|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-27-2010, 19:39
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
lefelé is minimum 300 hekit kellett volna hoznia. de bőven alattad volt vagy 5-6k ponttal. 
|
Hát lehetséges bár felfele 550 heki jött akkor lefele 1/3-a jön az meg 180 heki, szal é se értem ezt.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

05-27-2010, 19:40
|
Junior Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
de dobáloztok itt hogy a black dragonból lebontottak x ezer hekit, ki mondta hogy kötelező lebontani? bevállaltátok a kockázatot hogy lebontotok és hatha jön jó föld,de ezt tisem gondoltátok komolyan hogy elfogjak nezni ha ironra megy majd 20 sereg mert ha nemlett volna kirakva legalább ennyi lett volna a természetes..
a másik dolog pedáloztok itt az szk-val.. ha jók az értesüléseim vityu már rég otthon volt mikor indult a sereg rá akkor miröl beszélünk hogy kivolt támadva vityu x sereggel és mert szk-ra ment iron csak ezert tudta beverni vityut? mert lényegében nekem ez jött le.
és egy teljesen egyértelmű lépésen így kiakadni hogy kitiltott ori szk-ra kerül és ekkora hektáron?
máshogy nemmegy a földszerzés csak a kitiltott orin akartok élösködni?
gondoljátok ezt át
és eztis meglehet probálni hogy mert valaki kilép szk-ra és viszajön mennyivel van több esélye beverni 1 országot mint mielött kilépett?
ez nekem szürke folt 
holott földet is bukik,nemértem a logikát.
|
The Following User Says Thank You to Gyu For This Useful Post:
|
|

05-27-2010, 19:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Nem értem mit akarsz ezzel...mit meséljek ezen? Ráfokoztam elfokoztátok, de jött mégis 62 heki, és mivel elfokozott Wolfi, ugy gondolta akkor megtámadja Huntert, aki benyalta volna ezért lebontottuk. Ha van támadási lehetőség kell lennie menekülési lehetőségnek is. Mi lenne ha csak ütni lehetne? Sztem szedjük ki az ijászt és az elitet a játékból és akkor mindenki örül 
|
nah és a bontás 2milliárdból megvolt a fokozásoddal együtt?

05-27-2010, 19:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Hát lehetséges bár felfele 550 heki jött akkor lefele 1/3-a jön az meg 180 heki, szal é se értem ezt.
|
hogyhogy nem raktak rögtön szk-ra? gondolom bíztatok benne, hogy eltelik simán az 5 kör. végülis jól jártatok. 

05-27-2010, 19:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Ha komolyan csak kekeckedni tudsz akkor fejezzük ezt be gyorsan. 2 mrd volt ráfokoznom Wolfira, nektek 3-3.5 mrd volt elfokozni, Hunter bontása még ugyanennyi, de ezt nem számoltam a konkrét támadáshoz. De nem értem ez miért is beszédtéma most? Egy csata sosincs ingyen, minél nagyobb egy ország, annál magasabb az irányítója szaktudása és azt annál többe fáj kijátszani...ez egy ilyen játék. örüljetek ott egy Csempe és nyomja a lóvét, mi lenne ha ő se lenne? Nem azért kell változtatni bármin is mert van aki többet tehet meg anyagilag mint a másik. Tegyétek ti is ugyanazt és próbáljatok nagyobb anyagi forráshoz jutni. Ez a megoldás nem a szabályváltoztatás.
Iron (#486000) 2/B
|

05-27-2010, 19:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
hogyhogy nem raktak rögtön szk-ra? gondolom bíztatok benne, hogy eltelik simán az 5 kör. végülis jól jártatok. 
|
Feleslegesen miért mennék SZK-ra, egy büntetés elég, miért legyen még plusszba egy másik földleadás büntetés? De mivel senki sem szeret másnak odaadni ingyen fölet, inkább a császárnak adom, ez is egy stratégia. Inkább hagyom elveszni a semmibe a földet, mint hogy azzal a földdel más klánt segítsek előnyhöz. De ez annyira egyértelmű paraszti gondolkodás...bár itt kevés a paraszt és sok a diplomás  Én meg csak egy diplomás paraszt maradok örökre már... 
Iron (#486000) 2/B
|

05-27-2010, 19:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha komolyan csak kekeckedni tudsz akkor fejezzük ezt be gyorsan. 2 mrd volt ráfokoznom Wolfira, nektek 3-3.5 mrd volt elfokozni, Hunter bontása még ugyanennyi, de ezt nem számoltam a konkrét támadáshoz. De nem értem ez miért is beszédtéma most? Egy csata sosincs ingyen, minél nagyobb egy ország, annál magasabb az irányítója szaktudása és azt annál többe fáj kijátszani...ez egy ilyen játék. örüljetek ott egy Csempe és nyomja a lóvét, mi lenne ha ő se lenne? Nem azért kell változtatni bármin is mert van aki többet tehet meg anyagilag mint a másik. Tegyétek ti is ugyanazt és próbáljatok nagyobb anyagi forráshoz jutni. Ez a megoldás nem a szabályváltoztatás.
|
Iron nem kekeckedni akarok, de ha összeszámolod, akkor ez itt már majdnem 10milliárd!! 62 hektárért és egy elbontott szabis országért. szerinted ezért akarok játszani? ez motivál? nem a pénzzel volt baj, hanem hogy csináljuk-csináljuk, de semmi eredménye. elég befejeztem. nem csinálom tovább. 

05-27-2010, 19:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Mindenkinek saját döntése csinálni vagy nem csinálni 
Iron (#486000) 2/B
|

05-27-2010, 20:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Mindenkinek saját döntése csinálni vagy nem csinálni 
|
azt kihagytam, hogy sem a fokozásban, sem az elbontásban nincs semmi tudás.
|
|

05-27-2010, 20:11
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyu
de dobáloztok itt hogy a black dragonból lebontottak x ezer hekit, ki mondta hogy kötelező lebontani? bevállaltátok a kockázatot hogy lebontotok és hatha jön jó föld,de ezt tisem gondoltátok komolyan hogy elfogjak nezni ha ironra megy majd 20 sereg mert ha nemlett volna kirakva legalább ennyi lett volna a természetes..
a másik dolog pedáloztok itt az szk-val.. ha jók az értesüléseim vityu már rég otthon volt mikor indult a sereg rá akkor miröl beszélünk hogy kivolt támadva vityu x sereggel és mert szk-ra ment iron csak ezert tudta beverni vityut? mert lényegében nekem ez jött le.
és egy teljesen egyértelmű lépésen így kiakadni hogy kitiltott ori szk-ra kerül és ekkora hektáron?
máshogy nemmegy a földszerzés csak a kitiltott orin akartok élösködni?
gondoljátok ezt át
és eztis meglehet probálni hogy mert valaki kilép szk-ra és viszajön mennyivel van több esélye beverni 1 országot mint mielött kilépett?
ez nekem szürke folt 
holott földet is bukik,nemértem a logikát.
|
Gyu te valamit nagyon benéztél 
nem dobálóztunk csak felhívtuk valamire a figyelmet ami szerintünk nem jól van kitalálva. senki nem mondta ha ki van tiltva akkor le kell verni a szint aljáig. amikor mi odabontottunk sötétbe tapogatóztunk ahogy azt ironpapa is írta ő sem tudta mi van ilyenkor (bezzeg morti 
azt meg nem vágom honnan veszed, hogy vityu-t iron akkor verte be mikor kinn volt a serege? ez 2 dolog miatt is állatság:
1. minimális sereg volt és hidd el nem azon múlott
2. az események pont alatt is láthatod
na csá
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|