|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

05-24-2010, 14:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Ha jól veszem ki a szavaitokat, akkor legnagyobb problémát a spam-ek és a kéretlen adatbázisokba való bekerülés jelenti. Nos én tegnap regisztráltam és még nem törték rám az ajtót. Akinek küldtem az sms-eket ( összesen 3 darab) még mindig beszélnek velem, ne küldtek el messzire, mert direkt és indirekt módon reklámokat kaptak volna. De ha Ti azt is reklámnak veszitek, hogy a közvetítő portál neve oda írva, akkor ne küldjetek soha sms-t, mert minden olyan számnál mely nincsen benne a telefonkönyvetekben kiírja a számot, ami az előhívószámmal (20\30\70\061) reklámnak minősül. A szolgáltató szolgáltatását reklámozza. Tehát összefoglalva minden telefonszám, minden e-mail cím önmagában is reklám, hiszem a szolgáltatót reklámozod le.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pepa For This Useful Post:
|
|

05-24-2010, 14:55
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
De ha Ti azt is reklámnak veszitek, hogy a közvetítő portál neve oda írva, akkor ne küldjetek soha sms-t, mert minden olyan számnál mely nincsen benne a telefonkönyvetekben kiírja a számot, ami az előhívószámmal (20\30\70\061) reklámnak minősül. A szolgáltató szolgáltatását reklámozza. Tehát összefoglalva minden telefonszám, minden e-mail cím önmagában is reklám, hiszem a szolgáltatót reklámozod le.
|
A telefonszám kiírásának semmi köze a szolgáltató kilétéhez. Attól, hogy 06-20-as telefonszámról kapsz egy üzenetet, még bármelyik nagy szolgáltató küldhette azt. Nekem spec 30-as körzettel van Vodánál sim kártyám. Mégse merült fel soha, hogy azzal, hogy a vodáról sms-t küldök valakinek, azzal a t-mobile-t reklámoznám.
|

05-24-2010, 14:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A telefonszám kiírásának semmi köze a szolgáltató kilétéhez. Attól, hogy 06-20-as telefonszámról kapsz egy üzenetet, még bármelyik nagy szolgáltató küldhette azt. Nekem spec 30-as körzettel van Vodánál sim kártyám. Mégse merült fel soha, hogy azzal, hogy a vodáról sms-t küldök valakinek, azzal a t-mobile-t reklámoznám.
|
Ez most van így, de nem olyan rég nem volt lehetséges. Természetes a szolgáltatók rájöttek arra, hogy mennyi ügyfél van abba, ha megengedik, hogy megtartsák számukat. De most ne menjünk bele a szolgáltatók üzlet és gazdálkodási politikájába.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|