor jön az ellen (főleg éjjel), nem kell azon aggódni, hogy fel fog e kelni a pénztáros lóvét pakolgatni, hogy vegyen az ember sereget a piacon.
|

06-04-2010, 21:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szóval akkor mindig az oriban tartózkodó egységekre igaz a súgóban talált útmutatás?
Köszi, ez nem volt egyértelmű benne.
|

06-04-2010, 22:00
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
De egyébként miért ne?
|
Ööö, mert leviszik a katmorált? 
|

06-04-2010, 22:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ööö, mert leviszik a katmorált? 
|
Kösz, már az előtted szólók kiokosítottak! 
|

06-04-2010, 22:05
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
A szamolasom alapjan csak nekem tunik ugy, hogy tul eros lett a hulla A-ban? 
|
Szerintem igen.
Egy hozzám közel álló személy épp hullával gyalulja a népet A-ban.. azaz csak próbálja. Egyik nap panaszkodva jött hozzám ezzel kapcsolatban.
A srácról tudni kell, hogy egy nem szegény klán van a háta mögött folyamatos távolozásokkal, játéktudásnak sincs híjján (előző A-s országát 17k hekiről forgatta le  ), mégsem tud úgy haladni, ahogy szeretne. Megpróbálom nem én visszaadni szavait, hanem meggyőzni őt, hogy jöjjön és mondja el, aztán meglátjuk.  Mindenesetre az Ő véleménye engem kicsit elbizonytalanított a hulla játszhatóságát illetően, és bár az íróasztalon számokban tényleg bivaly, az egészet nézve nem sokat javult.
|

06-04-2010, 22:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Szerintem igen.
Egy hozzám közel álló személy épp hullával gyalulja a népet A-ban.. azaz csak próbálja. Egyik nap panaszkodva jött hozzám ezzel kapcsolatban.
A srácról tudni kell, hogy egy nem szegény klán van a háta mögött folyamatos távolozásokkal, játéktudásnak sincs híjján (előző A-s országát 17k hekiről forgatta le  ), mégsem tud úgy haladni, ahogy szeretne. Megpróbálom nem én visszaadni szavait, hanem meggyőzni őt, hogy jöjjön és mondja el, aztán meglátjuk.  Mindenesetre az Ő véleménye engem kicsit elbizonytalanított a hulla játszhatóságát illetően, és bár az íróasztalon számokban tényleg bivaly, az egészet nézve nem sokat javult.
|
Na erre kíváncsi vagyok, mert mi eddig elég jól tudtunk haladni, csak a katmorál miatt torpantunk meg, de akkor azt már megoldjuk és 100% km-al a körülöttünk lévő elfeket is tudnánk ütni.
Persze csak csapatban haladva lehet kiaknázni a támadóerejét, mert a védelme az sajna elég halovány, és a szembejövő orikat a csapat többi tagja használja ki.
Mondhatni úgy lehet haladni velük, mint a konvoj az autópályán, mindig a hátsó előre megy! 
|

06-04-2010, 22:46
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Na erre kíváncsi vagyok, mert mi eddig elég jól tudtunk haladni, csak a katmorál miatt torpantunk meg, de akkor azt már megoldjuk és 100% km-al a körülöttünk lévő elfeket is tudnánk ütni.
Persze csak csapatban haladva lehet kiaknázni a támadóerejét, mert a védelme az sajna elég halovány, és a szembejövő orikat a csapat többi tagja használja ki.
Mondhatni úgy lehet haladni velük, mint a konvoj az autópályán, mindig a hátsó előre megy! 
|
Na ezert mondtam, hogy tullott a celon a hulla erositese. Hullaval elfet beutni... Nem kellene mennie szerintem. 

06-04-2010, 23:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Na ezert mondtam, hogy tullott a celon a hulla erositese. Hullaval elfet beutni... Nem kellene mennie szerintem. 
|
Na jó, de ehhez azért rendesen ki is kell támadni és így benne van a veszélye a soksereges visszatámadásnak!:S
De csak így megy az elfek ellen. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|