|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|

|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|

|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|

|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|

|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|

|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|

|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|

|
16 |
18.82% |

05-21-2010, 08:01
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem lesz a 2/B csoport gyorsítva. Se lassítva. Az normál sebességű csoport.
|
ok. mi a javaslat a következő általános szituációra?
van 4 orim. 1 A TOP-os, 2 termelő, és 1 játszós, nyomulós körbeforgós. az egyetlen igazán pörgős orim 1 hét alatt van fönt a B-tetején. a környéken mindenki szabin. nem szívesen állok be termelni, hiszen a megtermelt pénzzel nem tudok mit csinálni. mit csináljak 3 hónapig. nemrég végeztem ki a B-t, de többször nem fogom végigülni. a B-s szabisoknak csak egy része aki az A miatt blokkolva van, van egy másik csoport aki csak megunta az álldogálást. az A variálásával egy füst alatt ezzel is kezdeni kellene valamit!
|

05-21-2010, 08:09
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
van 4 orim. 1 A TOP-os, 2 termelő, és 1 játszós, nyomulós körbeforgós. az egyetlen igazán pörgős orim 1 hét alatt van fönt a B-tetején. a környéken mindenki szabin. nem szívesen állok be termelni, hiszen a megtermelt pénzzel nem tudok mit csinálni. mit csináljak 3 hónapig. nemrég végeztem ki a B-t, de többször nem fogom végigülni. a B-s szabisoknak csak egy része aki az A miatt blokkolva van, van egy másik csoport aki csak megunta az álldogálást. az A variálásával egy füst alatt ezzel is kezdeni kellene valamit!
|
egy-két elcseszett fejlesztési javaslat megvalósulása ennek az okozója...
1. életképtelenek lettek a tolik
2. túl eredményes a hadizás
Persze nekem mind1 én alkalmazkodom a helyzethez. Ahogy az se zavar hogy nehéz fordulni a-ból. De ha mozdítani kéne a játékot valamerre akkor én segíteném a nem hadizó taktikák helyzetét. Szerintem ez tenne jót a játéknak.
|
|

05-21-2010, 08:14
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
egy-két elcseszett fejlesztési javaslat megvalósulása ennek az okozója...
1. életképtelenek lettek a tolik
2. túl eredményes a hadizás
Persze nekem mind1 én alkalmazkodom a helyzethez. Ahogy az se zavar hogy nehéz fordulni a-ból. De ha mozdítani kéne a játékot valamerre akkor én segíteném a nem hadizó taktikák helyzetét. Szerintem ez tenne jót a játéknak.
|
30/30-as elf poénból gyújtsa kakivá a 65% barakkal küzdő orkot ?  kösziiiii
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

05-21-2010, 08:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Lehet hogy nem a játékon kéne változtatni hanem az emberek morálján hogy ne azért válasszák az elfet mert hogy húú fogom felfedezem magam a topba beíjazom fent hagyom aztán tudok forogni a többi orimmal és letojom mennyire hal be tőlem a játék... Na ilyen mentalitás van én szerintem és ezen kéne változtatni hogy igenis vállalják be a gnómot, orkot, törpét, óriást
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

05-21-2010, 08:26
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
30/30-as elf poénból gyújtsa kakivá a 65% barakkal küzdő orkot ?  kösziiiii
|
olvasd el még egyszer, Rob B csoportos panaszára írtam..
az a baj hogy a fórumon van egy erős hadis lobbi, akik hangosabban tudnak, tudtak "írni" és mint te esetleg nem olvasnak figyelmesen az egész mondandót nézve.
Az A csoport más én is egyet értek.
de nekem se jó hogy én is unatkozom a megfelelő csoport tetején mert 170kör alatt felértünk. régen nem lehetett illetve nem érte meg így felrongyolni, mert voltak tolisok

05-21-2010, 08:38
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nekem továbbra is a fix hekis verzió tetszik a legjobban, akár úgy is, hogy személyiségenként nehezítve
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
The Following 4 Users Say Thank You to Paliking For This Useful Post:
|
|

05-21-2010, 09:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
|
Regelj anarchba 10-20 orszagot, es jatssz, ha ennyi szabadidod van.
Azt amugyis total nonszensz lenne, hogy a B-bol gyorsabban lehet forogni, mint B-bol meg A-bol. (De most nehogy kitalald, hogy A-t is gyorsitani kell!) :P
|
|

05-21-2010, 09:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Nekem továbbra is a fix hekis verzió tetszik a legjobban, akár úgy is, hogy személyiségenként nehezítve
|
Szerintem meg egyaltalan nem kell csinalni semmit.
Ellenben a fix hektarral az a baj, hogy folyamatosan utan kell majd allitani, es annak, aki nem naprakesz, total atlathatatlan lesz.

05-21-2010, 09:32
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Regelj anarchba 10-20 orszagot, es jatssz, ha ennyi szabadidod van.
Azt amugyis total nonszensz lenne, hogy a B-bol gyorsabban lehet forogni, mint B-bol meg A-bol. (De most nehogy kitalald, hogy A-t is gyorsitani kell!) :P
|
? 
mi köze ennek a sok szabadidőhöz? 1 ori az A-ban! 2 VIP-elt termelő! 1db játszós ori!
Az 1 játszós orimmal szeretnék játszani, mert a többi nem alakalmas rá, illetve azért dolgozik, hogy a játszóssal tudjak játszani.
és itt nem rólam van szó, hanem sokakról. teljesen általános a helyzet.
|

05-21-2010, 09:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
? 
mi köze ennek a sok szabadidőhöz? 1 ori az A-ban! 2 VIP-elt termelő! 1db játszós ori!
Az 1 játszós orimmal szeretnék játszani, mert a többi nem alakalmas rá, illetve azért dolgozik, hogy a játszóssal tudjak játszani.
és itt nem rólam van szó, hanem sokakról. teljesen általános a helyzet.
|
Egyáltalán nem általános helyzet. Én pl minden orimmal az idő kisebb részét általában hadizással töltöm, a nagyobbat pedig termeléssel, szövikkel összehangoltan.
----
A fix hektár vs %-os vitához hozzátenném hogy jó lenne legalább az 1A-n belül egységesíteni az A-ból fordulás jövendő ill a B-ből fordítás mostani feltételét, mert ha pl előbbinek 6k heki kell, az utóbbinak meg a top30%, a kiszámíthatatlanság jegyében ezek össze is csúszhatnak, ne adj isten a top30% a 6k heki alá is kerülhet.
Tehát szvsz vagy 30% - 40%, vagy pl 6k heki - 9k heki.
|
Posting Rules
|